Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 30.3.2010 23:51:26
|
|
|
|
Getreal
|
Jaaaaa se splača Meni je zakon serija..
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 30.3.2010 23:54:59
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal Jaaaaa se splača Meni je zakon serija.. men tut
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2010 0:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 0:35:06
|
|
|
|
Getreal
|
ja ja to je kalijebofornija...mater ktiri prevod so nardili res mi je mimo
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 6:42:18
|
|
|
|
ZARA
|
Pogledala sem si ene par delov, pa sem obupala potem. Če me takoj ne pritegne, me ne bo nikoli.
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 6:56:39
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bi z veseljem gledala. ampak je cist prevec prepozno zame
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 7:07:11
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* bi z veseljem gledala. ampak je cist prevec prepozno zame Mah saj ni nič posebnega. Moška verzija seksa v mestu. Res vseeno, če zaspiš.
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 7:47:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Moška verzija seksa v mestu. ja, pol pa moram gledat!
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 7:53:53
|
|
|
|
majra
|
gledala ene tri dele in mi nikakor ni potegnilo. Je pa David neverjetno sexy Kaj naredi malo čupice
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 8:05:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra Je pa David neverjetno sexy Kaj naredi malo čupice sej jz bi sam zarad njega gledala
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 8:09:22
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: majra Je pa David neverjetno sexy Kaj naredi malo čupice sej jz bi sam zarad njega gledala pol se pa splača. si boš lepo počinla oči na njem
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 8:24:15
|
|
|
|
kasso
|
Na katerem programu in ob kateri uri je? Sem jo že gledala pred časom in je
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 8:25:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Na katerem programu in ob kateri uri je? Sem jo že gledala pred časom in je pop tv okoli 23.00
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 9:59:46
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal ja ja to je kalijebofornija...mater ktiri prevod so nardili res mi je mimo a ni kaliforniciranje? sicer je pa prevod čist ustrezen, glede na temo in 'dobeseden' prevod... (fornication je pač je...nje). men drugač ni všeč, ampak men tut dexter ni, tko da nism merilo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 10:12:53
|
|
|
|
alda
|
Mi ni všeč ne serija in ne tip
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 12:19:04
|
|
|
|
ninocka
|
gledam...David...grrrrr....
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 12:22:16
|
|
|
|
ZARA
|
Cougar town je boljša, TT. To si poglej. Teče 1. sezona zdaj.
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 19:18:38
|
|
|
|
mateyka
|
meh, vulgarna jajca.. ne morem tega prebavit.. mi je boljših en kup drugih serij. je pa tudi res, da jih ne gledam zato, da se zraven slinim nad kakih tipčkom
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 20:46:24
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Cougar town je boljša, TT. To si poglej. Teče 1. sezona zdaj. kje pa laufa? Mislim, na kerem programu?
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 21:31:58
|
|
|
|
barika
|
Men je pa tale Duhovny ful antipatičen, pa še ene par drugih igralcev in samo zaradi njih ne morem gledati kakšne serije ...npr. 24, ko igra Kiefer Sutherland ...brrr
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 21:40:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Men je pa tale Duhovny ful antipatičen, pa še ene par drugih igralcev in samo zaradi njih ne morem gledati kakšne serije ...npr. 24, ko igra Kiefer Sutherland ...brrr to te pa štekam - mi lahko Chuck Norris zaserje cel film alpa nadaljevanko..
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 22:58:23
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Cougar town je boljša, TT. To si poglej. Teče 1. sezona zdaj. kje pa laufa? Mislim, na kerem programu? to pa kar na eztv-ju dobiš, shipment from usa afaik
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 23:39:23
|
|
|
|
Getreal
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Getreal ja ja to je kalijebofornija...mater ktiri prevod so nardili res mi je mimo a ni kaliforniciranje? sicer je pa prevod čist ustrezen, glede na temo in 'dobeseden' prevod... (fornication je pač je...nje). men drugač ni všeč, ampak men tut dexter ni, tko da nism merilo. ja ja sej ustrezen je, samo tko po slovensko se sliši dokaj neumno mislim meni je hecno..mi je bolj všeč originalen naslov. Zveni bolj kul sicer pa ta "kalijebofornija prevod" je na HBO mislim da..nisem pa 100%..
|
|
|
|
RE: Kaliforniciranje/Californicaion - gledate? 31.3.2010 23:43:40
|
|
|
|
katipi
|
Tudi meni je ta igralec totalno antipatičen. Sori, ampak mi je res... in takoj premaknem na drug program.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?