|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kalčki
28.1.2011 20:50:05   
Samoyedka
Tako, smo tudi pri nas nabavili kalilnik in zdaj bomo žvečili zelenje, da bo joj user posted image Robe o kaljenju semen je na stricu googlu še pa još, ampak tega kar pa mene muči, pa ne najdem user posted image Punce, ki imate izkušnje z vzgojo kalčkov- je katera kalila neoluščena sončnična semena? Ker menda so ena izmed najbolj dobrih, vendar mi ni najbolj jasno, ali je potem za pojest tudi luščina ali jih moraš prebrati, ko skalijo? Še hrček olupi sončnico, preden jo poje user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kalčki
31.1.2011 6:39:08   
Hope2
Pameten hrčekuser posted image
Tebi pa če je všeč žvečiti trdo lupino, jo pač pojej. Mene bolj zanima zakaj bi bili kalčki  neoluščeni boljši od oluščenihuser posted image , saj je seme seme, razen če je res lupina finauser posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kalčki
31.1.2011 9:15:08   
Samoyedka
Ja, je včasih treba tut hrčke merkat ;)

Kolikor sem ugotovila po pisanjih na netu, naj bi oluščeno in neoluščeno drugače kalilauser posted image in pride tudi okus nekoliko drugačen.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Kakšen je vaš delovnik
binyy

Kakšen je vaš delovnik?

od 6 do 14 h (18%)

od 7 do 15 h (23%)

od 8 do 16 h (21%)

od 9 do 17 h (3%)

nimam omejenega delovnika (19%)

delam izmensko (16%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!