|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke??
18.9.2008 22:08:34   
Grazia7777
Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne oblek?
kdaj vrnit obleko ,ce si jo sposodis v salonu ?
In kak je z ciscenjem porocne obleke?
Nevem se ce bi si porocno obleko sposodla ali kupla in ce si sposodim porocno obleko moram kaj podpisat , kak gre to ?
Prosla bi pac ce mi napisete svoje izkusnje !
In seveda kaksne so cene in kaksne so porocne obleke v salonu!
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o...
19.9.2008 7:38:41   
anabanana
Evo čisto sveže iskušnje ... odličneuser posted image

Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ...

Upam, da sem kaj pomagala... 

krepat ma ne molat

(odgovor članu Grazia7777)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2008 7:39:33   
NATAŠI
jaz sem si jo izposodila v poročnem kotičku. Bila sem zelo zadovoljna z njimi, prišla sem jo prevzet na sredo, vrnila sem jo v ponedeljek. Čiščenje je že v ceni, oblekca me je pa prišla 330 (z bolerom in šalom) ... Cene so si različne ravno tako izkušnje v salonih so različne.... seveda ko rezerviraš obleko, plačaš avans in podpišeš dokument s katerim ti zagotovijo da te bo oblekca čakala.... to je pogodba in ostalo razliko plačaš ob prevzemu oblekce.

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2008 8:25:20   
MAŠKA
Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ...

Enako je bilo pri meni. Po moje - najboljša varianta.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2008 9:32:26   
db
sama sem si jo sposodila vrnila in plačala

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.9.2008 10:08:45   
Bee
Tudi jst sm si jo sposodila v Princu v Ljubljani. Za obleko sm plačala 400 eur in zraven dobila bolero, rutko, rokavice, nakit, torbico in pouštrček za prstana. Bila sm ZELO zadovoljna.

Tuki je še slikca moje obleke:

http://www.iff.si/popup.php?id_menu=3&id_gallery=68

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2008 10:14:06   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Upam, da sem kaj pomagala... 

jaz sem jo dvignila v četrtek zjutraj, vrnila v ponedeljek. ostalo kot je napisala.
meni je bilo to super user posted image , sposodila v krinolini.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2008 21:02:04   
Grazia7777
Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek   je  izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44.

lp

< Sporočilo je popravil Grazia7777 -- 19.9.2008 21:03:12 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2008 20:39:49   
nanč
400 EUR.
Mene pa res zanima kako zgleda ta obleka za toliko?!A so že tako drage?Še nazadnje ko sem jih gledala so bile nove na izposojo 250!Uh,madonca...

kaj vse me dandanes čudi...

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2008 0:54:52   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Grazia7777

Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek   je  izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44.

lp

Jaz imam tudi kofekcijo 44(tudi 46, odvisno od modela) pa sem v Graziji imela veliko izbiro oblek..probala sem jih mislim da 6, tistih ki so se mi zdele najbolj lepe...obleka me bo prišla 320€ z šalom oz bolerom(odvisno od vremena)..v torek grem na probo in jo čez 3 ure že odnesem dam, da mi ne bo treba čez 2 dni še 1x v LJ!

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2008 10:20:54   
mišk
Jst imam številko 42/44 in majo v poročnem kotičku ful izbire! Jst sem imela živo rdečo obleko, prvič nošeno, najnovejši model, in sem dala za izposojo 560 evrov! Tak da se nikar ne čudite, če je obleka 400 evrov. Bla pa sem ful zadovoljna.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2008 16:28:55   
MiSka_82
Jaz sem si pa obleko sposodila v Krinolini user posted image  kakor so ti že vse punce zgoraj opisale postopek izbereš obleko, plačaš pol avansa in prideš dvakrat na probo... Jaz sem jo šla v četrtek iskat in vrnila sem jo v ponedeljek... Pa plačala sem 450 eur user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2008 14:47:00   
Grazia7777
Kaksne pa so cene porocnih oblek ,ce si jo kupim imajo kaj izbire !
Cene pri sposoji porocne obleke so razlicne od modela ali imajo vse iste cene !
Ker sem bila ze v razlicnih salonih ampak ni nikoli tiste obleke ,kaj si jaz predstavljam.

hvala lp

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2008 17:34:31   
ellie
Greš v Avstrijo k Steineckerju pa si jo kupiš. Imaš cene od 200 eur navzgor...in ni kaj ni. Jaz sem edino tam dobila to, kar sem si zamislila...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2008 23:58:52   
tonja
Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z izposojo obleke.

Moja sestra pa, ki si je izposodila obleko v istem salonu pa malo manj: ko je prišla na pomerjanje 14 dni pred poroko, so ugotovili (ko je prišla s čevlji na probo), da je obleka prekratka in da je nimajo kam več podaljšat user posted image

k sreči se je vse lepo izteklo in si je izbrala novo obleko, morda celo boljšo kot bi jo imela sicer (vmes, ko ti svojo že rezerviraš, dobijo še nove obleke).

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?