Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 7:38:41
|
|
|
|
anabanana
|
Evo čisto sveže iskušnje ... odlične Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ... Upam, da sem kaj pomagala...
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 7:39:33
|
|
|
|
NATAŠI
|
jaz sem si jo izposodila v poročnem kotičku. Bila sem zelo zadovoljna z njimi, prišla sem jo prevzet na sredo, vrnila sem jo v ponedeljek. Čiščenje je že v ceni, oblekca me je pa prišla 330 (z bolerom in šalom) ... Cene so si različne ravno tako izkušnje v salonih so različne.... seveda ko rezerviraš obleko, plačaš avans in podpišeš dokument s katerim ti zagotovijo da te bo oblekca čakala.... to je pogodba in ostalo razliko plačaš ob prevzemu oblekce.
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 8:25:20
|
|
|
|
MAŠKA
|
Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ... Enako je bilo pri meni. Po moje - najboljša varianta.
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 9:32:26
|
|
|
|
db
|
sama sem si jo sposodila vrnila in plačala
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 10:08:45
|
|
|
|
Bee
|
Tudi jst sm si jo sposodila v Princu v Ljubljani. Za obleko sm plačala 400 eur in zraven dobila bolero, rutko, rokavice, nakit, torbico in pouštrček za prstana. Bila sm ZELO zadovoljna. Tuki je še slikca moje obleke: http://www.iff.si/popup.php?id_menu=3&id_gallery=68
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 10:14:06
|
|
|
|
Tanik
|
IZVIRNO SPOROČILO: anabanana Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ... Upam, da sem kaj pomagala... jaz sem jo dvignila v četrtek zjutraj, vrnila v ponedeljek. ostalo kot je napisala. meni je bilo to super , sposodila v krinolini.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 19.9.2008 21:02:04
|
|
|
|
Grazia7777
|
Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek je izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44. lp
< Sporočilo je popravil Grazia7777 -- 19.9.2008 21:03:12 >
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 20.9.2008 20:39:49
|
|
|
|
nanč
|
400 EUR. Mene pa res zanima kako zgleda ta obleka za toliko?!A so že tako drage?Še nazadnje ko sem jih gledala so bile nove na izposojo 250!Uh,madonca...
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 21.9.2008 0:54:52
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grazia7777 Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek je izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44. lp Jaz imam tudi kofekcijo 44(tudi 46, odvisno od modela) pa sem v Graziji imela veliko izbiro oblek..probala sem jih mislim da 6, tistih ki so se mi zdele najbolj lepe...obleka me bo prišla 320€ z šalom oz bolerom(odvisno od vremena)..v torek grem na probo in jo čez 3 ure že odnesem dam, da mi ne bo treba čez 2 dni še 1x v LJ!
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 21.9.2008 10:20:54
|
|
|
|
mišk
|
Jst imam številko 42/44 in majo v poročnem kotičku ful izbire! Jst sem imela živo rdečo obleko, prvič nošeno, najnovejši model, in sem dala za izposojo 560 evrov! Tak da se nikar ne čudite, če je obleka 400 evrov. Bla pa sem ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 22.9.2008 16:28:55
|
|
|
|
MiSka_82
|
Jaz sem si pa obleko sposodila v Krinolini kakor so ti že vse punce zgoraj opisale postopek izbereš obleko, plačaš pol avansa in prideš dvakrat na probo... Jaz sem jo šla v četrtek iskat in vrnila sem jo v ponedeljek... Pa plačala sem 450 eur
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 23.9.2008 14:47:00
|
|
|
|
Grazia7777
|
Kaksne pa so cene porocnih oblek ,ce si jo kupim imajo kaj izbire ! Cene pri sposoji porocne obleke so razlicne od modela ali imajo vse iste cene ! Ker sem bila ze v razlicnih salonih ampak ni nikoli tiste obleke ,kaj si jaz predstavljam. hvala lp
|
|
|
|
RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne o... 23.9.2008 17:34:31
|
|
|
|
ellie
|
Greš v Avstrijo k Steineckerju pa si jo kupiš. Imaš cene od 200 eur navzgor...in ni kaj ni. Jaz sem edino tam dobila to, kar sem si zamislila... Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?