Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Grazia7777 -> Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (18.9.2008 22:08:34)

Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne oblek?
kdaj vrnit obleko ,ce si jo sposodis v salonu ?
In kak je z ciscenjem porocne obleke?
Nevem se ce bi si porocno obleko sposodla ali kupla in ce si sposodim porocno obleko moram kaj podpisat , kak gre to ?
Prosla bi pac ce mi napisete svoje izkusnje !
In seveda kaksne so cene in kaksne so porocne obleke v salonu!
lp

anabanana -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 7:38:41)

Evo čisto sveže iskušnje ... odlične[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ...

Upam, da sem kaj pomagala... 

NATAŠI -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 7:39:33)

jaz sem si jo izposodila v poročnem kotičku. Bila sem zelo zadovoljna z njimi, prišla sem jo prevzet na sredo, vrnila sem jo v ponedeljek. Čiščenje je že v ceni, oblekca me je pa prišla 330 (z bolerom in šalom) ... Cene so si različne ravno tako izkušnje v salonih so različne.... seveda ko rezerviraš obleko, plačaš avans in podpišeš dokument s katerim ti zagotovijo da te bo oblekca čakala.... to je pogodba in ostalo razliko plačaš ob prevzemu oblekce.

MAŠKA -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 8:25:20)

Greš v salon, si izbereš obleko, ko jo rezerviraš plačaš nekaj (jaz sem pol), greš še na dve probi...prva s čevlji in spodnjim perilom, druga tik pred poroko... obleko dvigneš v perfektnem stanju, jo oblečeš...slečeš in vrneš, za čiščenje in vse ostalo poskrbijo v salonu in je to vključeno v ceno. Jaz sem plačala 400 EUR. Posodijo ti tudi dodatke kot so šal, lasnice, nakit ...

Enako je bilo pri meni. Po moje - najboljša varianta.

db -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 9:32:26)

sama sem si jo sposodila vrnila in plačala

Bee -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 10:08:45)

Tudi jst sm si jo sposodila v Princu v Ljubljani. Za obleko sm plačala 400 eur in zraven dobila bolero, rutko, rokavice, nakit, torbico in pouštrček za prstana. Bila sm ZELO zadovoljna.

Tuki je še slikca moje obleke:

http://www.iff.si/popup.php?id_menu=3&id_gallery=68

Tanik -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 10:14:06)

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Upam, da sem kaj pomagala... 

jaz sem jo dvignila v četrtek zjutraj, vrnila v ponedeljek. ostalo kot je napisala.
meni je bilo to super [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], sposodila v krinolini.

Grazia7777 -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (19.9.2008 21:02:04)

Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek   je  izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44.

lp

nanč -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (20.9.2008 20:39:49)

400 EUR.
Mene pa res zanima kako zgleda ta obleka za toliko?!A so že tako drage?Še nazadnje ko sem jih gledala so bile nove na izposojo 250!Uh,madonca...

eva1 -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (21.9.2008 0:54:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Grazia7777

Hvala za vase odgovore ste mi zelo pomagali ,jaz bi samo vprasala se ,kak pa je z stevilkami porocnih oblek   je  izbira velika imam namrec konfekcijsko stevilko 44.

lp

Jaz imam tudi kofekcijo 44(tudi 46, odvisno od modela) pa sem v Graziji imela veliko izbiro oblek..probala sem jih mislim da 6, tistih ki so se mi zdele najbolj lepe...obleka me bo prišla 320€ z šalom oz bolerom(odvisno od vremena)..v torek grem na probo in jo čez 3 ure že odnesem dam, da mi ne bo treba čez 2 dni še 1x v LJ!

mišk -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (21.9.2008 10:20:54)

Jst imam številko 42/44 in majo v poročnem kotičku ful izbire! Jst sem imela živo rdečo obleko, prvič nošeno, najnovejši model, in sem dala za izposojo 560 evrov! Tak da se nikar ne čudite, če je obleka 400 evrov. Bla pa sem ful zadovoljna.

MiSka_82 -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (22.9.2008 16:28:55)

Jaz sem si pa obleko sposodila v Krinolini [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kakor so ti že vse punce zgoraj opisale postopek izbereš obleko, plačaš pol avansa in prideš dvakrat na probo... Jaz sem jo šla v četrtek iskat in vrnila sem jo v ponedeljek... Pa plačala sem 450 eur [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Grazia7777 -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (23.9.2008 14:47:00)

Kaksne pa so cene porocnih oblek ,ce si jo kupim imajo kaj izbire !
Cene pri sposoji porocne obleke so razlicne od modela ali imajo vse iste cene !
Ker sem bila ze v razlicnih salonih ampak ni nikoli tiste obleke ,kaj si jaz predstavljam.

hvala lp

ellie -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (23.9.2008 17:34:31)

Greš v Avstrijo k Steineckerju pa si jo kupiš. Imaš cene od 200 eur navzgor...in ni kaj ni. Jaz sem edino tam dobila to, kar sem si zamislila...

Lp

tonja -> RE: Kaksne izkusnje imate z sposojo porocne obleke?? (25.9.2008 23:58:52)

Tudi jaz imam zelo dobre izkušnje z izposojo obleke.

Moja sestra pa, ki si je izposodila obleko v istem salonu pa malo manj: ko je prišla na pomerjanje 14 dni pred poroko, so ugotovili (ko je prišla s čevlji na probo), da je obleka prekratka in da je nimajo kam več podaljšat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

k sreči se je vse lepo izteklo in si je izbrala novo obleko, morda celo boljšo kot bi jo imela sicer (vmes, ko ti svojo že rezerviraš, dobijo še nove obleke).

Stran: [1]