|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako zdržat brez?
29.6.2008 15:48:39   
ronja
Ja, se zgodi: ne, ni problem v njem, problem je v meni in to dobesedno - zaradi nizkoležeče posteljice in krvavitev in možnosti splava so nama prepovedali odnose - no, njemu ne, samo meni, če sem natančna, ampak nekak se tudi njega malo tičeuser posted image . Nekak nima namena drugam hodit ta čas, vsaj kolikor mi je znanouser posted image .

NImam pojma, kako dolgo bo to trajalo, ker se posteljica lahko dvigne, lahko pa ne, vsekakor pa sva vsaj za en mesec zapikana... Tako dolgo še nikoli nisva bila brez sexa... Torej, kaj vse se da počet, da se ti ne zmeša? Predlogi dobrodošli;) Sploh če je imel kdo podobno situacijo...

Ker iskrice skačejo, zakurit pa ne smeva...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako zdržat brez?
29.6.2008 19:32:04   
Anonimen
Ronja, super te je spet brat user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa, glede vajine težavice - saj so še drugi načini za potešitev. Svetujem kaj poletno aktualnega - saj vesta, kako se konzumira sladoled user posted image  user posted image user posted image user posted image . Lahko tudi vadita fino motoriko user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2008 19:41:42   
Anonimen
Tako kot je Ankica rekla ... so še drugi načini user posted image Pač malo se je treba znajti in uporabiti prstke ali pa še kaj drugega ... midva sva namreč v zelo podobni situaciji, saj jaz imam pa ekstra občutljiv maternični vrat in ob vsakem draženju takoj zakrvavim ... pa mi je G rekla, naj bova do poroda (ki je šele decembra!!!) malo iznajdljiva na drugačen način user posted image ... pa saj bo, če mi le nebi non-stop pasalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2008 21:19:26   
bskrle
Pač zdržiš, je pa fino, če ima malo vaje.
AJa, zdržat ej treba do 37 tedna, pol pa spet lahko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 13:35:02   
ronja
Ankica in Otica, ja, saj ravno to mislim: kaj vse je dovoljeno - vse razen penentracije? Pa še kaki konkretni predlogi, mislim še kake druge tehnike... Vsaka ideja prav pride;) Mogoče pa še kaj odkrijeva;)
Hehe, ankica, ja, saj sladoled imam zelo radauser posted image ...
Otica, jaz imam PDP šele JANUARJA!!!

bskrle, ne me strašit, no! Valjda se bo tale posteljica prej dvignila, pa bo vse po starem (dokler ne bo še en user posted image , ki bo (na začetku) spal pri nama;) Kaj misiš z malo vaje? Noben od naju nima nič vaje v zdržanju brez... Nikoli nisva vadila tega...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 13:39:50   
tintin
Pri nizkoležeči posteljici in krvavitvi predstavlja težavo včasih že orgazem, ker se krčijo mišice. Ko sem jaz imela nizkoležečo (začetek nosečnosti do cca 22.tedna) sem med vsakim orgazmom zakrvavela, zato smo raje abstinirali....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2008 15:44:11   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Pri nizkoležeči posteljici in krvavitvi predstavlja težavo včasih že orgazem, ker se krčijo mišice. Ko sem jaz imela nizkoležečo (začetek nosečnosti do cca 22.tedna) sem med vsakim orgazmom zakrvavela, zato smo raje abstinirali....

Enako. Tole ti bo zelo slaba tolažba, ampak meni je gin. strogo prepovedala vsakršne odnose - ni važno, na kakšen način bi prišlo do orgazma, nisem ga smela doživet. In to vse do konca nosečnosti. In to se je zgodilo pri 4,5 mesecih, ko sem zelo močno krvavela in je bil otrok tudi čisto nizko. Pa čeprav se je potem že dvignil, ni bilo priporočljivo. Tako da smo abstinirali do 6 tednov po porodu, ko sem imela prvi pregled pri gin. Potem je bil pa potres user posted image  

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2008 17:31:29   
ronja
O, user posted image , punce, ve pa res znate potolažit človekauser posted image . No, mal heca mora bit, kaj pa naj drugega, če se še hecamo ne iz situacije, si pa res na koncuuser posted image .

Hm, upam, da pri meni ne bo tako grozno - pregled imam hvalabogu že v čet., do takrat bomo nekak zdržali... Takrat bom pa zaslišala svojo g., kaj pravi o vsem tem... Čeprav si ne predstavljam, kako je to s temile orgazmi - saj ga navsezadnje lahko doživiš v sanjah in ga ne moreš preprečit... A potem tudi keglovih vaj ne smeš izvajat?

Sicer sem jaz šele v 12. tednu, tako da je zdaj posteljica lahko tudi nizko in se bo mogoče še dvignila, samo zdaj pa moramo pazit, tako mi je bilo rečeno... Do zdaj sem krvavela samo enkrat, ampak takrat pa ornk. Res pa prej nisem nič pazila, ker imam pač malo user posted image in sem jo seveda nosila in dvigala in vozila na kolesu, itd...

Krvavitev pa ni bila po odnosih, celo par dni prej nisva nič prakticirala... (so me pa vsi dohtarji spraševali, če sva mela kake odnose... Pa potem so mi tudi vsi ene petkrat povedali, da zdaj pa nobenih odnosov... ne vem, a (že) zgledam taka, al kajuser posted image user posted image user posted image )

Ampak si sploh ne upam pomislit - male ne smem cartat, (no lahko jo objamem na tleh, ne smem je pa nosit, dvignit, skratka skoraj nič,) z lubijem ne smem seksat, človek bi rekel, "klinc" pa tak život - no, saj mi ni hudega, ampak rada cartam svoje ljube, vsakega na svoj način, sevedauser posted image ...

NO, potem mi pa povejte, kako zdržite brez zraven lepega postavnega seksi krasnega fanta, ki vas ma še rad povrhu... Pa še mala je začela lepo spat ponoči in celo čez dan za kako urco (saj toliko je pa le dovolj, če veš, da nimaš več na voljo;)... Prej pa ko zakleto ni hotela in se je zbudila samo da sva se malo bolj strastno poljubila... Zdaj pa spi ko ubita... In midva se spogledava... in rečeva, če greva gledat risanke na računalnikuser posted image .

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 17:37:37   
ronja
Aja, pa še eno vprašanje - ker vem, da bo kdo predlagal: ker njemu ni treba abstinirat od orgazma, ampak samo od seksa z mano, vem, da se to da dosčet na druge načine vsaj zanj, če že jaz ne smem (to bomo še videli, držite pesti zame, hihi;), ampak kako za vraga narediš, da pri tem ostaneš ti mrtvo hladna... Ker pri nama so te "ostale reči" navadno predstavljale predigro in so meni seksi... In si ne predstavljam "lizat sladoleda", se obrnit in zaspat...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2008 17:39:43   
Anonimen
Joj ronja, full smesno pises....user posted image , lusno za brat :).

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2008 20:06:04   
nasmejani
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Ronja, super te je spet brat user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa, glede vajine težavice - saj so še drugi načini za potešitev. Svetujem kaj poletno aktualnega - saj vesta, kako se konzumira sladoled user posted image  user posted image user posted image user posted image . Lahko tudi vadita fino motoriko user posted image .

kakšno motoriko?
Oni niso bez motorja ampak jim sex manjka.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2008 21:59:48   
ronja
hehe, mič, vsaj nečesa (humorja) mi ne morejo vzet, pa če se še tok trudijouser posted image .

Nimam seksa, zato mam pa vsak dan po eno mamo (ali svojo ali njegovo) za gledat cel dan, dokler se lubi ne vrne iz službeuser posted image ... Obojega nisem izkusila že od najstniških let, ki jih nič ne pogrešam... Daj, posteljca, diži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2008 13:39:02   
Anonimen
kaj pa podzavest- da bi s tem škodovala otroku, ti pa ne delauser posted image - sej ne mislim tako grdo kot piše, ampak jaz ko sem pomislila na to, me je vse minilo.........

jaz mislim, da je problem samo penetracija in ne orgazem

drugače pa držim pesti, da čimprej vse porihtauser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.7.2008 20:45:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nasmejani

kakšno motoriko?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Prstki, dragi moj, prsti, gibanje s prsti je fina motorika (pisanje, , pobiranje žebljičkov, kvačkanje in igranje na žensko telo s prsti user posted image ).

(odgovor članu nasmejani)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.7.2008 21:00:58   
nasmejani

kakšno motoriko?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Prstki, dragi moj, prsti, gibanje s prsti je fina motorika (pisanje, , pobiranje žebljičkov, kvačkanje in igranje na žensko telo s prsti user posted image ).

A niso prsti sam za predigro?
Nevem nisem v tem še naredil ispit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.7.2008 21:06:46   
Anonimen
Kako za predigro? Lahko so za predigro, igro, po igri,... ni omejitev, le domišljija mora delat. Obstaja več poti do užitka in če si omejen zaradi zdravstvenih razlogov, potem je pač treba uporabiti drugačne pristope user posted image . Oziroma druge tehnične pripomočke user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 16
1.7.2008 21:56:14   
nasmejani
Ankica ti izgleda nisi prebrala uvodni del teme.
Ženska ma probleme zbog niske košuljice.
Ti pa omenjaš motoristiko in prstke. Kaj ak njen ma dolže prstke od tiča?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.7.2008 21:59:39   
ronja
Remy, lej, zato, ker bi to lahko škodovalo user posted image , tega ne počneva in tudi ne misliva in tudi ne bova, če se ne bo smelo. Ampak ne, da mi pa zato moj lubi ne bi bil več seksi, to pa ne - vraga, saj zato je user posted image nastal, ker sva si bila všeč, fejst všečuser posted image ... Jaz ko pomislim na to, da bi bilo to lahko nevarno, takrat pač povabim lubija na risanke ali pa grem naredit milkshake ali kaj takega, ni pa da me vse mine. Mogoče si ne predstavljam tako živo, kaj vse hudega se lahko zgodi (se vedno bolj držim pozitivnih misli, pravijo, da je tak boljše.) Na najhujše pomislim samo, kadar obstaja utemeljen sum, da se bom na to možnost morala pripravit... Če je to bolj preventiva, potem pa ne razmišljam o tem, kaj vse hudega se lahko zgodi, če ne upoštevam navodil - saj zato pa jih upoštevam, da se ne bi zgodilo... več itak ne morem naredit)

Trenutno abstiniram od vsega možnega, pa bomo videli v četrtek in držite pesti zame oz. za najuuser posted image ! Pa vse ideje s prstki in sladoledi in podobno dobrodošle;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.7.2008 7:48:45   
FLASK_A
O, Ronja, kako lepo te je spet slišat po dolgem času user posted image

Želim ti, da se stanje kmal izboljša, že v prvi nosečnosti si bla tko bogauser posted image Pa pridi nas spet mal junijke pogledat, si pogrešanauser posted image

Čestitke za user posted image user posted image !
ex. Nikicaluser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 2.7.2008 7:49:01 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.7.2008 7:52:00   
Anonimen

Ja, kaj ti ni jasno?
Omenjam motoriko, ne motoristiko. Motorika v biologiji in medicini pomeni gibanje mišic, če zelo poenostavim, pri prstih je to fina motorika - torej zelo natančni gibi, ki jih lahko izvajamo s prsti, pisanje, zavezovanje vezalk, pobiranje smetk s tal, pisanje, pletenje, zapiranje gumbov, klikanje na daljinca, odpiranje zamaška na pivu,... vsi gibi povezani s prsti se imenujejo fina motorika. Ko pediatri ocenjujejo razvoj otroka, gledajo grobo (hoja, plazenje, tek, premikanje rok, nog) in fino motoriko (npr. otrok po dolgih mukah tako uskladi oči in gibe rok, da lahko zagrabi igračko in jo da v usta - kakšen uspeh za majhnega dojenčka).

Ne vem, no, a za klitoris (ščegetavček) še nisi slišal? Pri ženski ni potrebna nobena penetracija, niti s prstki, niti s penisem ali čimerkoli drugim se ljudje vse spomnijo, da doseže orgazem. Pravzprav samo 30% žensk doseže orgazem zaradi penetracije, ostale rabijo dodatno  spodbujanje ščegetavčka.
Pa tudi kakšno božanje po tilniku, podplatih, prsih, obrveh, riti,... zna biti zelo prijetno - znova uporaba fine motorike user posted image . Ti je zdaj jasno, kaj sem mislila?

< Sporočilo je popravil Ankica -- 2.7.2008 7:53:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 20
2.7.2008 8:59:29   
tanikaa

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 21
2.7.2008 9:12:13   
ronja
Hehe, brez skrbi, no, sej ma res dolge prste, ampak tok pa tudi neuser posted image ... Predvidevam, da se z njimi sme šarit samo po zunanji strani v takem primeru - na srečo je ščegetavček bolj "izpostavljen", hehe... Se opravičujem zaradi blesavih vprašanj, ampak to se mi še nikoli ni zgodilo... Pa ljudje tudi ne debatirajo o takih stvareh pri malci, tak da nimam pojma, kaj se sme in kaj ne...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.7.2008 11:14:58   
Anonimen
Ronja, saj sem že rekla, da ni bilo mišljeno tako, kot je izpadlo napisano, sicer pa veš kaj sem mislila.........naj bo jutri vse ok, drugače ti pa želim, da bi bil januar zate čimprej tu!!!
Si pa sama tvojo situacijo težko predstavljam, še bolj boge so pa tiste, ki morajo praktično celo nosečnost preležat......sicer te pa na koncu čaka najlepše darilouser posted image

idej so dale pa vse že zelo veliko, upam da bo kakšna pomagala, drugače je pa najboljše, da vse vprašaš gin., ti bo znala najbolj razložiti, kaj v tvojem primeru lahko počneš in kaj ne!!

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.7.2008 11:31:39   
ronja
Remy, brez skrbi, saj nisem za slabo vzelauser posted image . Ja, saj ginekologinjo bom že zaslišala, samo malo si ne predstavljam, kako jo bom za tele detajle spraševala - v smislu: do kod pa smevauser posted image ...

Flaska, kako pa to, da si zamenjala nik? Pridem pogledat še junijke, zdaj itak nisem za nobeno rabo...

glede idej sem pa mislila na kakšne alternativne tehnike - mogoče kake tao variante, tam je baje en kup teh zadev, kjer ne pride do dejanskega seksa, je pa baje erotično in draži čute, itd... samo tega ne poznam kaj prida... (prej sva bila bolj za "telesne" in manj "duhovne" variante seksa, ampak se bo treba spremenituser posted image ) pa nikoli se nisva poglabljala v to - dokler sva živela v "študentskem domu", itak ni bilo prave intime za kake take zadeve zganjat, ko sva se preselila, sem pa kmalu zanosila (jaja, preveč klasičnega seksa, saj vemuser posted image )... Tak da naju tale tao še čaka - pozna kdo kaj o tem, kako stran, da ne presurfam zdaj vsega neta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.7.2008 12:17:33   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, se zgodi: ne, ni problem v njem, problem je v meni in to dobesedno - zaradi nizkoležeče posteljice in krvavitev in možnosti splava so nama prepovedali odnose - no, njemu ne, samo meni, če sem natančna, ampak nekak se tudi njega malo tičeuser posted image . Nekak nima namena drugam hodit ta čas, vsaj kolikor mi je znanouser posted image .

NImam pojma, kako dolgo bo to trajalo, ker se posteljica lahko dvigne, lahko pa ne, vsekakor pa sva vsaj za en mesec zapikana... Tako dolgo še nikoli nisva bila brez sexa... Torej, kaj vse se da počet, da se ti ne zmeša? Predlogi dobrodošli;) Sploh če je imel kdo podobno situacijo...

Ker iskrice skačejo, zakurit pa ne smeva...

Tud jaz sem imela v prvi nosečnosti nizkoležečo posteljico in kaj čmo, če želiš zdravega otroka bosta že potrpela dokler bo treba. Kaj pa če bi imela prepoved celo nosečnost npr zaradi cirklaže al kak se že reče/napišeuser posted image .

No le pogumno da bo otroček zdrav in donošen do roka. Saj bo minilo. Midva sva morala zdržati 2 meseca pa sva pol noter spravljalauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?