ronja
|
O, , punce, ve pa res znate potolažit človeka . No, mal heca mora bit, kaj pa naj drugega, če se še hecamo ne iz situacije, si pa res na koncu . Hm, upam, da pri meni ne bo tako grozno - pregled imam hvalabogu že v čet., do takrat bomo nekak zdržali... Takrat bom pa zaslišala svojo g., kaj pravi o vsem tem... Čeprav si ne predstavljam, kako je to s temile orgazmi - saj ga navsezadnje lahko doživiš v sanjah in ga ne moreš preprečit... A potem tudi keglovih vaj ne smeš izvajat? Sicer sem jaz šele v 12. tednu, tako da je zdaj posteljica lahko tudi nizko in se bo mogoče še dvignila, samo zdaj pa moramo pazit, tako mi je bilo rečeno... Do zdaj sem krvavela samo enkrat, ampak takrat pa ornk. Res pa prej nisem nič pazila, ker imam pač malo in sem jo seveda nosila in dvigala in vozila na kolesu, itd... Krvavitev pa ni bila po odnosih, celo par dni prej nisva nič prakticirala... (so me pa vsi dohtarji spraševali, če sva mela kake odnose... Pa potem so mi tudi vsi ene petkrat povedali, da zdaj pa nobenih odnosov... ne vem, a (že) zgledam taka, al kaj ) Ampak si sploh ne upam pomislit - male ne smem cartat, (no lahko jo objamem na tleh, ne smem je pa nosit, dvignit, skratka skoraj nič,) z lubijem ne smem seksat, človek bi rekel, "klinc" pa tak život - no, saj mi ni hudega, ampak rada cartam svoje ljube, vsakega na svoj način, seveda ... NO, potem mi pa povejte, kako zdržite brez zraven lepega postavnega seksi krasnega fanta, ki vas ma še rad povrhu... Pa še mala je začela lepo spat ponoči in celo čez dan za kako urco (saj toliko je pa le dovolj, če veš, da nimaš več na voljo;)... Prej pa ko zakleto ni hotela in se je zbudila samo da sva se malo bolj strastno poljubila... Zdaj pa spi ko ubita... In midva se spogledava... in rečeva, če greva gledat risanke na računalnik .
|