|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako zdržat brez?
2.7.2008 13:55:43   
FLASK_A
Flaska, kako pa to, da si zamenjala nik? Pridem pogledat še junijke, zdaj itak nisem za nobeno rabo...

ker ni okol mene nobene Nike al pa Nika, kot je bilo sprva mišljenouser posted image

Teh tehnik pa jaz žal ne poznam, ti ne morem pomagat, pri nas je tut še vedno klasika- sva še kar, kako naj rečem, na fizični ravniuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.7.2008 11:34:29   
ronja
Hja, zaenkrat žal ne bova rabila nobene ideje, ker se baje tudi vzburit ne smemuser posted image . Tako da bo dejansko nastradal tudi on, ker ne vem, kako bi lahko kaj počela njemu, pa ostala hladna... Če ima kdo idejo, kako to naredi, naj pove, ker tole bo očitno še kar trajalo (hematom je dokaj obsežnih razsežnosti...)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.7.2008 11:47:24   
Anonimen
O, kriza, Ronja, to zna biti pa težko izvedljivo.  Mi je pa fajn, ker se imata tako rada in sta si neskončno privlačna user posted image user posted image user posted image , običajno se tu na tem forumu bere ravno obratne zgodbe.

Ja, nič, se bo treba zadržat. On pa pač poseči po rokometu za določeno obdobje. Bo pa potem lepše user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.7.2008 18:12:19   
ronja
Ankica, a ni to ironično? Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne dauser posted image ... No, potem je prvo vseeno boljše, saj se najkasneje januarja oz. februarja (še kak teden po porodu je treba prištet...) končauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.7.2008 18:28:30   
sunny24
Ronja, saj bo. Sej vem da je slaba tolažba, pa kaj čmo.

Moj dragi je tudi na suhem že več kot 1 mesec, njemu se meša (ok, to sproti rešimo), meni se sexa za pop..., sam nimam kaj, če bo s pikico pol vse v redu, bomo pa tudi abstinenčne krize preživeli...user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.7.2008 21:11:17   
ronja
O, sunny, sotrpinkauser posted image ! Daj mi povej, kako ti rešuješ njegove krize, ne da bi se khm - no, vzburila pač... Ker meni je to zdaj prepovedano, nisem pa še nikoli mrtvo hladno šarila po moškem telesu... sploh pa ne njegovemuser posted image ... Vsak nasvet dobrodošel, ker pač no, zakaj bi še on nasrkal bolj kot je pač nujno...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2008 21:35:47   
sunny24
A misliš da meni ni hudo, najrajši bi ga poseksala na mestu.

Drugače pa je to skori misija nemogoče, ko me pograbi vzburjenje, pač pošlem možgane za kako sekundo proč (npr. da je treba dat cunje prat), sam pomaga sam za kratek čas...user posted image user posted image user posted image  

Aja, pa da ne bo katera mislila, da to vedno počnem, ne ne, sam v ekstremnih primerih, kot je npr. prepovedano vzburjenje in sex.

Pa da te še mal potolažim, od jan 08 do sredine marca 08 sma bla oba na suhem...pa ne vpraši, kak je bil sex pol, kot da bi prvič sexala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2008 22:25:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ankica, a ni to ironično? Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne dauser posted image ... No, potem je prvo vseeno boljše, saj se najkasneje januarja oz. februarja (še kak teden po porodu je treba prištet...) končauser posted image

Res, ironija user posted image . Pa saj bo čez nekaj mesecev, potem se bo pa kadilo user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
5.7.2008 12:29:35   
čipka
Tisti, ki bi, ne smemo, tisti, ki smejo, pa se jim ne da .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.7.2008 10:20:39   
ronja
ankica,  upam, da ne še par mesecev!!! Še 9 dni do pregleda, pa upam, da nama bojo vsak kaj pustili! PS: maš pa ful lepo ime!

sunny, sem probala zadnjič tole tvojo taktiko, ampak me med "sladoledom" cunje v pralnem stroju niso prav nič zanimale... No, ampak vsaj malo lažje mu bo zdržatuser posted image . Upam, da nama ne bo treba posekat vajinih rekordov - ker osebnega sva že postavilauser posted image . Do zdaj se nisva videla maksimalno 10 dni, se mi zdi in to je bil do zdaj rekord... Sva ga že podvojila, grrrr!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.7.2008 12:45:33   
ronja
še 5 tednov - do naslednjega pregleda isto - nič- grrrruser posted image

Uživajte poletje še za naju, ok?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?