|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako varati?
25.3.2007 14:36:01   
Anonimen
Prvo - tiste, ki še nikoli niste varale, prosim da se vzdržite obsojanj in komentarjev v smislu "jz nisem nikoli in nikoli ne bom"...

Torej;

Tiste, ki varate ali tiste ki ste varale pa zdaj ne več...Za kakšno varanje je šlo -
Je bil to "one night stand" varanje, ali ste imele/imate celo ljubimce za daljše obdobje?
Kako ste si sploh lahko "pripravile teren" in uskladile družino in ljubimca? Ste imele/imate samskega ljubimca ali ljubimca, ki ima doma družino? Kako pogosto ste varale oz. se srečavale z ljubimci?
TER: KAKŠEN ODNOS ste imele/imate z ljubimci? Kakšen odnos imajo ljubimci do vas? Gre zgolj za seks, ali je mogoče celo globlje?

Prosim za vaše zgodbe.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako varati?
25.3.2007 14:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee
Je bil to "one night stand" varanje

Večinoma, ja. Je tko najbl pasal. user posted image
ali ste imele/imate celo ljubimce za daljše obdobje?

Samo enga, pa mi je začel najedat, ker se je začeu obnašat, kukr da bi biu moj dedc, ne pa moj je*ač. user posted image
Kako ste si sploh lahko "pripravile teren" in uskladile družino in ljubimca?

Z njim sm šla na njegovo službeno pot, z izgovorom, da bom tut jst neki zaslužla, k mu bom pomagala. Moj bivši je biu pa usekan na dnar. user posted image
Ste imele/imate samskega ljubimca ali ljubimca, ki ima doma družino?

Ta je meu samo punco doma, k pa ni nč vedla o tem. user posted image
Kako pogosto ste varale oz. se srečavale z ljubimci?

Štela pa res nism. user posted image  K je bla prilka, sva se kresnla, pa je blo. user posted image
TER: KAKŠEN ODNOS ste imele/imate z ljubimci?

Predvsem SPOLNI. user posted image user posted image user posted image
Kakšen odnos imajo ljubimci do vas? Gre zgolj za seks, ali je mogoče celo globlje?

Je šlo predvsem za GLOBLJI seks. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2007 14:43:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Predvsem SPOLNI. user posted image user posted image user posted image
Kakšen odnos imajo ljubimci do vas? Gre zgolj za seks, ali je mogoče celo globlje?

Je šlo predvsem za GLOBLJI seks. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2007 14:44:34   
Anonimen
Hotla si resnico, a ne? Zdej jo pa maš. Kva pa ti ni prou? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2007 20:12:38   
Anonimen
Recimo, da gre za neke vrste raziskavo user posted image

Zdej se pa nehajte hecat, hočem konkretne odgovore user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 25.3.2007 21:12:40 >
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2007 20:50:01   
Anonimen
Nobenega načrtovanja ni bilo.Ko je prišlo do tega se je pač zgodilo.AMpak le sex nič drugega nič obveznosti.Je pa bilo luštno.
Prepovedani sadež je najbolj užien a ne.
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2007 20:52:10   
Anonimen
No, sam da smo razjasnl pojme. Logičn, da paše. Sej drgač pa ne bi skakal čez plot. Celo življenje pa tut ne mormo iste župe žret, ne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2007 20:59:48   
Anonimen
torej ste varale iz poželenja, potrebe po seksu, in ne zato, ker bi se zatreskale v nekoga?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2007 21:02:07   
Anonimen
Itak. Še to bi se mi manjkal, ja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2007 21:05:40   
Anonimen
Torej se ne smem zacopat...pišuka...pol pa tut s seksom ne bo nč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2007 21:08:24   
Anonimen
Tut če bi se, ti ne bi nč pomagal. Poglej mene! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2007 21:34:11   
Blejka26
ko sem bila prvi mesec z mojmu (sedaj resnim fantom),do njega nisem čutila prav veliko,niti sama nisva točno vedela a hodiva ali je to samo bežna romanca.Smešno kajne?No in sem ga prevarala,toda z nikomur intimno!!!
no potem pa je fant hotel prekiniti z mano,karkoli sva že imela..takrat pa sem spoznala,da mi pomeni veliko več kot sem si sploh lahko predstavljala!In tako se je rodila najina ljubezen,ki bo 02.06.stara točno 6let!!!

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2007 21:44:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Je bil to "one night stand" varanje, ali ste imele/imate celo ljubimce za daljše obdobje?
One night stand varanje je bilo,sam se je vseeno dvakrat zgodilo,z daljšimi časovnimi razmiki(se dolg nisma videla).
Nisem pripravljala terena.je bilo zlo spontano,nenačrtovano.Obakrat.
My lover boy je bil takrat že samski nekaj mesecev.
Pogosto?Mhmmm...nisma se srečevala namenoma.Enkrat je pač prišlo do tega-naval strasti.In drugič tudi.Nenačrtovano.
Ljubimec je bil bivši fant od moje zelo dobre prijateljice,in družili smo se že nekaj let,tako,da sma se poznala.Takrat pa,ko njune zveze ni bilo več(končala jo je ona),je pa pač preskočila iskrica,ko me je peljal domov iz zabave.Se zgodi.
Mislim,da je šlo pri njem za nekaj veliko bolj globjega,kot pa za seks.Dobila sem potrditev,ko me je kar trikrat vprašal,če bi postala par,ker je zaljubljen,pa sem ga zavrnila,ker sem bila takrat še v zvezi.

Prosim za vaše zgodbe.
Prosila,dobila...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 7:28:35   
srki
Caffe, oprosti, ampak že ene par tem o varanju si odprla.

Ali ti varaš, ali še nameravaš prevarat?

Samo sprašujemuser posted image  ,da ne bo slučajno kakšne hude krviuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2007 15:52:33   
Anonimen
Caffe, oprosti, ampak že ene par tem o varanju si odprla.

Ali ti varaš, ali še nameravaš prevarat?

Samo sprašujem ,da ne bo slučajno kakšne hude krvi .

To pa tud mene zanima, sem firbec.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2007 19:17:08   
Anonimen
Ja, če rečem, da delam raziskavo, mi ne verjamete. Torej, se moram zlagati, da izvlečem kako zgodbo od vas user posted image
Ne nameravam skakat čez plot, nimam (še) nobenega ljubimca, ampak nikoli ne rečem "nikoli", pa tut zarečenega kruha se največ poje...tko da, mogoče mi bodo pa vaše izkušnje kdaj prav prišle user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2007 7:10:45   
srki
Aja, saj si res napisla, da delaš neko raziskavo, sem spregledala.

OK, ti verjamemuser posted image .

Ja, ja, drugače pa to res velja, nikoli ne reci nikoli ali zarečenega kruha se največ poje. Zato  pri takih stvarem rajši modro molčimuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.3.2007 22:37:52   
Anonimen
Seveda dela raziskavo. O tem, kako varati, ne da bi te dobili. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.3.2007 22:45:39   
taja27
caffe delat bo treba začet neki, ne pa na lubimce študirat. maš čist preveč cajta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2007 7:29:28   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Seveda dela raziskavo. O tem, kako varati, ne da bi te dobili. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.3.2007 12:43:24   
Slončica

Za kakšno varanje je šlo ,Je bil to "one night stand" varanje, ali ste imele/imate celo ljubimce za daljše obdobje?
Sam za telovadbo,je pasala
Šla sem vn in nisem razlagala itk je bil non stop šmiras do komovcov pa ni mel cajta za mene,pa nisma bla skupi doma niti nisma mela nč skupnega npr.psa,mačko,hrčka ipd
Oboje
Ko je bla sila al pa silom prilike
Ja sexsualen,ne
Kakšen odnos imajo ljubimci do vas?
So ga meli da ne bo pomote, ja tazga ko jst z njim ko sem ga rabla je bil dober,drgač pa je bil na off
Gre zgolj za seks, ali je mogoče celo globlje?
Zgolj in samo sex,za kej globljiga so prezakomplicirani,tako dobljeno tako zgubljeno
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2007 21:40:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja27

caffe delat bo treba začet neki, ne pa na lubimce študirat. maš čist preveč cajta.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?