Anonimen -> RE: Kako varati? (25.3.2007 21:44:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Je bil to "one night stand" varanje, ali ste imele/imate celo ljubimce za daljše obdobje? One night stand varanje je bilo,sam se je vseeno dvakrat zgodilo,z daljšimi časovnimi razmiki(se dolg nisma videla). Kako ste si sploh lahko "pripravile teren" in uskladile družino in ljubimca? Nisem pripravljala terena.je bilo zlo spontano,nenačrtovano.Obakrat. Ste imele/imate samskega ljubimca ali ljubimca, ki ima doma družino? My lover boy je bil takrat že samski nekaj mesecev. Kako pogosto ste varale oz. se srečavale z ljubimci? Pogosto?Mhmmm...nisma se srečevala namenoma.Enkrat je pač prišlo do tega-naval strasti.In drugič tudi.Nenačrtovano. TER: KAKŠEN ODNOS ste imele/imate z ljubimci? Ljubimec je bil bivši fant od moje zelo dobre prijateljice,in družili smo se že nekaj let,tako,da sma se poznala.Takrat pa,ko njune zveze ni bilo več(končala jo je ona),je pa pač preskočila iskrica,ko me je peljal domov iz zabave.Se zgodi. Kakšen odnos imajo ljubimci do vas? Gre zgolj za seks, ali je mogoče celo globlje? Mislim,da je šlo pri njem za nekaj veliko bolj globjega,kot pa za seks.Dobila sem potrditev,ko me je kar trikrat vprašal,če bi postala par,ker je zaljubljen,pa sem ga zavrnila,ker sem bila takrat še v zvezi. Prosim za vaše zgodbe. Prosila,dobila...
|
|
|
|