Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 20:43:28
|
|
|
|
NinaŠ
|
Anže je oblečen tako kot tvoja bejba. Se mi še ne zdi tako hladno, da bi mu oblačila žabe in dvojna dolga rokava . LP
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 20:52:50
|
|
|
|
viv_
|
Mirna je oblečena tako kot tvoja - v vrtcu imajo zelo toplo, zunaj pa tudi še ne zmrzuje :) Kaj bi pa potem pozimi počeli, če bi bili že sedaj v žabicah???
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro, da si odprla to temo, da se lahko izkašljam. O.K, moj je že večji, tako da ima zdaj oblečene dokolenke, pa trenirko oz. hlače, pa sp. majico s kratkimi rokavi pa eno majico z dolgimi. V ruazku pa itak za reoblečt - tudi še kratke rokave. Hotela sem povedat samo to, da naš otrok zadnje hodi iz vrtca ko prašič. Umazan je ko prašič, da sploh ne morem več cujn oprat niti čevljev. Pojma nimam, kaj to delajo. Danes je prišel umazan celo po kapuci od jakne - od blata, zadnjič je imel na žepu, kjer ima ježka še malo trave pa blata gor. Meni ni jasno, kaj to počnejo. Oz. mi je jasno - drajsajo se po riti in po glavi, samo ni mi jasno, kako to vzg. dovolijo. Pa mi sploh ni za čisto oz. umazano obleko, tudi doma se lahko umaže, kadar hoče ampak tako na hudičevo umazat mi pa res ni jasno. Pri prejšnjih dveh vzg. in pom. ni nikoli prišel umazan domov, niti packe od hrane ni imel na obleki, danes je imel malo golaža še v ušesu, če kdo verjame ali ne.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh. Al bina, to pomeni, da se je mel fajn v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:05:01
|
|
|
|
Anonimen
|
O.K., skutica, če res to pomeni, naj mu bo. Ali pa to pomeni, da sta se imeli vzg. in varuška fajn, ko sta gledali, kako se na glavo mečejo po blatu in v ušesa rinejo golaž
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj se pa še jaz lahko izkašnjam. Moj pa ne da bi hodil domov umazan, ampak hodi sterilno čist. To je šele čudno. A ni no? Izgleda, da pod poveljenm mirno hodijo po čistih cestah. To je še slabša varianta, verjemi, al bina. Otrok mora biti umazan. O.K., ne ravno po kapuci, ampak mogoče si pa tako glavo zaščiti, ko se drajsa po hribu navzdol (z glavo naprej). Pameten fant. Drugače so pa nam naročili, naj imajo kratke rokave, ker sedaj že kurijo, pa še sonce se upre v sobe. Tako da ima Tibor (3 leta in pol) spodnjo majico, majico s kratkimi in čez pulover, ki ga potem slečejo. Pa še brezrokavnik ima za ven.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja, hlače ima tudi.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vem da morjo bit usrani, to mi je kristalno jasno, tudi pri meni ni čist, tudi pri meni sedi na travi in se zadrajsa po hribu navzdol po hrbtu, ampak vse do ene meje. Ah, bomo že preživeli. Od danes naprej samo še trenirke temno modre in temno zelene barve.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:17:09
|
|
|
|
gamini
|
Tudi naša pikica hodi iz vrtca umazana ko mala , ampak se ne sekiram preveč, imam še dve starejši, ki se dnevno 3x preoblečeta, kar me veliko bolj jezi. Al bina, a potem vi vsak dan iz malčkovega ušea lahko preberete jedilnik ?
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:18:17
|
|
|
|
tesa
|
Jaz mojega oblečem v hlače, ponavadi farmarke, body z dolgimi rokavami , nogavičke(ne še holahopk) in termo flis. Ponavadi mu zjutraj dam še trakec na glavo. Tam ga pa itak preoblečejo. Čez body mu dajo še trenerko in v njej je v vrtcu.
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:22:30
|
|
|
|
viv_
|
Albina - naša tudi hodi domov svinjska, pa še skoraj vsak drugi dan je komplet preoblečena, ker je vsa polita. Nadvse zabavno se ji zdi igrat v umivalnici in izkoristi vsako priložnost da stegne tja. Edina dobra stran je ta, da se poliva s čisto vodo. Danes je recimo sezula copat in notr natočila vodo Smrkla!
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:26:38
|
|
|
|
gamini
|
Viv, naša je danes oprala oba copatka (čisto nova še-nič umazana), v 5-ih minutah je bila čisto mokra in tudi kopalnica, je zadnjič ugotovila, da lahko tudi sama doseže pipo in odpre vodo . Tako, da je zdaj edina rešitev, da zaklepamo kopalnico.
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 27.9.2005 21:36:14
|
|
|
|
frutka_
|
Malemu oblečem nogvice pod hlače do vrtca in mu jih tam slečem (hodiva peš in zjutraj je res mrzlo). Preko ima hlače, bodi in tanko majčko ter jopico ali flis za ven. Albina zdaj je res malo nerodno zunaj za tamale, ker je zemlja mokra in če se otroci recimo samo po toboganu vozijo in le enkrat nesrečno priletijo na rit so umazani po celi riti in včasih še po notr. strani jaknic pa hlač. Morda pa so regulili....hihihi!
|
|
|
|
RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? 29.9.2005 10:04:16
|
|
|
|
Lenny
|
Oooo, Albina, kako te razumem Naš se uspe tako kraljevsko posvinjati, da ni za spoznat. Vzgojiteljica mi pravi, da ga pošlje, naj si umije obraz in roke, pa ji reče, da nima časa. Lepo je začel, pa komaj je pošteno nos pomolil v vrtec. Ultra hit je peskovnik, kar pomeni, da pesek leti iz vsega, na koncu še iz spodnjih hlač Hvala bogu za dobro staro pralno žajfo, s katero vse fleke iz cunj spravimo Drugače pa ima na sebi dokolenke, sp. majčko in majčko z dolgimi rokavi, trenerko ali kavbojke (odvisno, kaj se je uspelo posušiti), za ven pa zgornji del trenerke in če je treba, je še anorak v rezervi. V igralnici imajo precej toplo, za ven jih pa tako oblečejo. Pa veselo pranje vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?