Anonimen -> RE: Kako so oblečeni vaši malčki v vrtcu? (27.9.2005 21:00:20)
|
Dobro, da si odprla to temo, da se lahko izkašljam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] O.K, moj je že večji, tako da ima zdaj oblečene dokolenke, pa trenirko oz. hlače, pa sp. majico s kratkimi rokavi pa eno majico z dolgimi. V ruazku pa itak za reoblečt - tudi še kratke rokave. Hotela sem povedat samo to, da naš otrok zadnje hodi iz vrtca ko prašič. Umazan je ko prašič, da sploh ne morem več cujn oprat niti čevljev. Pojma nimam, kaj to delajo. Danes je prišel umazan celo po kapuci od jakne - od blata, zadnjič je imel na žepu, kjer ima ježka še malo trave pa blata gor. Meni ni jasno, kaj to počnejo. Oz. mi je jasno - drajsajo se po riti in po glavi, samo ni mi jasno, kako to vzg. dovolijo. Pa mi sploh ni za čisto oz. umazano obleko, tudi doma se lahko umaže, kadar hoče ampak tako na hudičevo umazat mi pa res ni jasno. Pri prejšnjih dveh vzg. in pom. ni nikoli prišel umazan domov, niti packe od hrane ni imel na obleki, danes je imel malo golaža še v ušesu, če kdo verjame ali ne.
|
|
|
|