|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako si organizirate
5.2.2008 18:01:42   
Anonimen
Pozdravljene.
Mene pa zanima, kako si organizirate kosila, kaj boste kuhale? Za cel teden naprej ali en dan naprej? Namreč zdi se mi, da mi gre največ živcev in energije, kadar grem po službi spotoma v trgovino, pol se pa zazrem v meso z dobro vero, da se bom le odločila, kaj kuhati, pa še vseeno ne vem, kaj dati v lonec. Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako si organizirate
5.2.2008 18:02:53   
Naja30
Kakor kdaj. Včasih vem že prejšnji dan, včasih pa pojma nimam do zadnjega in pol kar nekaj na hitro naredim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2008 20:07:09   
Hans
Pri nas se navadno odločimo en dan prej.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2008 20:19:45   
noe
Tudi jaz si navadno pripravim en dan prej.Če ne pa skuha dec, ki pride prej domov.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2008 21:54:34   
lelaval
Kakor kdaj - včasih 1 dan prej, včasih pa sproti. Med tednom pa otroci itak jedo v šoli in vrtcu, tako, da ostane le še večerja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2008 21:15:51   
mojsoncek
Bi si zelela, da bi za cel teden naredila jedilnik, pa mi ponavadi ne znese oz. gre vikend prehitro okrog. Tako da se sproti izmisljujem in iscem ideje na forumu.
Se vedno pa upam, da se bom nekega lepega dne navadila na pripravo tedenskega jedilnika user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2008 20:48:59   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Pri nas se navadno odločimo en dan prej.

Tudi pri nas je tako.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2008 21:05:18   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

............, pol se pa zazrem v meso z dobro vero, da se bom le odločila, kaj kuhati, pa še vseeno ne vem, kaj dati v lonec. Lp

mi ne jemo mesa in je en problem manj. kupim zelenjavo, ki je na razpolago in temu primerno skuham. fižol in žitarice pa en dan prej namočim, da je hitreje skuhano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.2.2008 13:35:03   
dorina
Jaz pa naredim jedilnik za cel teden vnaprej, tako da večinoma vsa živila kupimo z enkratnim večjim nakupom med vikendom. Med tednom nabavimo samo še kakšno malenkost. Je pa res, da sem na porodniškem dopustu, tako da imam čas za takšne stvari. user posted image Ko pa bom spet v službi pa ne vem kako bo. Bomo verjetno morali bolj improvizirat .

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.2.2008 22:53:32   
Anonimen
Pa imaš cel teden meso v hladilniku ali ga daš vmes v zmrzovalno?

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2008 12:23:34   
Anonimen
Jaz približno vem, kaj bom kuhala za celteden vnaprej. Oz. ko je mož doma imamo meso na jedilniku, ko sva sami je bolj vegeterjansko ali ribje.
Kupujemo enkrat na teden večje količine, nikoli vsakodnevno, meso itak pri stricu, tako da je nekaj vedno v skrinji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.2.2008 13:27:01   
Anuška79
Jaz meso kupujem enkrat, največ dvakrat, mesečno. Doma ga prepakiram v manjše zavojčke in dam v zmrzovalnik.

Običajno v glavi splaniram, kaj bom kuhala v naslednjih parih dneh in to je to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
14.2.2008 14:54:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anuška79)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
14.2.2008 18:14:59   
Anonimen
Kakšna pa pride potem odmrznjena hrana npr. golaž. Sploh mi ne potegne, tudi če sem slučajno kdaj zamrznila, sem potem stran vrgla. Ne vem zakaj. Pa tudi moj in tast, bog ne daj, da jima postrežem z odmrznjeno, oziroma da vesta. Kako pa odtajate? Pustite čez noč ali ko pridete domov? Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2008 18:21:00   
CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Kakšna pa pride potem odmrznjena hrana npr. golaž. Sploh mi ne potegne, tudi če sem slučajno kdaj zamrznila, sem potem stran vrgla. Ne vem zakaj. Pa tudi moj in tast, bog ne daj, da jima postrežem z odmrznjeno, oziroma da vesta. Kako pa odtajate? Pustite čez noč ali ko pridete domov? Lp

ne vem, zakaj ne bi bilo dobro....pogrete enolončnice so ponavadi še boljše kot takoj skuhano pojedene. Pač pustim čez noč zunaj in potem pogrejem.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?