|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se veseliti....
31.12.2007 8:11:17   
Anonimen
.....novega leta, če....sem še vedno sama. Vsakič ob začetku leta upam, želim, da....bom srečala nekoga ki me bo imel rad, ki mi bo poklonil silvesterski poljub, potem pa.....vsako leto znova in znova.....sem sama.
Pri svojih skoraj 33 letih še nisem srečala tipa ki bi mu bilo vsaj malo mar zame. Vsakič ko sem bila s katerim se je na koncu izkazalo da je bil z mano, ker so ga vzpodbujali kolegi, starši, zaradi stave.....BEDA. In jaz sem še vedno tako zelo NEUMNA da verjamem vsemu govoričenju, ki so samo prazne besede. Besede ki jih želim slišati in ne resnica.
Pa sem tudi že poskusila spoznavanje preko interneta. Bila na cca 30 zmenkih in....nič od nič. Niti eden me po zmenku ni več poklical, niti ni pokazal interesa za nadalnje dopisovanje. Ne vem...ali sem res tako odbijajoča za moške? Ne razumem, zakaj pa se okrog mene slinijo poročeni? A tistim sem pa zanimiva????
Če doma to govorim, mi začne težiti še mama. Ker to da jaz nimam partnerja, da nimam otrok.... ne smem niti omenjati, ker sem si tako sama kriva, ker se vedno zagledam v napačnega. A naj na začetku voham kakšni so njegovi nameni?? Ko sem zaradi tega žalostna, tečna, depresivna....se še potem mama dere nad mano. Tako da bi včasih najraje nekam izginila, zaspala in se nikoli več zbudila. Saj tako ne bi nihče niti opazil da me ni.
Hvala tistim ki ste me brali. Sem morala dati ven, ker sem zadnje dneve že kar precej depresivna.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se veseliti....
31.12.2007 8:41:58   
Bonnie_RR
Mogoče pa preveč vneto IŠČEŠ tistega pravega... Malo se sprosti, zadihaj in pusti, da tista prava ljubezen najde tebe... Po navadi je tako, da se najde, ko najmanj pričakuješ.user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2007 8:47:28   
kepa*
Ne išči, ampak poskušaj uživati v rečeh, ki jih lahko počneš kot samska. Izkoristi to! Marsikdo med nami kdaj hrepeni spet po tistih časih, ko smo lahko počeli marsikaj, kar zdaj ne moremo. Pozabi na to, da nimaš fanta. Ne razmišljaj o tem, da si zdaj zato kao manj vredna. Okrepi si samozavest in zagotovo bo pravi prišel.

Letos pa bo!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2007 8:51:52   
natasarobi
Moje mnenje je, da je bolje, da si sama, kot pa da si z nekom takim kot si opisala.

Zelo težko pa v naprej veš kakšen je določen človek in kar nekaj časa lahko vsak skriva svojo pravo plat. Bo treba kar vztrajati naprej - nekje je nekdo, ki te bo vreden. Mama ti sicer želi dobro, verjetno misli, da te bo s tem mogoče še bolj motivirala, da bi bolj aktivno iskala partnerja - učinek je ravno nasproten.

Nikar pa ne misli, da te ne bo nihče pogrešal. To si mogoče misliš, ker si jezna, depresivna,.... Ti si jezna na mamo, pa bi jo verjetno tudi pogrešala, če bi se ji kaj zgodilo, čeprav včasih misliš, da jo ne maraš ali pa celo sovražiš.

Jutri je novo leto in nikoli ne veš kaj ti prinese. Srečno!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2007 9:56:44   
_andreja_
lahko vprašam iz kje si? ker ravno včeraj mi je en kolega isto jamral kot si ti zgoraj jamrala...in če hočeš ti lahko dam njegovo številko....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2007 10:34:16   
Teya*D.
Takrat, ko boš najmanj pričakoval se bo zgodilo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2007 10:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

.....novega leta, če....sem še vedno sama. Vsakič ob začetku leta upam, želim, da....bom srečala nekoga ki me bo imel rad, ki mi bo poklonil silvesterski poljub, potem pa.....vsako leto znova in znova.....sem sama.

Pa menda ja ni edini smisel tvojega življenja živeti v dvoje?

Lej... nisi edina sama. Nisi edina, ki si želiš imeti nekoga ob sebi.
Ampak moraš se pa naučit živeti sama s sabo. biti srečna sama s sabo. Uživat življenje.
Ne ga samo objokovat. Ker ni samo grdo.

Pa začni delat na svoji samozavesti. Tipi so kot psi... prav vohajo nesamozavest, strah in razočaranje (no ok... to so vsi ljudje, tud ženske... ampak govorim o tvojem primeru) Zato se tudi lepijo nate takšni ki sejejo rožice.... v bistvu pa sploh nimajo resnih namenov. Ker čutijo da boš nasedla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2007 10:54:27   
Anonimen
Jst mam samskega bratauser posted image (sori pikecuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2007 10:56:20   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Tipi so kot psi...

O jezuskristusmarija ....... s čim vse nas bodo še primerjali, no .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2007 11:01:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Tipi so kot psi...

user posted image user posted image user posted image

Šit ej....user posted image , sploh nism vidla tegauser posted image

No jst se s to trditvijo ne strinjam, moj je bl k mačka, tak svojeglav, nevodljiv....tak k dedc more bit-z svojo glavo in možgani in pripravljenostjo na kompromise. Psi taki niso, so vodljivi.....taki dedci vodljivi.....so pa dolgocajtni.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.12.2007 11:02:03   
Anonimen
Jst mam samskega brata (sori pikec )

In jst računam nanjuser posted image ... Ti ga pa kr recikliraš. Sam če ga oddaš, lahk na bajto kar pozabiš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.12.2007 11:02:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

In jst računam nanjuser posted image ... Ti ga pa kr recikliraš. Sam če ga oddaš, lahk na bajto kar pozabiš user posted image user posted image user posted image user posted image

Preklicujem anonimna, sori....bajta pa touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2007 11:03:00   
Anonimen
Pa res no. Zakaj se tako slabo zmeraj govori o moških, ščiti se pa samo ženske?
Ali sploh veste koliko žensk je bolj pokvarjenih kot moških.Za svoje cilje so pripravljene storiti marsikaj, pa jih nihče ne naziva s takimi imeni.
Če te en moški razočara, ne moreš metati vse v isti koš.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
31.12.2007 11:04:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Preklicujem anonimna, sori....bajta pa touser posted image

No lepo...user posted image

Anonimna sori, sam sem bla pred tabo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.12.2007 11:16:17   
tititi
GLej jaz te čisto razumem kaj govoriš. Sicer sem do zdej mela le tega resnega fanta, ki ga imam, ampak se do mene zelo grdo obnaša in verjemi mi da je lažje biti sam kot pa da ti en "neumnosti zganja".

Sprašuješ zakaj sem z njim? Zato ker je ravno v fazi "Preverjanja" al je on tak al se samo do mene grdo obnaša ;) Ampak sem zraven vedno odprta za nove možnosti ;) Ki pa jih seveda ni veliko, ker ne hodim veliko ven. Domov pa me ne bo prišel nobeden iskat :( to je resnica. Lahko ti pa povem, da poznam kar nekaj punc. Ki imajo vse "pošlihtano na podstrešju" in dobro zgledajo pa ne najdejo fanta :(

Če želiš se mi lahko javš na zs.

p.s. Karin ti pa ob vsaki priliki ponujaš tvojega bratca ;) A lahko mene tud v vrsto daš če Pikec0 ne bo zadovoljen ;)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.12.2007 11:23:33   
Anonimen
p.s. Karin ti pa ob vsaki priliki ponujaš tvojega bratca ;) A lahko mene tud v vrsto daš če Pikec0 ne bo zadovoljen ;)))

Ja itak da ga. Če je pa fejst dečko.
Tle berem o takih butastih dedcih, pa se mi prou zamal zdi da je moj super bratec sam, k pač ne hod dost ven in res nima dost kje koga spoznat tam dol pr nas.
Pa tolk enih kul punc frej, pa ne vem kje se zmeri eni bedaki najdejo za njih. Jst pač ponujam alternativo tem bedakomuser posted image ......joj sej me bo ustrelu da gre to bratuser posted image

(odgovor članu tititi)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
31.12.2007 11:34:13   
Taula

Če se mu Pikec odpove ga jaz vzamem. user posted image  Pa ne zame, ampak za fejst kolegico.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.12.2007 11:38:43   
tititi
No kr sem jaz ugotovila je točno to...veliko nas je uredu ljudi (ne da se hvalim itak mam tud jaz svoje napake) ampak problem pa je v tem, da se nkjer ne srecamo in pol smo vsi nesrečni...Kam pa hočeš it? Zuni so sami mulci stari 16+ al pa še manj. Net je brezzveze ker 3/4 ljudi se sam zafrkava (a lahko ta izraz tuki uporbim?)...v nakjlučna srečanja in preskočitev iskrice v knjižnici, na sprehodu po parku, v hribih...pač na žalost ne verjamem (pa še marsikdo drug ne)...

In na žalost je res veliko, preveliko, osebkov (mislim punc in fantov) ki niso resni in pol take revže kot smo mi mal preveč okol prenašajo...pač enim je pri 28 za se zresnit in začet delat na stanovanju, familji eni pa še pr 33 tega niso sposobni.

Res je umetnost zaživet sam s sabo, kot je rekla motovilcica, ampak to lahko govori samo tisti, ki je že našel sorodno dušo. Človek v slabih momentih ne misli na to kolk je uredu človek, ampak pomisli "le kaj je narobe z mano, če lahko vsi drugi dobijo partnerja, samo jaz ne" pa zna drugač čisto lepo živet sam s sabo. Bit samostojen. Ampak pač priznajmo si. Eden od smislov življenja je tudi to, da najdeš sorodno dušo in si ustvariš družinico....

Ah kaj sem zafilozofirala za tak dan kot je današnji ;)

Lep pozdravček tovjemu bratu, če to bere ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.12.2007 11:42:38   
Rožica I

Tipi so kot psi...

--------------------

user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2007 11:44:13   
Anonimen
Lep pozdravček tovjemu bratu, če to bere ;)

moj bog....upam da ne, k drgač bom mogla še tečt dnsuser posted image

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2007 11:46:42   
tititi
ja sej res. Naj raje jutri prebere, da boš prsiljena v malo telovadbe po silvestrski večerji user posted image  

user posted image  jaz ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2007 12:05:46   
Anonimen

Tipi so kot psi...

Daddy če bi natančno prebral, bi videl, da nisem rekla tega sam za moške... ampak tud za ženski del ljudstva.

Pa reči če ni res no...user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2007 12:08:41   
Zamima
lej, prvo kot prvo nisi edina sama
2. ne išči in ne hodi na zmenke kot zmešana, ker je brezveve, saj je prav da greš, ampak z vsakim pa ti tud ni treba it samo za to, da ne boš več sama
3. kot so ti že svetovale, uživaj sama s sabo in si naredi, da bo tebi lepo
4. privošči si kaj samo zase
5. nehaj se obremenjevat s tem, ker se ta trenutek ne bo nič spremenilo (saj se bo ampak zdaj ko ti vidiš vse črno se ne bo nič)

6. novo leto je le en dan v letu in meni osebno nima bistvenega pomena, bo tudi 2.1. in 3.1. in potem spet jovo na novo,...

mogoče boš rekla: ja lahko je rečt, ampak ti govorim, ker sem tudi sama samska in mi prav nič ne manjka, se bo že pojavil kdo pravi ob svojem času user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
31.12.2007 12:14:59   
daddy

Tipi so kot psi...

Daddy če bi natančno prebral, bi videl, da nisem rekla tega sam za moške... ampak tud za ženski del ljudstva.

Pa reči če ni res no...user posted image

Hov hov ......
Ma, sej je vseeno, konckoncev. Roko na srce, se mi res ne zdi najbolj posrečena primerjava. Nisi pa niti prva niti najbrž zadnja, ki razmišlja v tej smeri - se spomnem tiste modelke, ki je tu spraševala, kako naj svojga tipa "zdresira" .... pa že.

Anonimni bi pa rekel samo to, da bo našla takrat, ko ne bo iskala ( pričakovala .... whatever ). Te stvari ne delujejo na silo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.12.2007 12:20:58   
Anonimen

Roko na srce, se mi res ne zdi najbolj posrečena primerjava. Nisi pa niti prva niti najbrž zadnja, ki razmišlja v tej smeri - se spomnem tiste modelke, ki je tu spraševala, kako naj svojga tipa "zdresira" ....

Posrečena al pa ne.... nema veze...
Dejstvo je, da človek dela slabo sočloveku, če mu sočlovek to pusti. Sploh kaki taki EGO tipi. Zato sem dala to primerjavo.
No pa nema veze.... razumi kakor češ.

No jaz še nikogar nisem mela namen zdresirat, je pa nekdo želel mene. Mogoč tud zarad tega taka primerjava... ka pa vem.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?