Anonimen
|
Zdravo, punce! Za vas imam eno vprašanje! Ne vem, kaj naj storim, saj sem se zaljubila v nekoga, ki nikoli ne bo z njim nič. Sem poročena in sem bila srečna z možem, nikoli si nisem mislila, da bom pogledala koga drugega, saj sem videla in živela le za svojega moža! Bil mi je vse in edini razlog za to, da se mi je zdelo vredno živeti. Komaj sem čakala, da pride domov, da bova skupaj, ni bilo stvari, ki je nebi počela skupaj, kar nisem se ga mogla nasititi, kar naprej sem se ga želela dotikati in ga gledati. Potem pa kot iz lufta, sem se zaljubila v nekoga, ki je precej starejši od mene, ima svoje življenje urejeno in vse, vidiva se parkrat na teden in sedaj živim samo še za to, da ga vidim. Vse pri možu mi gre na živce, prav bežim od njega, razmišljam, da bi si poiskala še eno službo, da bi bila še manj skupaj, pa se že sedaj ne vidiva veliko. Njemu ni jasno, kaj je z mano in kar naprej hodi za mano in se me dotika, meni pa gre kar na bruhanje, ker si želim biti sama. Vem da ni prav, da je vse narobe, ampak ne znam najti poti iz tega. kot za piko na i se z njegovimi sploh ne zastopimo več in imajo ful slabo mnenje o meni glede nekaterih stvari, ki niso fer in mi je še toliko težje, ker vem da bom mogla to prenašati skoz, saj živimo skupaj. Vem, da se vam zdim smotana in vse to, vendar rabim nasvet! Hvala vam
|