Anonimen
|
Pozdravljene punce! Veliko krat sem se že obrnila in vas in nikoli me niste razočarale zato vam bom tudi tokrat povedala za moj problem in upam, da je kakšna z ustrezno izobrazbo, da mi bo res lahko dala nasvet iz prve roke. Z fantom sma načrtovala , ko sem zvedela, da sem po enem letu postala me je, ko sem mu povedala novico poslal na splav Seveda nisem šla, čez čas mi je rekel, da mu je žal in, da nikoli več take napake ne naredi. V glavnem vsak sva imela svoj avto, s tem, da sma oba prodala in kupila enega zelo velikega ( enoprostorca ) in zavarovanje za avto naredila na mene, ker imam že full bonifikacije. Zadnja dva meseca pa nisem več mogla vzdržati z njim, ker se mi je skoraj zmešalo. Pred cca. 14 dnevi je odšel, s tem, da mi je odpeljal avto, katerga polovica je ravno tako mojega in vse papirje od avta in zavarovanja. Zdaj ne morem brez njega prekiniti ne zavarovanja, ne nič... Sem poklicala njegovo mamo, sma se dobili na kavici, ji povedala, da sem se obrnila na njo v upanju, da bom preko nje kaj na lepo uredila, pa mi je rekla, da se ona ne bo v to mešala, ker ga je skozi zagovarjala in je njen sinček. Pa, da mi je tako dajal zraven polovico za najemnino. Ja, halo saj pa je živel tudi tukaj! Mi je rekla, da ga naj pokličem sama. Jaz pa vem, da nebom nič uredila sama z njim, ker se mi sploh nebo javljal na telefon, če ga bom poklicala oz. mi nebo hotel vrniti mojega denarja za avto. Jaz pa brez službe, v podnajemniškem stanovanju in čez 3 mesece pride moja na svet zato sem res obupana in bi rada samo, da mi vrne nazaj moj delež. Punce kaj naj naredim, prosim pomagajte mi! Hvala vam in lep dan še naprej
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 10.6.2007 12:16:31 >
|