Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pripraviti polento? 28.2.2009 23:42:41
|
|
|
|
sneska
|
Zanima me, kako skuhati polento, da bo še kar viskozna in ne preveč zbita. Verjetno jo je treba potem takoj dat Ali najprej skuhat, potem pa npr. v mojem/adaptiranem mleku še premešat? Rižolino npr. se mi vedno zgodi, da se mi po določenem času "utekočini" - ni več gost. Zanima me, ali je rižolino takoj, ko ga zmešam z mlekom primeren za uživanje? Jaz namreč v mleko najprej dam rižolino, nato pa šele mleko segrevam (v primeru, da dam svoje mleko!).
|
|
RE: Kako pripraviti polento? 1.3.2009 0:44:58
|
|
|
|
vanomis
|
Na začetku sem jo delala z adaptiranim mlekom. Najprej skuhala na vodi, potem pa sem dodala AM. Ni imel preveč rad. Zdaj pri 9 mesecih mu skuham polento na vodi, in sicer tako da na pribl. 4 žlice polente dodam 1 žlico gresa in pa malo masla in je polenta mehkejša (ne pika toliko). Odkar delam tako, jo je veliko raje. Zraven pa kakšno omakco. Mljask. Drugače pa mu s polento gostim zelenjavno mineštrico in mu gre tudi v slast.
|
|
|
|
RE: Kako pripraviti polento? 1.3.2009 15:16:20
|
|
|
|
ksenci
|
jz jo skuham na vodi- dam več vode, kot za nas, da ornk povreje in je sočna. z njo pa največkrat pomešam zelenjavo in/ali meso, tako jo ima rajši, kot z mlekom. lahko, pa joskuhaš in pogreješ, ko jo rabiš. kot pravi, naredi bolj vodeno, jo boš lažje mešala z mlekom in ne bo pikala toliko.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.