|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pozdraviti???
27.5.2008 9:07:42   
Ulla
Pozdravljene,

moj mali 5 mesečni sinček ima po čelu atopični dermatitis, vsaj tako, je bilo rečeno. Samo po čelu ima take izpuščaje,ki so kot ene hrastice ratale,so rumeni in ,če grem z glavničkom se malo lušijo. Malo misli, da so temenca??? S čim pozdraviti, da ne bi uporabljala raznih močnih krrem kot so Elecom.... Je pa alergičen na pršico 2x2mm. S čim naj mažem mojega malčka, da se mu pa izpuščaj odstrani??
Kako ste se ve kaj spopadle s tem??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako pozdraviti???
27.5.2008 9:56:41   
kristinaj
naša je bila mlajša... pri 1m so ji po lasišču nastali gnjoji izpuščajčki. ker nisem vedela kaj to je sem jo peljala k p, ki je rekla, da so to začetki temenc in naj jih z glavničkom zgulim. nisem jih, ker sem rekla, da gnojnega izpuščajčka že ne bom drsala in sem počakala par dni in so res temenca nastala....potem pa v akcijo in sem jo 2x fajn zgulila, sreča, da je vmes spala.. so se ji pa pojavile tudi na obrveh in po ušeskih je imela zelo suho kožo.....

hkrati so ji tudi po ličkih nastali rdeći spuščaji in sem tudi jaz posumila na dermatitis. predpisala mi je elocom, 2x sem jo namazala in težave ni bilo več. samo če mažeš z elocomom se izgogibaj sončnih žarkov.

nisem dala ravno odg na tvoje vpr, sem pa predstavila naš problem....

(odgovor članu Ulla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?