Kako pozdraviti??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Ulla -> Kako pozdraviti??? (27.5.2008 9:07:42)

Pozdravljene,

moj mali 5 mesečni sinček ima po čelu atopični dermatitis, vsaj tako, je bilo rečeno. Samo po čelu ima take izpuščaje,ki so kot ene hrastice ratale,so rumeni in ,če grem z glavničkom se malo lušijo. Malo misli, da so temenca??? S čim pozdraviti, da ne bi uporabljala raznih močnih krrem kot so Elecom.... Je pa alergičen na pršico 2x2mm. S čim naj mažem mojega malčka, da se mu pa izpuščaj odstrani??
Kako ste se ve kaj spopadle s tem??

kristinaj -> RE: Kako pozdraviti??? (27.5.2008 9:56:41)

naša je bila mlajša... pri 1m so ji po lasišču nastali gnjoji izpuščajčki. ker nisem vedela kaj to je sem jo peljala k p, ki je rekla, da so to začetki temenc in naj jih z glavničkom zgulim. nisem jih, ker sem rekla, da gnojnega izpuščajčka že ne bom drsala in sem počakala par dni in so res temenca nastala....potem pa v akcijo in sem jo 2x fajn zgulila, sreča, da je vmes spala.. so se ji pa pojavile tudi na obrveh in po ušeskih je imela zelo suho kožo.....

hkrati so ji tudi po ličkih nastali rdeći spuščaji in sem tudi jaz posumila na dermatitis. predpisala mi je elocom, 2x sem jo namazala in težave ni bilo več. samo če mažeš z elocomom se izgogibaj sončnih žarkov.

nisem dala ravno odg na tvoje vpr, sem pa predstavila naš problem....

Stran: [1]