Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 20:45:52
|
|
|
|
Maxica
|
Šnite morda. Kako se jih že naredi? A se morda pomočijo v jajca, pa v mleko al nekaj podobnega , pa ocvre. No, saj morda bo katera priskočila na pomoč.
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 20:47:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Šnite ja.Pomočiš jih v mleko, nato v jajca in ocvreš.Zraven pa kakšen kompot.
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 20:49:38
|
|
|
|
eya
|
Ali pa ga nesete racam
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 21:01:11
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Ali pa ga nesete racam
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 21:52:57
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko pa narediš kruhov narastek - kot rižev narastek. Kruh zložiš narezan na rezine v pekač, potem pa zaliješ z mlekom, v katerega si žmešala jajce in malo sladkorja. Lahko dodaš tudi kak vanili sladkor in cimet.
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 26.7.2007 21:54:20
|
|
|
|
moci
|
mi pa naredimo mini pice - sir, tune, gobe, hrenovke - kakor komu paše, pa v pečico, pod zgornji grelec
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 6:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci mi pa naredimo mini pice - sir, tune, gobe, hrenovke - kakor komu paše, pa v pečico, pod zgornji grelec samo najbrž ne iz sladkega kruha Ko smo bili mali pa brez denarja , so nam kruh zavili v alu folijo in ga dali v pečico malo pogret. tak je bil spet topel in mehek. sam si ga moral takoj pojest, drugače je še bolj trd ratu . Una z narstkom je tudidobra, lahko kruhek tudi narežeš na kocke, pa rozine in oreščke not. Sam meni to ni všeč
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 7:51:05
|
|
|
|
srki
|
Al pa kakšnim neseš, ki imajo konje, ga obožujejo.
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 7:59:04
|
|
|
|
nu_tella
|
Moja nona nardi prbližen tako: Kruh narežeš na kockice in ga pustiš stat v mleku nekaj časa (da se fino prepoji). Odcediš mleko. Rahlo namažeš pladen (al pa papir za peko daš notr) Razpoirediš namočen in odtisnjen kruhek po dnu. Na vrh pa naribana jabolka potreseš (lahko še rozne, oreščke,.... dodaš) in imaš ene vrste jabolčno pito. Njamsi! Lep pozdravcek
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 8:07:59
|
|
|
|
blue sky
|
Mi ga nesemo racam in labodom ali pa ga nastavimo golobom .
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 9:20:40
|
|
|
|
Jessy
|
Kaj pa kruhovi cmoki! So super za prilogo h kakem mesu.
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 9:35:31
|
|
|
|
nuala
|
Jaz kruh zrežem na rezine. Vsako namažem z maslom in marmelado ( slivova je zakon ). Zložim v pomaščen pekač. Polijem z mešanico mleka, jajc, sladkorja in cimeta. Spečem v pečici. Najbolj dobro je, ko je še mlačno.
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 10:00:18
|
|
|
|
fragola
|
Jaz pa tisti kruh k mi ostane ga posušim da rata trd in ga nato dam v multipraktik, pač zmeljem in imam drobtinice za panirat!
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 10:08:19
|
|
|
|
fragola
|
Sem komi zdaj vidla , da si napisala daje sladek
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 11:01:56
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Al pa kakšnim neseš, ki imajo konje, ga obožujejo. Konja mamo tud doma, pa dobi tak navaden suh kruh. Se spomnim, da je moja stara mama tud delala ene sorte narastek iz takega kruha, tako da bom kar to varianto z rozinami. Druge ideje bom pa za drugič ponucala. Hvala za odgovore!
|
|
|
|
RE: Kako porabiti star kruh? 27.7.2007 11:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot mini pizze ali pa kot šnite. Lahko poskusiš tudi tole, je dobro. Kruh na hitro pomočiš v mleku in popečeš, posipaš z mletim sladkorjem in cimetom. Sam to je bol za zajtrk, jejo pa to Holandci. No vsaj pri mojih doma je tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?