Anonimen
|
Jaz mislim, da si s tem ko si to napisala že veliko pomagala. S tem si ji dala vedet (celo ko si se razkrila ), da ti ni vseeno za njo in da si res prijateljica. Upam, da to vidi in tudi spoštuje . Kar se tiče pomaganja, ti pa lahko povem iz svojih izkušenj, da mi najbolj gredo na živce pametni nasveti ala saj bo samo sprosti se, veš una dva sta se pa matrala sto let in ko sta rekla, da konc, sta pa zanosila, od prijateljice prijatelja sta pa to počela, pa uno, pa sta šla na dopust pa jima je ratalo, pa je svečo delala, pa bla, bla, bla. Če je tvoja prijateljica na RR, si je že vse možne žavbe, maže, čarovnije prebrala . Če ne pa ji lahko poveš kje se lahko pogovori z osebami, ki so na enakem. Ker s takimi se je res najlažje pogovarjat, pa to še ne pomeni, da nisi ti dobra prijateljica, smao resnično se je nekak lažje izpovedat tujco z istimi težavami, kot prijatelju. Meni je najbolje ko me prijateljice poslušajo, ko se jim odprem in ne pametujejo s "pametnimi nasveti", povejo svoje mnenje, mi stojijo ob strani, me objamejo in včasih namignejo na kako internetno stran,kjer si sama preberem o kakih novih zadevah, včasih pa tudi kako pametno ven vržejo, ap nič hudega, ker mi resnično veliko pomeni, da so pripravljene poslušat. Bodi ji ob strani, poslušaj jo in naj ti ne bo hudo, če vzame tvojega otročka v naročje. Jaz to počnem s takim veseljem, tako rada klepetam z nosečkami, gledam slikce prijateljevih pamžkov, topim se ko vzamem v naročje svojo nečakinjo, ko mi nečka pošlje poljubček, ko mi kaj pove. Vse to me drži pokonci in iz tvojih besed, mislim, da je tudi tvoja prijateljica taka. sicer pa je enkrat že bila ena taka tema in so odgovori bili nekaki taki, bodi ji ob strani, in vstran s pametnimi nasveti, drugače ji pa res ne moreš pomagat .
|