|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 9:38:44   
ana b
Hi!
Vsi trije se odpravljamo za vikend v hotel, pa me zanima ali naj vzamem potovalno posteljico ali naj eno noč prespi pri meni v postelji.
Ne želim, da bi potem doma silil v najino posteljo.
Nejc je star 4 mesece in že od začetka spi v svoji posteljici. Tudi v potovalni, ki jo ima pri babici, spi dobro.
Hvala za izkušnje in nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 9:45:30   
Anonimen
Če je navajen spati v potovalni posteljici in nimaš problemov s količino prtljage, potem ve vem, zakaj je ne bi vzela s seboj.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 9:48:26   
Teni_
Mi smo imeli zraven potovalno posteljico, pa je brez problemov spala.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 9:50:16   
ana b
Ne bi želela preveč prtljage samo za eno noč, ker jo je že itak preveč!
Hvala!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 9:50:26   
Lenny
Mi smo jo vedno vzeli seboj. Reda radi ...
Ker tudi že od malega spi v svoji sobi, ga nisva želela motiti. Je bil pač prtljažnik še malo bolj poln :)-
Po moje se splača vztrajati in držati red in ritem, drugače ti miški nikoli ne vedo, kaj jih čaka.
Prijeten vikend!!!
Lp

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 10:10:49   
malika
V hotelih imajo otroške posteljice-vsaj v večini. Pokliči tja in se pozanimaj, ter jo rezerviraj.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 10:19:12   
TARA in MAJ
Za eno noč je res vseeno če prespi pri tebi . Pa lepo se imejte. LEP VIKEND VAM ŽELIMO:sloncek:

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 10:25:07   
beti 1
Se strinjam z maliko, pokliči za posteljico v hotel, pa samo kakšno pleničko s sabo vzami, ker imajo ponavadi poštirkane rjuhce, da ga ne bodo praskale po obrazu.
lp
beti 1

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 11:23:34   
Sarina
Mi smo poleti bili en teden v hotelu, ko je bila mala stara 7,5 meseca. Do takrat je doma spala v svojem kinderpetu, na morju pa sva si jo dala na sredino med naju , pa potem doma ni bilo problemov, je spet spala v svoji posteljici, tako da se ni razvadila!!!:)

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako pespati v hotelu
21.10.2004 13:48:20   
Nina Nana
Mi smo poleti spali v prikolici in je spala zraven mene, doma pa lepo v svoji postelji, brez problemov.
Tudi ko smo šli kdaj v hotel, je vedno spala med nama. Sem ji pa pod glavico dala pleniško.

lepo se imejte!:sloncek:

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?