Kako pespati v hotelu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ana b -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 9:38:44)

Hi!
Vsi trije se odpravljamo za vikend v hotel, pa me zanima ali naj vzamem potovalno posteljico ali naj eno noč prespi pri meni v postelji.
Ne želim, da bi potem doma silil v najino posteljo.
Nejc je star 4 mesece in že od začetka spi v svoji posteljici. Tudi v potovalni, ki jo ima pri babici, spi dobro.
Hvala za izkušnje in nasvete!

Anonimen -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 9:45:30)

Če je navajen spati v potovalni posteljici in nimaš problemov s količino prtljage, potem ve vem, zakaj je ne bi vzela s seboj.

Teni_ -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 9:48:26)

Mi smo imeli zraven potovalno posteljico, pa je brez problemov spala.

LP,
Mojca:rozica:

ana b -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 9:50:16)

Ne bi želela preveč prtljage samo za eno noč, ker jo je že itak preveč!
Hvala!

Lenny -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 9:50:26)

Mi smo jo vedno vzeli seboj. Reda radi ...
Ker tudi že od malega spi v svoji sobi, ga nisva želela motiti. Je bil pač prtljažnik še malo bolj poln :)-
Po moje se splača vztrajati in držati red in ritem, drugače ti miški nikoli ne vedo, kaj jih čaka.
Prijeten vikend!!!
Lp

malika -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 10:10:49)

V hotelih imajo otroške posteljice-vsaj v večini. Pokliči tja in se pozanimaj, ter jo rezerviraj.

TARA in MAJ -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 10:19:12)

Za eno noč je res vseeno če prespi pri tebi . Pa lepo se imejte. LEP VIKEND VAM ŽELIMO:sloncek:

beti 1 -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 10:25:07)

Se strinjam z maliko, pokliči za posteljico v hotel, pa samo kakšno pleničko s sabo vzami, ker imajo ponavadi poštirkane rjuhce, da ga ne bodo praskale po obrazu.
lp
beti 1

Sarina -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 11:23:34)

Mi smo poleti bili en teden v hotelu, ko je bila mala stara 7,5 meseca. Do takrat je doma spala v svojem kinderpetu, na morju pa sva si jo dala na sredino med naju , pa potem doma ni bilo problemov, je spet spala v svoji posteljici, tako da se ni razvadila!!!:)

Nina Nana -> Kako pespati v hotelu (21.10.2004 13:48:20)

Mi smo poleti spali v prikolici in je spala zraven mene, doma pa lepo v svoji postelji, brez problemov.
Tudi ko smo šli kdaj v hotel, je vedno spala med nama. Sem ji pa pod glavico dala pleniško.

lepo se imejte!:sloncek:

Stran: [1]