|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako oprostite?
13.1.2008 10:18:34   
TIA22
Če se skregate z svojimi dragimi, ali kako jim že rečete, kako jim oprostite. Ali se mulite? Ali hitro popustite? Ali mu daste prav, samo da je mir pri hiši?Ali je odvisno zakaj se skregate in kdo je začel? Ali se kregate pred otroci? Imate potem "tihe" dneve? Ali pa ko greste v posteljo skregani, drži pregovor: da v postli se vse pogliha? Jih ignorirate potem ko ste skregani? Ali pa imate vsi tako čudovito zvezo, da vse takoj rešite z pogovorom in se poljupčkate na koncu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako oprostite?
13.1.2008 10:21:43   
Anonimen
Jaz ne morem bit tiho dolgo.Da bi se mulila ne pride v poštev pri meni.Moj pa ja on se namuli ampak ga tako dolgo pikam,da se začne pogovarjat.user posted image user posted image Če pa se v postelji pogliha?Ne ni šanse,če greva skregana v postlo,da bi še kaj bilo.Še par dni ne.user posted image user posted image

Nisem tak tip,da bi mu dala samo,da bo mir.Dečko ajde oladi.Se mora malo bolj potrudit.

Brez veze se pa itak ne kregava.Pa pred otrokom tudi ne no ja včasih pride tud to samo redko.

< Sporočilo je popravil Jelica36 -- 13.1.2008 10:22:52 >

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2008 11:04:44   
tatam
Moj bi rekel,da se je z mano težko kregat!Se hitro začnem mulituser posted image Pa potem en čas traja,da se skuha...in komaj potem lahko komuniciram naprej.Vem,da ne delam prav,ampak taka pač semuser posted image
Me pa skrbi sedaj ko moja 9 letna frklja tudi se začne mulit za vsako malenkost?! Jaz sicer pazim,da me ponavadi ne vidi,a zgleda,da je dednouser posted image Fant pa je kot ati,hitro pozabi in oprosti.
Kak pa se naj jaz spremenim,da ne bom več tako mulasta???Saj se trudim,ampak ponavadi mi ne gre!
Aja,v postli se nikoli ne pobotava.Če se ne prej potem spiva daleč narazen.Ampak ponavadi je v par urah vsega konec!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2008 11:50:06   
caillou
Če se in ko se skregava, ponavadi vedno potem na dolgo in široko razpravljava o problemu. Na koncu prideva do skupnih, pravih zaključkov. Nikoli se noben od naju ne muli in nikoli ne greva skregana v posteljo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2008 12:07:32   
mateyka
moj mož ne prenese, da bi neki ostal nedorečenga, zamerjenga in da bi kake mule vlekli. tko da ne - če se mamo kej za zment, se takoj in tud vse se pove, kdo je razburjen in zakaj. vse sproti poštimamo. če ne, on ne more normalno drugih stvari delat. in po en strani mu dam prav, ni treba nič zamer nabirat in mul kuhat. brez veze itak, sej se mamo radi, a ne? user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2008 12:09:15   
Anonimen
Ce se skregava, imam jaz monolog, on je tiho, ker se mu ne da kregat, obcasno mi ga sicer uspe fejt spravit ob zivce in ni tiho user posted image , potem pa cist odvisno .. lahko se hitro pomirim in je konec s tem, al mu pa se ene tri dni to naprej mecem. Sicer se pa hitro pobotava. Popustim ali pa opravicim se pa jaz v 95%, on zelo redko. No, on itak pravi, da njemu ni do krega. Ja, ja ... user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2008 12:12:55   
mamči
Jaz imam čuden karakter - hitro in brez milosti povem, kaj mi ni prav se pa ne mulim in se potem, ko se "skurim" čisto normalno obnašam. Mož pa je večkrat čisto paf, nad mojim plazom jeze in se zna zapret vase.
Tu pa jaz verjetno delam napako, ker me ubija, če je zamorjen in mu skušam iz vseh zornih kotov prikazat mojo situacijo. Boljše bi bilo, če bi ga ignorirala, samo mene boli, če me nekdo napačno razume in pol se ne znam naredit flegma.
Je pa res, da mi pogosto na koncu da prav, pa ne zarad ljubega miru, ampak, ker tako pač je.
V postelji pa ne gliham konfliktov, dokler nisva na isti valovni, nema ništa user posted image .

Sem pa zelo občutljiva tud v odnosu do drugih ljudi, me zelo mori, če me nekdo napačno razume. Včasih mi take situacije še dolgo pustijo pre-globoke rane.

Zaradi vsega tega imam zelo zožan krog ljudi, ki jim zaupam.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 12:45:17   
Majuska
Midva se redko skregava ... tisto kar naj bi bil prepir, si midva poveva - po možnosti brez dretja - ponavadi jaz še nekaj časa okoli hodim mulasta, pol se pa itak opravičiva en drugemu in se objameva. In niti slučajno se v postelji ne pogliha, vsaj kar se mene tiče. Tihih dni pa ne prakticiram, to je počela namreč njegova mama in vem, da bi ga bolelo, če bi to počela tudi jaz. 

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2008 13:47:29   
baguSka
Ali se mulite? Itak. Oba!
Ali hitro popustite? Odvisno.
Ali mu daste prav, samo da je mir pri hiši? Nikoli.Razen ce vem da ma prav.
Ali se kregate pred otroci? Jih se nimava.Se pa kregava pred psom in je takrat cist bogi.Gre lezat v svoj kot in samo z ucki spremlja dogajanje.
Imate potem "tihe" dneve? Tud vcasih.
Ali pa ko greste v posteljo skregani, drži pregovor: da v postli se vse pogliha? Ah kje. Ce se pogovarjava ne, potem nama tud sex ne hodi po glavi.
Jih ignorirate potem ko ste skregani? Itak. Dokler se stvar ne ohladi. En drucga. In vcasih je pol tezko spet skupi pridt.
Ali pa imate vsi tako čudovito zvezo, da vse takoj rešite z pogovorom in se poljupčkate na koncu? Ja ko se pobotava se tud lupckava, prej pa ne.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2008 13:52:22   
riders
Jaz se ponavadi mulim kakšen dan ali manj (par ur), ker tolk hodi okrog mene in mi daje lupčke na lica, da na koncu popustim!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.1.2008 13:53:52   
rija
pri meni je naprej rušilni tornado, ko se stulim pa sem čisto normalna....kot da se ni nič zgodilo.

nimam se časa mulit. niti volje.

...vox populi...

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.1.2008 13:53:59   
baguSka
ker tolk hodi okrog mene in mi daje lupčke na lica, da na koncu popustim

uuauu.. blagor teb.. moj pa ne popusti za NIC na svetu... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.1.2008 14:13:53   
riders
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

ker tolk hodi okrog mene in mi daje lupčke na lica, da na koncu popustim

uuauu.. blagor teb.. moj pa ne popusti za NIC na svetu... user posted image user posted image user posted image user posted image

Počak da boš 20 let poročena! user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.1.2008 15:01:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Ce se skregava, imam jaz monolog, on je tiho, ker se mu ne da kregat, obcasno mi ga sicer uspe fejt spravit ob zivce in ni tiho user posted image , potem pa cist odvisno .. lahko se hitro pomirim in je konec s tem, al mu pa se ene tri dni to naprej mecem. Sicer se pa hitro pobotava. Popustim ali pa opravicim se pa jaz v 95%, on zelo redko. No, on itak pravi, da njemu ni do krega. Ja, ja ... user posted image
    Jaz se bom kar pod Ribico podpisala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.1.2008 15:35:01   
sneguljčica
Tolk se že poznava, da si ven ne mečeva stvari, ki bi koga prizadele. To rešiva s pogovorom. Za tiste vsakodnevne prčkarije se pa tudi že tolk poznava, da iz dveh besed ne delava cele nevihte in si nič ne zameriva, niti se ne muliva.

Glede postle, sem jaz samo mnenja, da se partnerja ne kaznuje v postelji (mislim z odbijanjem, ne z bičemuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.1.2008 15:37:09   
Gina
Midva sva oba kolerične sorte (jaz malo manj, moj pa ultra plususer posted image ) in se zlo hitro spičva, ne ozirava se na to, kdo je zraven, pa zlo hitro se pomiriva, pa noben od naju se ne drži. Čim me kdo neha napadat, mi je nesmiselno se nanj držat, moj se je pa tega istega zelo hitro naučil, ker ob meni ne more biti enega, ki se drži, ga ne bi imela za partnerja. Zakaj se mi ni smiselno držat? A nismo vsi ljudje, a nimamo pravice biti nepopolni - tudi naš partner in mi, a moram zato še sebe kaznovat s čudnimi mislimi, ki naj bi se mi podile še ure in ure po glavi? Meni je to nesmiselno. Zato takoj oprostim. A ni vseeno, ali oprostim ta hip, ali pa se tri dni držim, pa potem oprostim, razlika je zgolj v mučenju samega sebe. Življenje je tolk kratko, da je nesmiselno si ga oteževat. Je pa najbrž odvisno od stališča. Če se rodiš kot nekdo, ki se muli, se ti zdi to najbrž način za reševanje problemov. Samo ne vem, a v praksi to res deluje dolgoročno, meni se ne zdi. Pač zganjaš nasilje nad partnerjem, dokler se ti zdi primerno kaznovat ga z muljenjem - z namenom, da se stvar ne bi ponovila, da bi partner videl, da te je prizadel. Ali pa zganjaš nasilje s tuljenjem, ali pa čim drugim. Vse je v končni fazi ista stvar. Samo da eno traja 5 minut, drugo pa cel teden. po moje itak nič od tega ne obrodi sadove, če se dva ne strinjata, bo en mogoče popustil zaradi drugega, ker zganja nasilje (muljenje, tuljenje) nad njim, vendar bo nesrečen zraven, posledično bo zakon itak škripal, ali pa ne glede na nasilje, ki se izvaja nad njim, itak ne bo popustil, pa bo delal po svoje. Zato je daleč najboljše, če si najdeš nekoga, s katerim imaš precej podobne vrednote in ki ima način reagiranja na probleme sprejemljiv tebi osebno. kaj pa vem. Zamere pa se mi ne zdijo v nobenem primeru ok. Kaznuješ v glavnem samo samega sebe.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2008 15:42:20   
Anonimen
Jaz sem itak svetovn kolerik, moj je pa bolj tihe sorte, tak da se z njim sploh ne da kregat. Edin v avtu se pa zmeri skregava, pa pojma nimam zakaj.
Se pa ne trmim in ne držim v seb. Jst znorim, povem vse kar mi pade na pamet in je pol mir. Moj pa zadržuje v seb pol se mu pa 2xletno mal "sfuzla" pa kar neki vreščiuser posted image .
V glavnem nikul nimava tihih maš ipd.
Pa zarad resnih stvari se običajno ne kregava, ker mava podobne poglede na svet. Običajno se skregava zarad bedarij, al pa zato k je en od naju svetovno slabe volje pa drug ne opazi tega pravočasnouser posted image .
Jst k spravim iz sebe kar me matra pozabim že naslednjo sekundo. Ne vlečem stvari v nedogled.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.1.2008 15:44:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

pri meni je naprej rušilni tornado, ko se stulim pa sem čisto normalna....kot da se ni nič zgodilo.

nimam se časa mulit. niti volje.

Tako nekak je tud pr men jauser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.1.2008 15:47:56   
Anonimen

Ali se mulite? Ne. On se probava, pa mu ne ratujeuser posted image
Ali hitro popustite? Ne. On prejuser posted image
Ali mu daste prav, samo da je mir pri hiši? Nikoli.Razen ce vem da ma prav, pa še to ne priznam glih hitro.
Ali se kregate pred otroci? Jih se nimava.Se pa kregava pred mački, k grejo takrat raj v zatišje pod pojstlouser posted image
Imate potem "tihe" dneve? Ne, jst nism nikul tiho, on je pa itak skuz.
Ali pa ko greste v posteljo skregani, drži pregovor: da v postli se vse pogliha? Ne, skregana pa ne greva nikol spat. Prvo pravilo pr nas.
Jih ignorirate potem ko ste skregani? Ne. K mi je pol dolgčas.
Ali pa imate vsi tako čudovito zvezo, da vse takoj rešite z pogovorom in se poljupčkate na koncu? K neham vreščat se običajno pogovoriva ja. Pa lubčkneva tuduser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.1.2008 16:32:45   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: rija

[/quote
-----------------------
Tipični kolerik, poznam to oz. ljudje okrog mene user posted image !
Zame zelo zdravo, za okolico pa malo manj user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.1.2008 8:29:02   
Teya*D.
Jaz sem tudi tak karakter da sem direktna in tisto kar mislim, rečem. Ne olepšujem ponavadi.user posted image
Ja se znam mulit...pogovarjam se ne takrat, ko vem da imam prav. Moj načenja kdaj kaj ko pa vidi da ne odgovorim potem pa se še on začne mulit. Oba sva trmasta in ne bi rada popustila. En pa se vendarle omehča. Ne, v postelji pa ne rešujeva tega, ker jaz ne morem nič, če sem razburjena in da sva skregana.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2008 9:06:03   
sneška_
Če se skregate z svojimi dragimi, ali kako jim že rečete, kako jim oprostite. Ali se mulite? Da  Ali hitro popustite?Ne  Ali mu daste prav, samo da je mir pri hiši?Ko vidim da ima prav dam mir Ali je odvisno zakaj se skregate in kdo je začel? Ne Ali se kregate pred otroci?Ne  Imate potem "tihe" dneve? Da Ali pa ko greste v posteljo skregani, drži pregovor: da v postli se vse pogliha?Ne drži  Jih ignorirate potem ko ste skregani?Da  Ali pa imate vsi tako čudovito zvezo, da vse takoj rešite z pogovorom in se poljupčkate na koncu?
Da, nima mi kaj narediti.Že se je navadil na mene in mojo osebnost mojega karakterja tako da ni več problemov. 

Najdojenček

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
14.1.2008 9:51:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2008 10:08:27   
piščanc
ponavadi se skregava, če sva oba slabe volje, kreganje pa je bolj prepričevanje. potrebujeva kakšen dan zase. traja pa max eno noč na cool, ampak če sva res oba tečna. popuščam pa nikoli, ker se skregam, ko imam res kapljico preveč in hočem kaj spremeniti. Otroci so ponavadi prisotni, ampak to je samo učenje, da če te kaj prizadane to poveš, pokažeš. velja pa za oba. nimam glih tihih dnevov, je pa res, da ko sem jezna na partnerja moram ven, sama ali z otroci. da se spiham.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2008 10:31:42   
Pajaca
Ma jaz se itak ne znam skregat. Se razpizdim pa zderem, pol pa mirno lohk čez tri min uprašam če bo sladoled. Ko da ni nič. Pa tud če je on kej narobe naredu. Pač hit pozabim kaj je sploh bilo.

On včas kej zamer, sam jaz itak pozabim kaj zamer in pol mi je čudn kaj se gre in pol ugotovi da je bv da se neki drži k jaz itak ne vem zakaj se on drži...

Se je blo pa fajn s sestro kregat. Ma tko sva se počle k da je čist konc... pol čez 2min sva pa kukale k se je kej pr sosedih zanimivga dogajal.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zanositev
Daise

Koliko casa ste potrebovale, da ste zanosile?

1 mesec (39%)

2 ali 3 mesece (19%)

4 do 6 mesecev (11%)

6 do 12 mesecev (6%)

1 do 2 leti (9%)

vec kot 2 leti (16%)

Število vseh glasov: 402

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!