|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej?
27.10.2009 16:23:08   
Tanja_
Torej, če ima otroček že večerno mlečno kašico in dopoldanski obrok GH...S katerim obrokom se nadaljuje?S popoldansko malico?In kaj je najbolje uvesti za ta obrok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej?
27.10.2009 16:47:53   
Katy78
Jaz bi rekla da s kosilom, za pop. malico pa naj bo zaenkrat še mleko. Jaz sem začela z večerno kašico, potem s kosilom, nato s sadno dop. malico, nazadnje pa sem uvedla pop. malico, in sicer jogurte in skute, ki jih lahko uvedeš okoli 8. meseca, če otrok nima alergije na kravje mleko.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2009 18:33:33   
PC Baby
Se strinjam s Katy

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2009 19:38:08   
Tanja_
Kaj pa jim daste kozt kosilo?Različne zelenjave s polento, krompirjem, rižem?
Jst sm tud začela z večerno kašico, zdej je pa mala star 5 mesecev(po nasvetu gastroenterologa že uvajava GH zaradi polivanja) in je že probala bučke, korenček, jabko. A za kosilo ji torej naj dam razne zelenjave in dopoldan sadje?Se opravičujem, če je neumno vprašanje, sam sem čist izgubljena.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2009 19:43:46   
rubica
ja jaz sem ji dala tako za dop. malico sadje, pa sadje s kako kašo, za kosilo pa zelenjavo, polento, ajdo, riž brezjajčne testenine in počasi malo kasneje meso- purana, piščanca, teletino.

< Sporočilo je popravil rubica -- 27.10.2009 19:44:43 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2009 20:25:02   
Petka09
Jaz sem začela s kosilom: zelenjava (bučke, koleraba, špinača, cvetača, brokoli, korenček) s krompirjem ali rižem ali polento.

Torej, ko je bila stara 5 mesecev smo začeli tako in tako še vedno traja - torej en mesec samo kosilo, vse ostalo mleko.

Zdaj, ko je dopolnila 6 mesecev začnemo z dopoldansko malico: sadje vmešano v kakšno mlečno ali žitno kašico, sadje s kakšno drugo kašo.

In tako bom delala cel mesec - torej, bo imela dva obroka GH (kosilo in dopoldanska malica).

Ko bo dopolnila 7 mesecev pa začnemo še s popoldansko malico: skutke in jogurti (s sadjem).

Večerja bo ostala kar mleko, če bo še naprej tako lepo spala.

Skratka, starost 5 mesecev: kosilo cel mesec, starost 6 mesecev: dodatno dopoldanska malica, starost 7 mesecev: še dodatno popold. malica.

Zgodaj zjutraj in zvečer ostaja flaška mleka.

Večerne kašice ne mislim dajat, če bo lepo spala in itak gre zgodaj spat.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2009 20:26:30   
Petka09
Aja, dejte mi prosim povedat: stara je 6 mesecev in me zanima, če lahko uvedem proseno kašo, ajdovo kašo, ovseno kašo??

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2009 8:55:45   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Aja, dejte mi prosim povedat: stara je 6 mesecev in me zanima, če lahko uvedem proseno kašo, ajdovo kašo, ovseno kašo??

Lahko.

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2009 9:16:35   
Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

Lahko.

Hvala, Katy user posted image .

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?