Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 18:49:06
|
|
|
|
iva01
|
če maš balkon jih dej vn da se čim bolj zluftajo al pa mogoče če jih posprejaš z tistim sprejom za noge,pa sproti luftaj stanovanje, za kaj drugega pa nebi vedla oz mi nič ne pade na pamet, probej če se nisi mogoč pa bo. Veliko sreče:sloncek:
|
|
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 19:52:18
|
|
|
|
urbancek
|
Se mi niti ne sanja
|
|
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 19:53:19
|
|
|
|
CatJa
|
Jaz sem ravno zadnjic oprala usnjene ceveljcke kar v pralnem stroju. Sem si mislila kar bo, pa bo. Razlog je bil sicer drugacen - en ceveljcek je padel v ribnik v zivalskem vrtu in mi nekak ni bilo, da bi mu ga se obula. Smrad pa se kaj drugega ... No, zdej so pa ko novi. :)
|
|
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 20:06:56
|
|
|
|
urbancek
|
Razlika je oprati sveže neprijetne vonjave, kot pa postano od vlažnih kleti ali podstrešen. Mi je enkrat ena prijateljica dala par oblek, sem oprala v pralnem stroju, pa niti približno ni šlo ven. se ostalo pranje je smrdelo. Lp
|
|
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 21:16:01
|
|
|
|
HuAnita
|
poskusi izdatno 'pošprejati' z lakom za lase. Seveda takim, da bi vsaj približno diši. Pri meni je to delovalo na maminih oblekah, ki sem jih po 20 letih razpakirala s podstrešja (v najstniških letih, ko me je metalo in sem bila moderna, ko sem nosila original oblačila iz 70-ih)
|
|
|
|
Kako naj se znebim vonja 20.8.2005 21:35:27
|
|
|
|
Baldi
|
A se mogoče spomni kdo reklame izpred 20 let za Beltop:zmeden2: Spomnim se samo zadnjega dela... .... .... Pa dobr, a loh odstraniš madeže? Težko, a ni problema, ker mi ne kaplja in ne curlja!!! Jest bi čevlje, copatke,... stran zabrisu in nabavil nove!!!:ups: Bo potrebno kaj ukrent, da ne bo več kaplalo in curljalo oz. da ne bo več vlage in plesni. Zakaj pa je klet vlažna in plesniva? A je slaba hidroizolacija, drenaža...a mogoče ni dovolj prezračevana,...???:zmeden2: LP:pujs:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?