Kako naj se znebim vonja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Taša -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 15:26:21)

Kako naj se znebim vonja po "kleti" oz. vlagi, plesnobi in nevem še čemu...
No naj razložim. Imam nekaj čevelj in cicibanovih copatk še od Nike. Ker v stanovanju nimam prostora, da bi to shranjevala, sem jih dala v klet..
Zdej pa sem to prinesla v stanovanje in ima grozen vonj.
Cicibanove copatke sem oprala kar v pralnem stroju z mehčalcem jih kar nekaj časa zračila, vendar imajo še kar neznosen vonj.
Kaj mi priporočate, kako se znebiti tega vonja.Ima katera kakšno dobro idejo oz. iskušnjo kako se znebiti vonja.

iva01 -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 18:49:06)

če maš balkon jih dej vn da se čim bolj zluftajo al pa mogoče če jih posprejaš z tistim sprejom za noge,pa sproti luftaj stanovanje, za kaj drugega pa nebi vedla oz mi nič ne pade na pamet, probej če se nisi mogoč pa bo. Veliko sreče:sloncek:

urbancek -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 19:52:18)

Se mi niti ne sanja

CatJa -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 19:53:19)

Jaz sem ravno zadnjic oprala usnjene ceveljcke kar v pralnem stroju. Sem si mislila kar bo, pa bo. Razlog je bil sicer drugacen - en ceveljcek je padel v ribnik v zivalskem vrtu in mi nekak ni bilo, da bi mu ga se obula. Smrad pa se kaj drugega ... No, zdej so pa ko novi. :)

urbancek -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 20:06:56)

Razlika je oprati sveže neprijetne vonjave, kot pa postano od vlažnih kleti ali podstrešen. Mi je enkrat ena prijateljica dala par oblek, sem oprala v pralnem stroju, pa niti približno ni šlo ven. se ostalo pranje je smrdelo.
Lp

HuAnita -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 21:16:01)

poskusi izdatno 'pošprejati' z lakom za lase. Seveda takim, da bi vsaj približno diši. Pri meni je to delovalo na maminih oblekah, ki sem jih po 20 letih razpakirala s podstrešja (v najstniških letih, ko me je metalo in sem bila moderna, ko sem nosila original oblačila iz 70-ih)

Baldi -> Kako naj se znebim vonja (20.8.2005 21:35:27)

A se mogoče spomni kdo reklame izpred 20 let za Beltop:zmeden2: Spomnim se samo zadnjega dela...
....
....
Pa dobr, a loh odstraniš madeže?
Težko, a ni problema, ker mi ne kaplja in ne curlja!!!

Jest bi čevlje, copatke,... stran zabrisu in nabavil nove!!!:ups:

Bo potrebno kaj ukrent, da ne bo več kaplalo in curljalo oz. da ne bo več vlage in plesni. Zakaj pa je klet vlažna in plesniva? A je slaba hidroizolacija, drenaža...a mogoče ni dovolj prezračevana,...???:zmeden2:

LP:pujs:

Annny -> Kako naj se znebim vonja (21.8.2005 1:30:12)

Amwayev prašek za perilo:)

Stran: [1]