|
RE: Kako naj jo prepričam, da bi kakala? 18.1.2011 15:10:33
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ALWAYS LARA še to ja, ko jo vidiš da jo prime, jo posedi nekam, na kahlo al wc čimprej, ker z napetjo ritjo je velik velik težje zadržvat k če stojiš in rit skup tišiš :) Tega se jaz posluzujem. Posadim jo na skoljko in tako dolgo drzim, da se pokaka. Je vcasih fejst hudo, ker se cist zaskoci otrok, napne, rito skup stiska, jo moram kar s silo dol tiscat , ampak nazadnje ves upor ne pomaga, se mora. Ali pa jo drzim v narocju, obe cepiva, tamala sicer vpije in joka, da noce kakat...grozno je res. Se je tudi zacelo z trdim kakcem, pred nekje 2meseci. Sem jo peljala v dezurno, ker je bilo ze tolk hudo, da je samo jokala in nazaj drzala, tudi hoditi ni vec mogla. So ji dali res veliko klistirja in revez je kakal 2dni veliko. Kupila sem sirup, za mehcanje blata, pri P dobila nek prasek, kateri naj bi res pognal-ga noce, ker je res zanic, pa ni vazno, tudi ce je v soku. Vcasih dam odvajalo direkt v ritko, pa se po njem se komaj, da kaj. Kuham slivov kompot, stiskam pomarance in mandarine, po nasveti P, a se vedno je kriza. Menda bomo imeli te tezave kar do petega leta:(((. Vceraj je kakala, najprej dva trda bobka, pol pa samo vodo:(. Prej tri dni ni. Danes spet noce, pa sva ze bili na skoljki...
|