|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj iz mini DV presnamem...
8.12.2006 18:28:28   
Alisa
filmček na DVD cd. Iz ene te kasetice pride okrog 16Mb in to nikakor ne morem spravit na DVD cd. Ali katera kaj ve kako bi to nardila.
Vem da lahko to nesem tam ko to delajo, sam jaz bi rada dodala razne efekte še zraven, ko se iz enega dogodka prelije v drugega. To mi je že uspelo sam vseskupi je prevelikouser posted image .
Snemam mojega sončka in bi to rada sproti urejala ker verjamem da se bo tega kar nabralo.
To bi rada imela urejeno in ko bo star 18. let mu bom to podarila za spomin njegove prve korakce. No pa še kaj drugega bi tud še dobiluser posted image .

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj iz mini DV presnamem...
12.12.2006 18:22:08   
GATA
Alisa,

jaz sem se sicer nekaj ubadala s tem pred časom, sicer ne vem kako hočeš narediti ti, jaz sem hotla to zapečt na DVD, tako da bi se lahko gledalo tudi na televiziji in tako se lahko iz mini DV presname (če izključim prelivanja pa to) ali, da imaš dvd snemalnik (ne pekač v računalniku) - komponenta za na TV in tako posnameš, ko priključiš kamero na TV, ali pa tako, da kupiš (če še nimaš poleg) priključni kabel FIREWIRE, kakšnega ti piše verjetno v navodilih.
Jaz tega kabla (ki je bil cca 500 sit) nikakor nisem uspela dobiti, če ga kje dobiš bi se priporočala za informacijo. Res pa je da sem iskala samo po netu. Bo treba vprašat v kakšnega big banga al pa podobno trogovnouser posted image .

To varjanto ki jo hočeš ti (prelivanje...) pa lahko normalno zapešeč za DVD če imaš v računalniku DVD pekač. Samo ti povem, da je na TV-ju ena majhna slikca... kako pa zgleda na računalniku pa se ne spomnem več, ker kot pravim meni je bil cilj to gledati na tv-ju.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 9:31:00   
Alisa
GATA ja jaz bi rada to zapekla na DVD, vendar mi javlja da je prevelik fail. Ker iz ene kasete je približno 16GB, na dvd pa lahko zapečem sam mislim da 700mb. Hotela pa sem iz 2 kaset dobit na 1 dvd. Ta prelivanje iz enega dogodka  v drugega ne zavzame nič več prostora. No se bom še malo pomatrala. Za kabel pa če bom izvedela kaj ali če ga vidim ti pa sporočim sem, al pa na ZS.
Pozdravček.

To je čudež življenja.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 9:41:42   
GATA
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

na dvd pa lahko zapečem sam mislim da 700mb. Hotela pa sem iz 2 kaset dobit na 1 dvd

700 MB imajo CD-ji, DVD-ji pa imajo 4.7 GB (no so tud večji, samo občutno dražji).

Če ti je vsega skupi pršlo na 16 GB, potem bi morala vse skupaj razrezat. Mislm, da pa je takih programčkov na netu kar veliko. Za kakšnega pametnega ti ne znam povedat, ker sem vse dol zmetala, spomnem se pa tud ne.

Kako pa imaš namen zapečt? Al prek programa ki si ga dobila poleg kamere, al prek nerota?

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 22:33:25   
Alisa
Prek nerota.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2006 21:21:53   
GATA
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Prek nerota.

No predlagam ti, da ali narediš krajše videe ali pa ta video ki si ga naredila razrežeš na več kosov. Verjetno bi bilo to zadnje lažje. Potem pa to ni več problem zapečt v nerotu...

Če rabiš kakšne dodatna navodila pa kar povej user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2006 18:14:21   
Alisa
GATA hvala ti, upam da mi bo uspelo.

To je čudež življenja.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2006 14:58:28   
tejkooo
Mislim da je na internetu mali miljon programov za kompresacijo video zapisa kakor tudi raznih dvix kodekov ki ti 16 gb videa spravijo tudi na manj kot 700 mb...
drugače pa za prelivanje dodajanje raznih animacij slik mp3 jov govora........ pa je zelo dober program pinacle studio pro..

< Sporočilo je popravil tejkooo -- 26.12.2006 14:59:48 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2007 13:15:48   
alenkica
Tudi jaz imam precej videjov od malega, pa bi rada dala videe enega lea na 1 Cd. Mi lahko napišete vsaj en program na netu, ki bi mi video zmanjšal?

Hvala, pa L.P.

(odgovor članu tejkooo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.1.2007 23:22:08   
sharpy
Mi smo pa to delali z nekim programom,... mislim da je PINNACLE STUDIO. Nam je bil ful všeč, samo nismo imeli originalnega programa in je pol vse skupaj zaštekalo.
Uspelo nam je narediti samo 2 DVD-ja. Res smo lahko dodajali efekte in ta prelivanja scen, pa glasbo si lahko dodal in še ful stvari je bilo.  

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2007 6:29:36   
Alisa
Punce hvala, bom zdaj začela malo to urejat in iskat programe v katerem bom to najlažje skrčla in uredila. Hvala še enkrat!

To je čudež življenja.

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?