Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 12.12.2006 18:22:08
|
|
|
|
GATA
|
Alisa, jaz sem se sicer nekaj ubadala s tem pred časom, sicer ne vem kako hočeš narediti ti, jaz sem hotla to zapečt na DVD, tako da bi se lahko gledalo tudi na televiziji in tako se lahko iz mini DV presname (če izključim prelivanja pa to) ali, da imaš dvd snemalnik (ne pekač v računalniku) - komponenta za na TV in tako posnameš, ko priključiš kamero na TV, ali pa tako, da kupiš (če še nimaš poleg) priključni kabel FIREWIRE, kakšnega ti piše verjetno v navodilih. Jaz tega kabla (ki je bil cca 500 sit) nikakor nisem uspela dobiti, če ga kje dobiš bi se priporočala za informacijo. Res pa je da sem iskala samo po netu. Bo treba vprašat v kakšnega big banga al pa podobno trogovno . To varjanto ki jo hočeš ti (prelivanje...) pa lahko normalno zapešeč za DVD če imaš v računalniku DVD pekač. Samo ti povem, da je na TV-ju ena majhna slikca... kako pa zgleda na računalniku pa se ne spomnem več, ker kot pravim meni je bil cilj to gledati na tv-ju. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 13.12.2006 9:31:00
|
|
|
|
Alisa
|
GATA ja jaz bi rada to zapekla na DVD, vendar mi javlja da je prevelik fail. Ker iz ene kasete je približno 16GB, na dvd pa lahko zapečem sam mislim da 700mb. Hotela pa sem iz 2 kaset dobit na 1 dvd. Ta prelivanje iz enega dogodka v drugega ne zavzame nič več prostora. No se bom še malo pomatrala. Za kabel pa če bom izvedela kaj ali če ga vidim ti pa sporočim sem, al pa na ZS. Pozdravček.
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 13.12.2006 9:41:42
|
|
|
|
GATA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa na dvd pa lahko zapečem sam mislim da 700mb. Hotela pa sem iz 2 kaset dobit na 1 dvd 700 MB imajo CD-ji, DVD-ji pa imajo 4.7 GB (no so tud večji, samo občutno dražji). Če ti je vsega skupi pršlo na 16 GB, potem bi morala vse skupaj razrezat. Mislm, da pa je takih programčkov na netu kar veliko. Za kakšnega pametnega ti ne znam povedat, ker sem vse dol zmetala, spomnem se pa tud ne. Kako pa imaš namen zapečt? Al prek programa ki si ga dobila poleg kamere, al prek nerota?
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 14.12.2006 22:33:25
|
|
|
|
Alisa
|
Prek nerota.
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 17.12.2006 21:21:53
|
|
|
|
GATA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Prek nerota. No predlagam ti, da ali narediš krajše videe ali pa ta video ki si ga naredila razrežeš na več kosov. Verjetno bi bilo to zadnje lažje. Potem pa to ni več problem zapečt v nerotu... Če rabiš kakšne dodatna navodila pa kar povej
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 18.12.2006 18:14:21
|
|
|
|
Alisa
|
GATA hvala ti, upam da mi bo uspelo.
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 26.12.2006 14:58:28
|
|
|
|
tejkooo
|
Mislim da je na internetu mali miljon programov za kompresacijo video zapisa kakor tudi raznih dvix kodekov ki ti 16 gb videa spravijo tudi na manj kot 700 mb... drugače pa za prelivanje dodajanje raznih animacij slik mp3 jov govora........ pa je zelo dober program pinacle studio pro..
< Sporočilo je popravil tejkooo -- 26.12.2006 14:59:48 >
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 1.1.2007 13:15:48
|
|
|
|
alenkica
|
Tudi jaz imam precej videjov od malega, pa bi rada dala videe enega lea na 1 Cd. Mi lahko napišete vsaj en program na netu, ki bi mi video zmanjšal? Hvala, pa L.P.
|
|
|
|
RE: Kako naj iz mini DV presnamem... 9.1.2007 23:22:08
|
|
|
|
sharpy
|
Mi smo pa to delali z nekim programom,... mislim da je PINNACLE STUDIO. Nam je bil ful všeč, samo nismo imeli originalnega programa in je pol vse skupaj zaštekalo. Uspelo nam je narediti samo 2 DVD-ja. Res smo lahko dodajali efekte in ta prelivanja scen, pa glasbo si lahko dodal in še ful stvari je bilo.
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?