GATA -> RE: Kako naj iz mini DV presnamem... (12.12.2006 18:22:08)
|
Alisa, jaz sem se sicer nekaj ubadala s tem pred časom, sicer ne vem kako hočeš narediti ti, jaz sem hotla to zapečt na DVD, tako da bi se lahko gledalo tudi na televiziji in tako se lahko iz mini DV presname (če izključim prelivanja pa to) ali, da imaš dvd snemalnik (ne pekač v računalniku) - komponenta za na TV in tako posnameš, ko priključiš kamero na TV, ali pa tako, da kupiš (če še nimaš poleg) priključni kabel FIREWIRE, kakšnega ti piše verjetno v navodilih. Jaz tega kabla (ki je bil cca 500 sit) nikakor nisem uspela dobiti, če ga kje dobiš bi se priporočala za informacijo. Res pa je da sem iskala samo po netu. Bo treba vprašat v kakšnega big banga al pa podobno trogovno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. To varjanto ki jo hočeš ti (prelivanje...) pa lahko normalno zapešeč za DVD če imaš v računalniku DVD pekač. Samo ti povem, da je na TV-ju ena majhna slikca... kako pa zgleda na računalniku pa se ne spomnem več, ker kot pravim meni je bil cilj to gledati na tv-ju. Upam, da sem ti kaj pomagala.
|
|
|
|