|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj še zaupam?
25.6.2007 12:17:32   
Eva2008
S fantom sva bila skupaj skoraj 5 let. V tem času sva si kupila stanovanje in pričela delati na user posted image . Po dolgih 2 letih se nama je posrečilo in zagledala sva user posted image . V 16t pa tragedija. Spontani splav. Bilo nama je hudo, vendar je fant naredil moje življenje še bolj mizerno in me zapustil.

In sedaj se sprašujem. Kako naj še kdaj komu zaupam?

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj še zaupam?
25.6.2007 12:24:12   
sky
Kaj nisi na poti na Bled???

Drugače mi je pa žal, da se ti je to zgodilo. Predvsem, da si izgubila otroka. user posted image user posted image user posted image
Sedaj vsaj vem, od kod tvoj bolj negativen odnos do moških, ki sem ga zasledila v tvojem pisanju. Te razumem, da si razočarana, ampak verjemi, da boš tudi ti spoznala nekoga, ki bo spremenil tvoj pogled in čustva nazaj.

BK.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2007 12:27:50   
snake
kanta, če te je zapustil je boljše kot da bi bil s tabo in ti ne bi dajel nič, ne ljubezni, ne sreče ne nič..........najdi drugega........srečnoooooo, otrok bo že prišu s ta pravimuser posted image

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2007 12:36:49   
Anonimen
Za začetek spremeni svoj nick user posted image .

To, da si rečeš kanta (in v avatarju kanta za smeti) ni ravno videti kot znak spoštovanja in zaupanja do sebe. To dvoje se itak začne pri tebi, šele nato to lahko pričakuješ od drugih, konkretno od moškega.

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2007 12:42:16   
Anonimen
Kako lahko sama sebi rečeš Kanta? Z veseljem bi ti kaj odgovorila, pa se mi zdi da kar "voham" kanto za smeti in se ne morem skoncentrirat na vprašanjeuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa boljše da je tako, kot pa da bi user posted image  bil in bi te kasneje z otrokom zapustil. Ker očitno ni bil pravi. Jaz sem tudi imela SS in sva se trudila dve leti, pa naju je to še bolj povezalo, ker moramo držati skupaj v dobrem in slabem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2007 13:44:09   
dory
tezka...jst sem ostala sama, z otrockom...dec me ni razocaral tolk s tem,ko sva se razsla, ampak bolj me je razocarala njegova nedoraslost,nezrelost, skratka mamin sincek varjanta...pa sem vesela,da sva se razsla,ker bi tako jest kot otrok se najboj trpela prav ob njem...ampak vse skup mi je pokvalo sliko neke urejene druzine,ki drzi skupaj in se ima rada...ocitno mi ni usojeno...

do danes pa je minilo 4leta se nisem nasla tiste tocke,ko bi lahko rekla,da mogoce pa bom kdaj zaupala tipom...morda do tega niti nikol ne bo prislo...

aja, sej nick je facast, sam za motivacijo bi si loh nadela kej bolj vzpodbudnega...in pa moski so kot vlak sej ves...ni hudic,da bos srecala enga ornk fejst dedca,ki te bo vreden...un ta prvi je raje dal rep med noge in sel lagodnejsemu zivljenju nasproti,ker se ni zelel soocit s tezavami...in bolecina,ki sta jo dala skozi, se mi zdi,da se je ne da opisat...pa srecno..

< Sporočilo je popravil teja. -- 25.6.2007 13:47:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2007 13:47:07   
rija
mislim, da ss ni bil razlog, da te je zapustil......ali pačuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2007 13:53:31   
Anonimen
Kanta, zelo mi je žal za splav user posted image

Bodi raje vesela, da te je zapustil zdaj in ne takrat, ko bi se otrok rodil.. Verjemi, da boš spoznala tapravega, ki ti bo stal ob strani tako v dobrem in tako v slabem..

Vso srečo user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2007 14:18:36   
Anonimen
Tak človek, ki nekoga tako prizadene v trenutkih, ko ga ta najbolj potrebuje, ni dober človek. To imej vedno v mislih. Ne želi si takega človeka ob sebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2007 14:31:58   
karamela
Bolje da te je zapustil zdaj, kot pa kasneje. Izkušenj s tem sicer nimam, tako da ne vem kaj pametnega svetovat. Ampak mislim da nek pregovor pravi, da se za fanti in avtobusi ne splača tečt, ker vedno pride drugi.

Torej prišel bo drugi, ta pravi...  Eno  user posted image   za srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2007 15:38:42   
karmy
se opravičujem izrazu ampak - za koj ****a bi ona spremenila nick? sej je ne poznate, niti po imenu in priimku user posted image

drgač pa se je že moralo to zgoditi, zdaj veš da ni bil on pravi. srečno user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2007 16:18:16   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: kanta

vendar je fant naredil moje življenje še bolj mizerno in me zapustil.

In sedaj se sprašujem. Kako naj še kdaj komu zaupam?

nekdo ti v življenju ukrade denarnico - a to še zdaleč ne pomeni, da ti jo bo vsakdo. nekdo te samo izkoristi za svoje potrebe - a to nikakor ne pomeni, da te bo vsakdo. nekdo ti stoji ob strani, ko ti je hudo - a nikar ne pričakuj, da je to samoumevno in da ti bo vedno vsakdo. fant te je zapustil - pa to še zdaleč ne pomeni, da te bo vsak.

kako lahko zaupaš? to je preprosto - zaupaš pač. pri vsakem odnosu s komerkoli izhajaš iz zaupanja, iz 100 % zaupanja do sočloveka. tisti, ki bo tvoje zaupanje izrabil, nima v tvojem lifu več kaj početi. tisti, ki ga ne bo, je tvoj.
  da trenutno na moški svet gledaš nekoliko bolj črno, mi je bilo hitro jasno, iz enega drugega tvojega posta. a tu pač iz tebe govori tvoja bolečina, tvoj ranjen ponos - to je pač ena od faz žalovanja. in je to čist normalen stadij, skozi katerega gre večina ljudi, ko so nad nekom razočarani. malo, samo malo počakaj, toliko, da razuma vsaj nekoliko prevlada nad čustvi - pa boš svet takoj videla v drugačni luči.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2007 20:22:01   
Anonimen
Ja boljše prej kot kansneje.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2007 22:04:25   
mamsi
Ko boš dovolj osamljena, boš tudi tveganje, da nekoga utegneš izgubiti, sprejela kot del življenja in boš lahko spet ljubila. Sej to je bistvo zaupanja, da nekomu nakloniš srce, čeprav ne veš, ali ga bo imel rad ali pa ga bo prizadel. Ljubezni pa brez zaupanja ni. Zagotovil tudi ni. Če se boš tega bala, tudi tistega krasnega občutka, ko ljubiš, ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2007 21:45:00   
Anonimen
Ko boš spoznala pravo osebo, boš kmalu ugotovila, da ji lahko zaupaš. user posted image

LP

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.6.2007 21:57:14   
Eva2008
Včeraj sem na Bledu veliko razmišljala o vsem in ugotovila, da moram pozitivno gledat v svet in edino tako bom spoznala koga, ki mi bo mogoče usojen. Vsaka izkušnja je za nekaj dobra. Žal mora biti včasih tudi slaba.

Bivša kanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.6.2007 21:58:16   
Eva2008
Glede mojega nicka, sem pa že pojasnila na čvekanju v tri dni.

Bivša kanta.

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.6.2007 22:38:32   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: kanta

Včeraj sem na Bledu veliko razmišljala o vsem in ugotovila, da moram pozitivno gledat v svet in edino tako bom spoznala koga, ki mi bo mogoče usojen. Vsaka izkušnja je za nekaj dobra. Žal mora biti včasih tudi slaba.

Na slabih izkusnjah tudi zgradimo vedenje kaj zelimo in kaj ne zelimo v zivljenju. Bila sem v zelo podobni situaciji kot ti, s to razliko, da me po izgubi otroka ni zapustil, temvec sem jaz njega prosila naj odide. Prav zato ker mi ni znal/hotel/mogel stati ob strani, takrat, ko sem to najbolj rabila. Po vsem tem mi je prijatelj povedal: "tvoja maternica je ze vedela s kom ne smes imeti otroka". In sedaj, v tej casovni distanci vem, da je tako moralo biti in da je najboljse tako kot je bilo. Kljub vsemu.
Takrat in tudi danes sem pristas stalisca, da ce imam partnerja ob katerem moram biti sama, ko mi je najtezje, takrat sem raje tudi sama, ko mi je dobro. Od partnerja pa pricakujem, da bo z mano tudi v slabem (enako jaz z njim).  Odsel je clovek, ki v slabem ni bil ob tebi in naredil mesto na katero lahko pride clovek, ki bo s tabo v dobrem in tudi v slabem.  Skratka, po mojem skromnem mnenju, naredil ti je uslugo, ceprav ti trenutno vse to tako ne izgleda.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.6.2007 11:13:58   
srki
Se strinjam z Daddy-jem.

Moj je tudi govoril, ko mu je končal z neko žensko, da ne bo nobenemu več zaupal, da še sebi ne zaupa, pa čas prinese svoje oz. je prinesel. Verjetno si boš čez čas tudi sam tako rekla.

Žal mi je za splavuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.6.2007 12:03:29   
ronja
kanta, hm, malo čudno mi je nagovarjat nekoga tako, ampak si si sama to izbrala (sicer sem ti hotela isto predlagat kot mičuser posted image )... vedi, da niso vsi moški/fantje,... isti! kar je naredil en, ne bo nujno tudi drugi! Verjamem, da je to lažje napisat, kot verjet v tvoji situaciji, ampak res!
Vsekakor se ne počuti kot tvoj nick in vrži njega v kanto, če te je zapustil samo zaradi spontanega splava!

Če je bilo vmes še kaj drugega (navadno je, pa samo pride na površje pri raznih hudih preizkušnjah - zato pa rečejo, da hude situacije par še bolj povežejo in utrdijo - če je bilo vse prej v redu - ali pa ga razdrejo, če že prej ni bilo vse ok), torej, če sta šla narazen še zaradi česa drugega, potem pa veš, kaj je bilo narobe - v naslednji vezi ti ne boš ponavljala starih napak, novi dečko bo tudi delal druge napake in seveda ne bosta šla narazen zato! Tako da lahko spet zaupašuser posted image

En user posted image zate in veselo v prihodnost, čaka te en krasen dečko!

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.6.2007 12:58:47   
Anonimen
Saj je lepo povedala zakaj ima takšen nick!!! Beri na čvekanju v tri dni.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?