Misek -> RE: Kako naj še zaupam? (26.6.2007 22:38:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanta Včeraj sem na Bledu veliko razmišljala o vsem in ugotovila, da moram pozitivno gledat v svet in edino tako bom spoznala koga, ki mi bo mogoče usojen. Vsaka izkušnja je za nekaj dobra. Žal mora biti včasih tudi slaba. Na slabih izkusnjah tudi zgradimo vedenje kaj zelimo in kaj ne zelimo v zivljenju. Bila sem v zelo podobni situaciji kot ti, s to razliko, da me po izgubi otroka ni zapustil, temvec sem jaz njega prosila naj odide. Prav zato ker mi ni znal/hotel/mogel stati ob strani, takrat, ko sem to najbolj rabila. Po vsem tem mi je prijatelj povedal: "tvoja maternica je ze vedela s kom ne smes imeti otroka". In sedaj, v tej casovni distanci vem, da je tako moralo biti in da je najboljse tako kot je bilo. Kljub vsemu. Takrat in tudi danes sem pristas stalisca, da ce imam partnerja ob katerem moram biti sama, ko mi je najtezje, takrat sem raje tudi sama, ko mi je dobro. Od partnerja pa pricakujem, da bo z mano tudi v slabem (enako jaz z njim). Odsel je clovek, ki v slabem ni bil ob tebi in naredil mesto na katero lahko pride clovek, ki bo s tabo v dobrem in tudi v slabem. Skratka, po mojem skromnem mnenju, naredil ti je uslugo, ceprav ti trenutno vse to tako ne izgleda.
|
|
|
|