|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:46:27   
tjaga
Danes sem se lotila špargljev in evo kaj sem naredila:

šop špargljev (500 g)
olivno olje
2 jajci
parmezan
nariban sir
sol, poper, česen v prahu

Olupila sem spodnji del špargljev, jih povezala v šopek in dala kuhat v vrelo vodo za cca. 5 minut. Kuhane sem odcedila in narezala na približno enake koščke. V ponvi sem pogrela olivno olje in nato dodala narezane šparglje. Dodala sem sol, poper in malo česna v prahu.
Vse skupaj sem ohladila in na ohlajeno dodala razžvrkljano jajce z dvema žlicama parmezana. Dala sem v namazan pekač, posula z naribanim sirom in dala peči v pečico na 200°C.
Na  koncu smo se nažrli ko user posted image .


_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:50:59   
Olivija
super ideja user posted image . Midva greva v petek po 2 kg špargljev in sem že iskala kakšno novo varianto.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:51:50   
Anonimen
Njami...user posted image ---je še ostalo kaj,da pridem na kosilo?user posted image

(odgovor članu tjaga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako je pa to dobro
16.5.2007 13:54:44   
tjaga
Nič ostalo, zdaj smo vsi kot user posted image

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?