|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako izgleda ločitev?
10.6.2006 22:09:42   
Anonimen
V ponedeljek imam ločitev. Zelo se bojim kako bo izpadlo, saj moj mož (zaenkrat še žal) širi laži o meni. Pravi, da bo on dobil otroke, pa se sploh ne zmeni za njih. jih po 1 mesec ne pride pogledat ali pa obljubi sinu, da pride potem ga pa ni. Prejšnji petek je ob 22h pozvonil na naših vratih. Mlajši sin je prišel odpret, čeprav je že spal. Jaz pa ga nisem spustila not in sem mu zagrozila da bom poklicala policijo saj sem videla, da je pijan. Pa že klicaril me je cel popoldan in zmerjal. V nedeljo bi model prit po otroke, a ga ni bilo. Poklical jih je in jim rekel, da ga ne bo, ke r sem jaz grozila s policijo. Poročena sva 12 let. Pred dobrim letom sem se pa jaz s tremi otroci zaradi njegovega pijančevanja in hudega psihičnega matretiranja odselila k svoji mami, ki živi sama v hiši. On je ostal v najinem skupnem stanovanju. Rekla sem mu, da se odpovem stanovanju in tudi preživnini, če me le pusti pri miru, a on pravi, da ne bo dovolil, da otroci živijo pod isto streho kot moja mama, ker je psihični bolnik. Res je malo živčna in včasih burno reagira. Je imela službo, ki ji je močno načela živce, a ona ni metala otrokom hrane v pasjo skledo kakor enkrat on, ker mu nisem več hotela it po pivo. Včasih jih je spil tudi 14 in nas potem vse žalil. Nekoč sem šla z bivšim sošolcem na kavo in nato je mož doma vrgel dol vrata, me zmerjal z kurbo in za kazen vzel kabel od pc. Enkrat mi je vzel sim iz mojega gsm in vsem osebam iz mojega imenika pisal kaka sem oziroma jih zmerjal. Zanima me če ima katera iskušnje, če lahko pove kako to izgleda določitev skrbništva in koliko mu bodo dali besedo. Bojim se, da bo sodnikm verjel njemu. Na socialni me je zelo blatil, toda socialne delavke so verjele meni. Za vsak odgovor že v naprej najlepša hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.6.2006 22:14:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako izgleda ločitev?
10.6.2006 22:22:46   
Anonimen
Daj si tole sprintaj, kar si napisala, pa s seboj nesi. V primeru, če boš zablokirala,  naj to sodniku za prebrat. Po moje bi moralo biti več kot dovolj, da sprevidi, v čem je stvar. Saj sodniki so pametni ljudje. Vsaj upam. Saj je še nam, navadnim smrtnikom, po teh parih stavkih, ki si jih napisala, vse čisto kristalno jasno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2006 22:27:14   
benika
O ločitvi ti ne znam svetovati, ti pa želim, da se vse srečno izteče zate in za tvoje otrokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2006 23:28:18   
Anonimen
Po sedmih letih zakona sem imela podobno sranje. Moj bivši sicer ni bil pijanec, je bil pa vse ostalo: kurbir, nasilnež, neodgovornež, ignorant. Pa še kaj bi se našlo. Zakaj sem se odločila za razvezo, ne bi spet pisala na dolgo in široko, ampak ko mi je počil film, sem odšla. Brez posebnih debat. Z otrokom vred, da ne bo pomote. Pa mi je hodil na vrata, grozil po telefonu, grozil v živo - z vsem, kar se je spomnil, seveda. Grozil je meni in mojemu sedanjemu partnerju, ki ga je moral enkrat v javnosti pošteno klepniti okrog ušes, da se je dedc pomiril. Pa se je tudi samo začasno.
Ampak glede na to, kdo je, se je pa v uradnih ustanovah popolnoma umiril. Pes, ki laja, namreč ne grize. Na CSD je mirno podpisal, da mi prepušča skrbništvo, pet minut pred tem je pa rekel, da me bo ustrelil (pred CSD). Podpisal je preživnino (pa čeprav je ne plačuje). Na obravnave za razvezo ga nikoli ni bilo in smo vse speljali brez njega, tako, da sem zdaj srečno ločena.
Skratka - podpišem se pod Radho in Splišni. In sem prepričana, da bo vse OK. Če ne drugače, pa na sodišču zahtevaj krvne preiskave (alkohol v krvi). Če je pijanec, ima vedno alkohol v krvi. Pa bo zvisel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2006 0:15:07   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore in podporo.  No ta moj bivši za mene namreč to že je je pa me na csd zelo blatil, pa pravil da ne znam z otroki  itd., pa me je na srečo rešilo zelo pozitivno mnenje šole in vrtca o meni in mojih otrokih. V njem je bilo med drugim zapisano tudi to, da ga v šoli in v vrtcu še nikdar niso videli kar je tudi res. Tudi na nastope ni htel prit. Njemu v resnici ni do otrok le do tega, da meni nagaja. Tudi starejša otroka sta izjavila, da ne želita živet pri njih. Ju je psihologinja iz csd povabila na razgovor in so dodli njuno mnenje.Midva sva namreč večkrat bila na csd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2006 0:16:29   
Anonimen
Potem si pa že zdaj zmagala. Preostane ti samo še čakanje, da imaš to svojo zmago na papirju. In svinjsko dobri živci, da dedca vmes sama ne daš likvidirat. Pri meni ni dosti manjkalo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2006 10:54:03   
natalia
ohrani trezno glavo in mirne živce, tebi in otrokom pa vso srečo v življenju.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2006 11:13:41   
wanabe
Da te pomirim. Tako nekako je izgledalo pri meni. Jaz sem ga prijavila na policijo, potem so se grožnje proti meni malo umirile. Potem mi je grozil s tem, da mi bo vzel otroka. In na sodišču je res nekaj opletal in nakladal. Sodnica je sicer verjela meni, ampak vseeno mu je dala možnost, da plača sodnega izvedenca. Te položnice potem ni plačal in ta teden imava dokončno obravnavo in mislim, da bo dokončno konec. V tem času se je tudi že čisto pomiril, me pusti pri miru in to je to.

Tako, da ne boj se. To dela zato, da bi se ti ustrašila in šla nazaj k njemu. Če pa še karkoli potrebuješ mi lahko pišeš na zs.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.6.2006 17:15:24   
Anonimen
Wanabe tudi meni je sodnica verjela in tudi on je dobil možnost, da si priskrbi sodnega izvedenca - psihologa. Je nekaj nakladal, da moja mama negativno vpliva na otroke, ker je psihični bolnik in bla, bla... Mu je pa sodnica rekla, da njemu jih nikakor ne morejo dati glede na poročilo csd. Me res zanima, če bo plačal položnico. Včeraj je na sodišču izjavil, da bo. Ponovna obravnava naj bi bila šele jeseni. Wanabe a začasne stike z otroki so vama določili?

(odgovor članu wanabe)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.6.2006 17:24:32   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Za vsak odgovor že v naprej najlepša hvala.

Kar se le da, dokumentiraj. V splošnem pa velja, da bo sam s svojim govorjenjem pokazal vse o sebi. Samo pusti ga govoriti in se bo sam zapletel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.6.2006 15:19:03   
mojamura
tole je pa podobno kot moja zgodba.
totalno se strinjam s kerenso...tisti pes ki laja ne grize. edino tebe misli pripravit do tega da pošiziš, vendar se ne daj! ohrani mirno kri in povej tako kot je, boš videla da se bo rešilo v prid tebi in otrokom.
kar se pa preživnine tiče, pa se ji ne odpovej! naj plača, kdor zna otroke delat naj vsaj minimalno tudi nekaj prispeva. če pa ne bo pa obstaja še preživninmski sklad. ne daj se!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?