Anonimen -> RE: Kako izgleda ločitev? (10.6.2006 23:28:18)
|
Po sedmih letih zakona sem imela podobno sranje. Moj bivši sicer ni bil pijanec, je bil pa vse ostalo: kurbir, nasilnež, neodgovornež, ignorant. Pa še kaj bi se našlo. Zakaj sem se odločila za razvezo, ne bi spet pisala na dolgo in široko, ampak ko mi je počil film, sem odšla. Brez posebnih debat. Z otrokom vred, da ne bo pomote. Pa mi je hodil na vrata, grozil po telefonu, grozil v živo - z vsem, kar se je spomnil, seveda. Grozil je meni in mojemu sedanjemu partnerju, ki ga je moral enkrat v javnosti pošteno klepniti okrog ušes, da se je dedc pomiril. Pa se je tudi samo začasno. Ampak glede na to, kdo je, se je pa v uradnih ustanovah popolnoma umiril. Pes, ki laja, namreč ne grize. Na CSD je mirno podpisal, da mi prepušča skrbništvo, pet minut pred tem je pa rekel, da me bo ustrelil (pred CSD). Podpisal je preživnino (pa čeprav je ne plačuje). Na obravnave za razvezo ga nikoli ni bilo in smo vse speljali brez njega, tako, da sem zdaj srečno ločena. Skratka - podpišem se pod Radho in Splišni. In sem prepričana, da bo vse OK. Če ne drugače, pa na sodišču zahtevaj krvne preiskave (alkohol v krvi). Če je pijanec, ima vedno alkohol v krvi. Pa bo zvisel.
|
|
|
|