Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? 8.1.2010 9:06:59
|
|
|
|
rina22
|
Prvič slišim Sicer pa močno dvomimi v to..
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2010 9:10:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? 8.1.2010 9:17:30
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Slišim govorice, da naj bi se strokovni izpit za vzgojo in izobraževanje kmalu odpravil, da ga JU celo sploh nima več. Ali kdo ve kaj več? Res, je javna uprava nima več strokovnega izpita (državnega) za imenovanje v naziv - ostalo pa je le usposabljanje. Sreče kot sem , sem ga seveda morala delati . V petem mescu nosečnosti...no mogoče se mi svita zakaj je mali tako znerviran
|
|
RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? 8.1.2010 9:31:12
|
|
|
|
marta82
|
O tem nič ne vem, bilo bi pa super ker se kar ne morem spravit zraven.
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? 8.1.2010 10:07:54
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, sem že slišala za to. Že kar nekaj let nazaj - že ko sem ga jaz opravljala, se je šepetalo o tem - torej iz tega lahko sklepaš, da se o tem že dooooooooooolgo govori ... in glede na precejšnjo "nenaprednost" slo šolstva, se verjetno še kar nekaj časa bo
|
|
|
|
RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? 8.1.2010 10:56:31
|
|
|
|
majch
|
prvič slišim. Moj je že mimo...tak da mi malo dol visi. Samo te je pa ta izpit prsilil, da si si malo zakone pogledal, da vsaj približno veš, kje je kaj. Potem bodo morali to na faks dat. Kar pa tudi ni čisto mimo. Takrat maš čas za take fore.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?