Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Anonimen -> Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 9:03:49)

Slišim govorice, da naj bi se strokovni izpit za vzgojo in izobraževanje kmalu odpravil, da ga JU celo sploh nima več.

Ali kdo ve kaj več?

rina22 -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 9:06:59)

Prvič slišim [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Sicer pa močno dvomimi v to..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2010 9:10:57)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

uškinamama -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 9:17:30)

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Slišim govorice, da naj bi se strokovni izpit za vzgojo in izobraževanje kmalu odpravil, da ga JU celo sploh nima več.

Ali kdo ve kaj več?

Res, je javna uprava nima več strokovnega izpita (državnega) za imenovanje v naziv - ostalo pa je le usposabljanje.
Sreče kot sem , sem ga seveda morala delati . V petem mescu nosečnosti...no mogoče se mi svita zakaj je mali tako znerviran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

marta82 -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 9:31:12)

O tem nič ne vem, bilo bi pa super ker se kar ne morem spravit zraven.

nejcko -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 10:07:54)

Ja, sem že slišala za to. Že kar nekaj let nazaj -  že ko sem ga jaz opravljala, se je šepetalo o tem - torej iz tega lahko sklepaš, da se o tem že dooooooooooolgo govori ... in glede na precejšnjo "nenaprednost" slo šolstva, se verjetno še kar nekaj časa bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

majch -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (8.1.2010 10:56:31)

prvič slišim. Moj je že mimo...tak da mi malo dol visi. Samo te je pa ta izpit prsilil, da si si malo zakone pogledal, da vsaj približno veš, kje je kaj. Potem bodo morali to na faks dat. Kar pa tudi ni čisto mimo. Takrat maš čas za take fore.

Sonrisa -> RE: Kako dolgo še strokovni izpit v šolstvu? (11.1.2010 1:28:10)

Prejšnji teden sem bila na seminarju za strokovni izpit in je ena ravno to vprašala predavateljico in ugani, kaj - strokovnega izpita ne nameravajo ukiniti. Jap, krasno, ampak no, saj tudi ni napačno, če kaj več veš. [sm=jezicek.gif] Samo pripraviti do tega se je malce težje. [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]