|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dobro obrisat ritko
5.9.2006 9:40:43   
Anonimen
S čim obrišete ritko svojemu hlačmanu ko gre kakat? Ali uporabljate vlažilne robčke, navaden WC papir? Se kdaj zgodi da ste res prepričani da je ritka čista pa so kaneje hlačke umazane? Res čisto malo, ampak mene to grozno moti, in ker se je to ene parkrat zgodilo, ne vemkako brisat ritko? Opažam pa da ima včasih hlačke mal umazane tudi če ga obriše kdo drug, ati, babi, torej nisme le jaz kriva? A je to normalno, ima morda vetrove pa to od tega?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dobro obrisat ritko
5.9.2006 9:46:37   
Marogica
Mislim, da je je bilo tudi pri nas to kar normalno-rahlo pokakane hlačke. Najbrž se kot starš bojiš, da bi mu ritko ranil ,če preveč z grobim papirjem "pritisneš" po nežni ritki. Jaz sem se tako navadila, da mu najprej s papirjem obrišem, nato pa še z vlažilnim robčkom. Od takrat nima več pokakanih hlačk.
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2006 9:53:22   
Anonimen
Jaz mu tudi še z vlažnim robčkom obrišem, če je potrebno.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2006 9:57:17   
Anonimen
Ker ima naš revček že tako probleme s kakanjem in mu gre težko in na trdo,torej vedno zakrvavi,ga z navadnim papirjem ne brišemo ampak z vlažnim kamiličnim papirjem,no to kar je Radha omenila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2006 12:38:46   
Janeja
Jaz mu doma vedno z vlažnimi robčki obrišem rito, pa so hlačke čiste. Samo s suhim papirjem mu je prej nisem nikoli mogla tako lepo in je tud imel včasih umazane.

Če pa kaka v vrtcu, pa pride vedno domov z umazanimi hlačkami, pa jim menda tovršice ritko obrišejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2006 15:34:47   
liby
Najprej z papirjem, potem pa še z vlažilnim robčkom.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 14:40:18   
Anonimen
Vedno samo z vlažilnimi WC robčki.

(odgovor članu liby)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2006 14:07:20   
nataša k
Lep pozdrav!
Sicer sem zelo neredna uporabnica foruma, ampak mislim, da so za brisanje ritke idealni vlažni robči Todies od Niveeuser posted image , ki jih lahko v školjko vržeš. Vedno si brišemo s temi in sem res zadovoljna. Nimamo nikoli pokakanih hlačk.
LP, pa brez zamere,
Nataša

(odgovor članu liby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2006 14:37:30   
Anonimen
Najprej z navadnim papirjem, nato z vlažilnim robčkom in potem še enkrat do suhega z navadnim papirjem. Drugače ga moti user posted image

(odgovor članu nataša k)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2006 22:56:44   
Anonimen
V bideju. Hlačke nikoli niso umazane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2006 23:00:22   
Anonimen
umijem je v bideju. če kaka zunaj, jo takoj ko pridemo domov umijem in zamenjam gatke. še prej jo po kakanju ubrišem s papirjem pa če imam pri roku še z robčkom pampers, kot pri previjanju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.