Kako dobro obrisat ritko (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anonimen -> Kako dobro obrisat ritko (5.9.2006 9:40:43)

S čim obrišete ritko svojemu hlačmanu ko gre kakat? Ali uporabljate vlažilne robčke, navaden WC papir? Se kdaj zgodi da ste res prepričani da je ritka čista pa so kaneje hlačke umazane? Res čisto malo, ampak mene to grozno moti, in ker se je to ene parkrat zgodilo, ne vemkako brisat ritko? Opažam pa da ima včasih hlačke mal umazane tudi če ga obriše kdo drug, ati, babi, torej nisme le jaz kriva? A je to normalno, ima morda vetrove pa to od tega?

Marogica -> RE: Kako dobro obrisat ritko (5.9.2006 9:46:37)

Mislim, da je je bilo tudi pri nas to kar normalno-rahlo pokakane hlačke. Najbrž se kot starš bojiš, da bi mu ritko ranil ,če preveč z grobim papirjem "pritisneš" po nežni ritki. Jaz sem se tako navadila, da mu najprej s papirjem obrišem, nato pa še z vlažilnim robčkom. Od takrat nima več pokakanih hlačk.

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (5.9.2006 9:53:22)

Jaz mu tudi še z vlažnim robčkom obrišem, če je potrebno.

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (5.9.2006 9:57:17)

Ker ima naš revček že tako probleme s kakanjem in mu gre težko in na trdo,torej vedno zakrvavi,ga z navadnim papirjem ne brišemo ampak z vlažnim kamiličnim papirjem,no to kar je Radha omenila.

Janeja -> RE: Kako dobro obrisat ritko (5.9.2006 12:38:46)

Jaz mu doma vedno z vlažnimi robčki obrišem rito, pa so hlačke čiste. Samo s suhim papirjem mu je prej nisem nikoli mogla tako lepo in je tud imel včasih umazane.

Če pa kaka v vrtcu, pa pride vedno domov z umazanimi hlačkami, pa jim menda tovršice ritko obrišejo.

liby -> RE: Kako dobro obrisat ritko (10.9.2006 15:34:47)

Najprej z papirjem, potem pa še z vlažilnim robčkom.

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (11.9.2006 14:40:18)

Vedno samo z vlažilnimi WC robčki.

nataša k -> RE: Kako dobro obrisat ritko (12.9.2006 14:07:20)

Lep pozdrav!
Sicer sem zelo neredna uporabnica foruma, ampak mislim, da so za brisanje ritke idealni vlažni robči Todies od Nivee[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ki jih lahko v školjko vržeš. Vedno si brišemo s temi in sem res zadovoljna. Nimamo nikoli pokakanih hlačk.
LP, pa brez zamere,
Nataša

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (12.9.2006 14:37:30)

Najprej z navadnim papirjem, nato z vlažilnim robčkom in potem še enkrat do suhega z navadnim papirjem. Drugače ga moti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (12.9.2006 22:56:44)

V bideju. Hlačke nikoli niso umazane.

Anonimen -> RE: Kako dobro obrisat ritko (12.9.2006 23:00:22)

umijem je v bideju. če kaka zunaj, jo takoj ko pridemo domov umijem in zamenjam gatke. še prej jo po kakanju ubrišem s papirjem pa če imam pri roku še z robčkom pampers, kot pri previjanju.

Stran: [1]