|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako dobit vrtec??!
21.12.2005 19:57:46   
tincci
V naši občini nimamo šans, da dobimo jasli v oktobru 2006! Vse zasedeno. Klicala sem na Galjevico, ker mi je na poti v službo, pa je tudi tam precej povpraševanja, pa še prednost imajo otroci iz Lj.

Kako dobit vrtec? Se prijavim za stalno (ali je dovolj začasno?) v LJ, da bom imela več šans? Naj se prijavim v našo občino kot samohranilka (imam dosti več šans tako?) Ali pa privat varstvo (koliko sploh stane)? Kaj ste ve naredile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako dobit vrtec??!
21.12.2005 20:12:45   
lelaval
Vpisi za leto 2006 so komaj maja 2006, tako, da bi vsaj takrat morala dobiti prostor, če si med prvimi.
Če pa iščeš prostor med letom, pa te vpišejo - če potrebuješ takoj, ko bo prostor te pokličejo, pa imaš prednost še pred rednimi vpisi.  Mi smo tako dobili prostor - tudi nisem vedela, pa mi je povedala kolegica, ki dela v vrtcu.
To, da si z druge občine, ne bi smelo igrat vloge "sploh, če v vaši občini ni jasli" - moji so tudi hodili v drugo občino. Lahko ti samo svetujejo, če je v domači občini prostor, da ga prepišeš, sicer ga morajo sprejet.
Pa obilo sreče. Si pa hitra, jaz grem komaj v januarju gnjavit za prostor, pa mi porodniška poteče konec maja 2006.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 22:03:08   
tincci
V naši občini imamo jasli, a so zasedene. Na prednostni listi je še kar nekaj otrok letnik 2004 in 2005, ki so jih letos zavrnili. Mi je ravnateljica rekla, da nimam šans za jasli naslednje leto. Tako da mi nič ne pomaga, da sem se hitro spomnila user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 8:08:30   
čebelica maja
Baje je v Ljubljani v vrtcu v Murglah pomanjkanje otrok in zato tudi vedno dobiš prostor tam v vrtcu. Tako mi je povedala prijateljica katere nečakinja hodi v tisti vrtec. Probaj še tam, če nujno rabiš!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 15:13:51   
tincci
Murgle so mi čisto s poti, že tako se med tednom eno uro v službo vozim. Ve katera, kako je na Rudniku, za Bežigradom, Zelena jama?

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2005 23:24:09   
KODA
A se voziš z Rakitne? V katero smer?Pa vprašaj v Vnanjih ali Notranjih Goricah,Brezovici?
Kaj pa center?Ledina?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

ime
mami_1979

katero ime vam je lepše?

Matevž (71%)

Ožbej (29%)

Število vseh glasov: 371

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!