Kako dobit vrtec??! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

tincci -> Kako dobit vrtec??! (21.12.2005 19:57:46)

V naši občini nimamo šans, da dobimo jasli v oktobru 2006! Vse zasedeno. Klicala sem na Galjevico, ker mi je na poti v službo, pa je tudi tam precej povpraševanja, pa še prednost imajo otroci iz Lj.

Kako dobit vrtec? Se prijavim za stalno (ali je dovolj začasno?) v LJ, da bom imela več šans? Naj se prijavim v našo občino kot samohranilka (imam dosti več šans tako?) Ali pa privat varstvo (koliko sploh stane)? Kaj ste ve naredile?

lelaval -> RE: Kako dobit vrtec??! (21.12.2005 20:12:45)

Vpisi za leto 2006 so komaj maja 2006, tako, da bi vsaj takrat morala dobiti prostor, če si med prvimi.
Če pa iščeš prostor med letom, pa te vpišejo - če potrebuješ takoj, ko bo prostor te pokličejo, pa imaš prednost še pred rednimi vpisi.  Mi smo tako dobili prostor - tudi nisem vedela, pa mi je povedala kolegica, ki dela v vrtcu.
To, da si z druge občine, ne bi smelo igrat vloge "sploh, če v vaši občini ni jasli" - moji so tudi hodili v drugo občino. Lahko ti samo svetujejo, če je v domači občini prostor, da ga prepišeš, sicer ga morajo sprejet.
Pa obilo sreče. Si pa hitra, jaz grem komaj v januarju gnjavit za prostor, pa mi porodniška poteče konec maja 2006.

tincci -> RE: Kako dobit vrtec??! (21.12.2005 22:03:08)

V naši občini imamo jasli, a so zasedene. Na prednostni listi je še kar nekaj otrok letnik 2004 in 2005, ki so jih letos zavrnili. Mi je ravnateljica rekla, da nimam šans za jasli naslednje leto. Tako da mi nič ne pomaga, da sem se hitro spomnila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

čebelica maja -> RE: Kako dobit vrtec??! (22.12.2005 8:08:30)

Baje je v Ljubljani v vrtcu v Murglah pomanjkanje otrok in zato tudi vedno dobiš prostor tam v vrtcu. Tako mi je povedala prijateljica katere nečakinja hodi v tisti vrtec. Probaj še tam, če nujno rabiš!

tincci -> RE: Kako dobit vrtec??! (22.12.2005 15:13:51)

Murgle so mi čisto s poti, že tako se med tednom eno uro v službo vozim. Ve katera, kako je na Rudniku, za Bežigradom, Zelena jama?

KODA -> RE: Kako dobit vrtec??! (22.12.2005 23:24:09)

A se voziš z Rakitne? V katero smer?Pa vprašaj v Vnanjih ali Notranjih Goricah,Brezovici?
Kaj pa center?Ledina?

Stran: [1]