|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako depilirati?
10.8.2010 12:02:22   
entaktaprav
Pozdravljene punce! Ali mi lahko katera opiše kaj uporabiti za depilacijo? Katero kremo? Kako depilacijo narediti? Thanks!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako depilirati?
10.8.2010 12:13:56   
urška
načeloma ti vse piše na kremi, ki jo kupiš. dejansko samo namažeš, pustit določeno št. minut in sprat dol. koliko minut na katerem delu pustit pa piše v navodilih.
pred prvo uporabo je fajn, da poskusiš če slučajno nisi alergična na kremo. kako to narest, tudi piše v navodilih.

nisem kej dost pomagala ne? torej na kratko: preberi navidila in se jih drži.user posted image

(odgovor članu entaktaprav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2010 12:50:57   
m_o_i
eh, meni je npr. veet dobesedno zakuril noge in prisegam na silkepil oz. filipsov satinel - kar pa ni nujno, da bo veljalo tudi za tebe...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2010 13:20:24   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

eh, meni je npr. veet dobesedno zakuril noge

ja res je. te kreme, ki so triminutne so zelo močne. bolje je vzeti navadno, sicer traja par minut dlje, ampak niso tako agresivne.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2010 13:22:54   
m_o_i
na-a uporabljala sem tisto peno, ki jo moras imet namazano 8 min (tega je ze ziher vec kot 5 let, ce ne se vec; vem pa, da je bil veet takrat nekaj novega pri nas) - ma ni blo pet minut, ko sem KRICALA od bolecine! zadaj za kolenom sem dobila prave opekline...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2010 13:39:51   
skuštrana
Jaz sem si tudi enkrat pod pazduho z Veet kremo šla depilirat. Jao, nikoli več. Sem dobila rane, potem mi je v lekarni predlagala da si mažem s Fenistilom, da se je pocelilo in ni toliko peklo. O kakšnem deodorantu sem lahko kak teden samo sanjala. Nikoli več.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2010 14:21:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: entaktaprav

Pozdravljene punce! Ali mi lahko katera opiše kaj uporabiti za depilacijo? Katero kremo? Kako depilacijo narediti? Thanks!

ne bi znala pomagat, ker jaz se vedno brijem na suho z giletkouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2010 14:57:15   
entaktaprav
A predlagate mučilne kreme al kaj???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2010 15:33:28   
urška

sej jih ne. samo spraševala si o tem.

Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2010 15:40:43   
Arwenko
huh, jaz bi tudi raje prste stran od teh krem, za noge je najbolj fajn silkepil, za pod pazduho giletka, za bolj občutljivi del pa profesionalna depilacija v salonu. 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2010 15:52:53   
Felicita
jest sem si noge z veetom depilirala in je blo vse bp, pol sm pa pač ugotovila da so žiletke cenejše. vmes sem mela epilator, ki pa mi dlake s časom tolk stanjša, da jih na koncu ne populi več (sam še trga), zato ga zdej samo za čez zimo uporabljam. pa sem nazaj pri žiletki.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2010 16:08:49   
m_o_i

nope - predlagamo ti, da sama ugotovis, kaj TEBI najbolj ustreza user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2010 22:14:49   
eya
Z depilacijsko kremo moraš vedno pred prvo uporabo narediti test na manjšem delu kože in potem počakat 24 ur, če slučajno pride do kake reakcije. Nikoli pa se ne kar na slepo namazat po celi nogi.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2010 10:58:17   
pridna_janja
depilacija nikol več,raje se obrijem 

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?