Kako depilirati? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

entaktaprav -> Kako depilirati? (10.8.2010 12:02:22)

Pozdravljene punce! Ali mi lahko katera opiše kaj uporabiti za depilacijo? Katero kremo? Kako depilacijo narediti? Thanks!

urška -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 12:13:56)

načeloma ti vse piše na kremi, ki jo kupiš. dejansko samo namažeš, pustit določeno št. minut in sprat dol. koliko minut na katerem delu pustit pa piše v navodilih.
pred prvo uporabo je fajn, da poskusiš če slučajno nisi alergična na kremo. kako to narest, tudi piše v navodilih.

nisem kej dost pomagala ne? torej na kratko: preberi navidila in se jih drži.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

m_o_i -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 12:50:57)

eh, meni je npr. veet dobesedno zakuril noge in prisegam na silkepil oz. filipsov satinel - kar pa ni nujno, da bo veljalo tudi za tebe...

urška -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 13:20:24)

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

eh, meni je npr. veet dobesedno zakuril noge

ja res je. te kreme, ki so triminutne so zelo močne. bolje je vzeti navadno, sicer traja par minut dlje, ampak niso tako agresivne.

m_o_i -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 13:22:54)

na-a uporabljala sem tisto peno, ki jo moras imet namazano 8 min (tega je ze ziher vec kot 5 let, ce ne se vec; vem pa, da je bil veet takrat nekaj novega pri nas) - ma ni blo pet minut, ko sem KRICALA od bolecine! zadaj za kolenom sem dobila prave opekline...

skuštrana -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 13:39:51)

Jaz sem si tudi enkrat pod pazduho z Veet kremo šla depilirat. Jao, nikoli več. Sem dobila rane, potem mi je v lekarni predlagala da si mažem s Fenistilom, da se je pocelilo in ni toliko peklo. O kakšnem deodorantu sem lahko kak teden samo sanjala. Nikoli več.

arabela* -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 14:21:03)

IZVIRNO SPOROČILO: entaktaprav

Pozdravljene punce! Ali mi lahko katera opiše kaj uporabiti za depilacijo? Katero kremo? Kako depilacijo narediti? Thanks!

ne bi znala pomagat, ker jaz se vedno brijem na suho z giletko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

entaktaprav -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 14:57:15)

A predlagate mučilne kreme al kaj???

urška -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 15:33:28)

sej jih ne. samo spraševala si o tem.

Arwenko -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 15:40:43)

huh, jaz bi tudi raje prste stran od teh krem, za noge je najbolj fajn silkepil, za pod pazduho giletka, za bolj občutljivi del pa profesionalna depilacija v salonu. 

Felicita -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 15:52:53)

jest sem si noge z veetom depilirala in je blo vse bp, pol sm pa pač ugotovila da so žiletke cenejše. vmes sem mela epilator, ki pa mi dlake s časom tolk stanjša, da jih na koncu ne populi več (sam še trga), zato ga zdej samo za čez zimo uporabljam. pa sem nazaj pri žiletki.

m_o_i -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 16:08:49)

nope - predlagamo ti, da sama ugotovis, kaj TEBI najbolj ustreza [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image]

eya -> RE: Kako depilirati? (10.8.2010 22:14:49)

Z depilacijsko kremo moraš vedno pred prvo uporabo narediti test na manjšem delu kože in potem počakat 24 ur, če slučajno pride do kake reakcije. Nikoli pa se ne kar na slepo namazat po celi nogi.

pridna_janja -> RE: Kako depilirati? (11.8.2010 10:58:17)

depilacija nikol več,raje se obrijem 

Stran: [1]