Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakec, oblika in barva;) 28.12.2006 17:25:22
|
|
|
|
Maxica
|
Naš dvomesečnik je lepo in redno kakal, vendar tiste AD3 kapljice so mu prebavo čisto zmrkale. So ga čisto zaprle, potem zvečer se je pa revež napenjal in komaj pokakal. S temi kapljicami sem zato zaenkrat prekinila, me pa nekaj zanima. V torek zvečer se je po celem dnevu komaj pokakal, pa takrat ful ful. Včeraj pa je kakal cel dan po malem, vendar vsakič pa je bil kakec tak gost, rumeno rjav, vendar brez tistih sesirjenih koščkov mleka, kot sicer. Zgledalo je kot driska pri odraslem človeku, vendar tu je bil kakec gost, vse je tudi ostalo na plenički, ni bilo nič vodeno. A je to normalno, da ni tistih koščkov mleka v kakcu?
|
|
RE: Kakec, oblika in barva;) 28.12.2006 18:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kašni koščki mleka? prvič slišim pomoje je vse ok
|
|
|
|
RE: Kakec, oblika in barva;) 28.12.2006 20:28:23
|
|
|
|
Ivanča
|
Kolikor so meni rekli, je driska res vodena, lahko tudi vodka teče, pa fuuuuuul smrdi......pa še potem ni takoj panike, mislim, če je enkrat plenička taka. Po moje je pri tvojem vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?