Kakec, oblika in barva;) (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Maxica -> Kakec, oblika in barva;) (28.12.2006 17:25:22)

Naš dvomesečnik je lepo in redno kakal, vendar tiste AD3 kapljice so mu prebavo čisto zmrkale. So ga čisto zaprle, potem zvečer se je pa revež napenjal in komaj pokakal. S temi kapljicami sem zato zaenkrat prekinila, me pa nekaj zanima. V torek zvečer se je po celem dnevu komaj pokakal, pa takrat ful ful. Včeraj pa je kakal cel dan po malem, vendar vsakič pa je bil kakec tak gost, rumeno rjav, vendar brez tistih sesirjenih koščkov mleka, kot sicer. Zgledalo je kot driska pri odraslem človeku, vendar tu je bil kakec gost, vse je tudi ostalo na plenički, ni bilo nič vodeno. A je to normalno, da ni tistih koščkov mleka v kakcu?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Kakec, oblika in barva;) (28.12.2006 18:33:56)

kašni koščki mleka? prvič slišim
pomoje je vse ok

Ivanča -> RE: Kakec, oblika in barva;) (28.12.2006 20:28:23)

Kolikor so meni rekli, je driska res vodena, lahko tudi vodka teče, pa fuuuuuul smrdi......pa še potem ni takoj panike, mislim, če je enkrat plenička taka.

Po moje je pri tvojem vse ok.

sami_y -> RE: Kakec, oblika in barva;) (28.12.2006 20:39:26)

Tudi jaz sem pri mojem dvomesečniku to opazila. Jaz mu dajem AD3 kapljice že kakšne tri tedne in se je ta kakec začel pojavljat šele zadnje par dni. Kaka tudi vsak drugi ali tretji dan in blato ima ful gosto rjavo, brez tistih sesirjenih grudic. Aja, jaz ga polno dojim. Se mi pa to ne zdi nič čudnega, glede na to, da en dan ne kaka, verjetno je pol zato kakec bolj gost, ne vem, pediatrinja mi je rekla, da lahko polnodojeni otroci ne kakajo tudi po cel teden...

Stran: [1]