Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 15:22:36
|
|
|
|
total
|
Mene je moj dragi v torek zvečer presenetu z romantično večerjo.,oz. prigrizkom.Narezal je pršut in noter dal sir in kumare in lepo dekoriru.Zraven pa rdečega vinčeka in svečke res lepo in zelo bla presenečena .
|
|
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 16:33:44
|
|
|
|
Skorpija
|
Jaz sem videla nekje v eni reviji eno luštno, pa izi foro - nardiš panacotto in jo ohladiš v modelčkih v obliki srčka. Potem jo pa obliješ s kakšnim rdečim sadjem - zlo romantiš, vsaj meni se je zdelo...
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 9.2.2006 21:47:00
|
|
|
|
kepa*
|
Skorpija, kaj pa je to panacotta?
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 10.2.2006 9:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepa malo nazaj imaš recept od moje čokoladne torte. Čeprav veliko piše je zelo enostavna in vsak, ki jo je še probal, sem mu morala dati recept.
|
|
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 12.2.2006 21:02:11
|
|
|
|
kepa*
|
Urska, hvala. Sem našla recept, pa sem torto že kar v petek zvečer naredila. Moj je bil navdušen. Res je dobra, a kaj ko je ne smem preveč, da ne bi spet žolčni kamni ponoreli. Hvala za recept, pa izdaj kdaj še kakšnega.
|
|
RE: Kak fajn recept za valentinovo 13.2.2006 11:44:42
|
|
|
|
Skorpija
|
Sori kepa - pannacota je kuhana sladka smetana - dobiš že tudi tako v prahu, drugače pa zavreš smetano, dodaš malo vanili sladkorja in želatino - ko dodaš želatino ne sme več vreti, ampak samo toplo mešaš dokler swe ne začne gostiti! Potem naliješ v modelčke in daš v hladilnik. Preliješ pa s toplim sadjem, recimo z malinami (dobiš zamrznjene). Jaz sem ta vikend delala tiramisu in sva bila oba čisto preč! To ti ni treba pečt, je enostavno in res dobro - mogoče probaj to
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Magnezij in železo v nosečnostiV nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?