|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšno olje
14.9.2009 20:46:25   
Anonimen
Je najbolj primerno za masiranje otrokovih nog,,da nima tako mrzlih in napetih kot moj.Imam sicer sivkino kremo ampak ne pomaga kaj dosti...imela eno iz lekarne,ki naj bi zelo pomagala pa tudi en šit.
Ja pa še nekaj me zanima.Baje na stopalih delajo refleksno masažo,ko vpliva na celo telo.Pa me zanima,če obstaja kje kakšna slika tega kje se mora masirat za določene organe ali razpoloženje....???
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšno olje
14.9.2009 20:48:26   
tamiflu
Žal, Florina ne vem nič o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2009 20:52:09   
Anonimen
Šentjanževo olje! Jaz mojemu vsak večer masiram nogice, zaradi spastičnosti. Poleg šentjanževega olja, pa uporabljam tudi ognjičevo kremo, predvsem sedaj po operaciji, zaradi brazgotine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2009 20:53:26   
Anonimen
Na refleksno masažo ga jaz občasno vozim, drugače mu pa stopalčka enako namažem z oljem in fino masiram. Se tamalemu prav vidi, kako se sprosti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2009 20:53:32   
Anonimen
Pa enkrat sem videla tole sliko dolgo nazaj ampak nevem kje.Je bilo točno opisano kako se masirajo stopala,v katero stran in zakaj vse pomaga.Ampak nima pojma kje..zdaj pa bi tole res rabila takrat zgleda nisem,ker če kaj rabim si vedno shranim ali sprintam.user posted image
Če katera kaj ve o tem bi lepo prosila za informacijo.

(odgovor članu tamiflu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2009 20:55:00   
bumerang
Refleksne masaže ne gre izvajat brez znanja, sploh pa ne otroku.
Lahko pa seveda noge normalno zmasiraš. Vrsta olja pri toploti nima pomena. Jaz bi ti svetovala, da v lavor naliješ vroče vode, otrok pa naj v njej namaka noge dokler se mu ne segreje vse telo, potem pa ga obuj v nogavice, najbolje dvojne.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2009 20:55:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kokakola

Na refleksno masažo ga jaz občasno vozim, drugače mu pa stopalčka enako namažem z oljem in fino masiram. Se tamalemu prav vidi, kako se sprosti!

In kam ga tole voziš?Pa mu pomaga.Namreč jaz bi želela kot mi je na Monu svetoval en zdravnik tole izvajat zaradi njegove zaprtosti....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2009 21:04:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Lahko pa seveda noge normalno zmasiraš. Vrsta olja pri toploti nima pomena. Jaz bi ti svetovala, da v lavor naliješ vroče vode, otrok pa naj v njej namaka noge dokler se mu ne segreje vse telo, potem pa ga obuj v nogavice, najbolje dvojne.

Pri otrocih s cerebralno paralizo je prekrvavljenost telesa slabša. In če je prisotna še spastičnost nog, so nogice posledično bolj mrzle. In tudi če jih damo v vročo vodo, se samo telo ne segreje toliko, da bi bilo sposobno dolgo zadrževati to temperaturo oz. toploto.

Zato je priporočljivo, da se jih redno masira saj se jim le s tem nekako vzpostavi primerna toplota nog, posledično tudi celega telesa. Jaz sem pri otroku poskusila mnogo olj, vendar se je najbolje obneslo šentjanževo. Nekako se mi zdi, da je po tem olju res ta njegova spastičnost veliko popustila in se je izboljšala prekrvavitev nog. Se pa seveda s tem ne naredi čudeža. Ampak važno, da pomaga, vsaj na krajši rok.

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2009 21:04:33   
Anonimen

Aha potem to ni kar ako?Mu lahko še škodim s tem al kak???

(odgovor članu bumerang)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2009 21:05:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Florina

In kam ga tole voziš?Pa mu pomaga.Namreč jaz bi želela kot mi je na Monu svetoval en zdravnik tole izvajat zaradi njegove zaprtosti....

Jaz ga vozim tukaj na Gorenjskem. Je pa res, da sem ga začela voziti ravno zaradi zaprtosti, ker tudi po deset dni ni kakal. In je pomagalo, poleg tega pa tudi hipoterapija. Ker se mu je celotno telo "preguncalo" in od takrat imamo res redke primere, ko ne zmore kakati po več dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2009 21:07:38   
Anonimen

Aha potem to ni kar ako?Mu lahko še škodim s tem al kak???

Ti mu kar tako masiraj stopala, boš videla, da bo bolje. Samo refleksno masažo pa raje prepusti strokovnjakom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2009 21:07:52   
Anonimen

Jaz ga vozim tukaj na Gorenjskem. Je pa res, da sem ga začela voziti ravno zaradi zaprtosti, ker tudi po deset dni ni kakal. In je pomagalo, poleg tega pa tudi hipoterapija. Ker se mu je celotno telo "preguncalo" in od takrat imamo res redke primere, ko ne zmore kakati po več dni.

In kako pogosto to mora hodit na masaže?Jaz bi res probala,če bi pomagalo.Ako smo dali skot bioenergetika,bownovo terapijo bomo še tole probali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2009 21:14:30   
Onasiss
Evo slikica...

http://www.diva.si/img/clanki/ostale/slika_bc4a1041fd52eab609c58f02196b723b.jpg

So what....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2009 21:15:35   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.9.2009 21:18:01   
Anonimen

In kako pogosto to mora hodit na masaže?Jaz bi res probala,če bi pomagalo.Ako smo dali skot bioenergetika,bownovo terapijo bomo še tole probali.

Na začetku sem ga vozila enkrat na 14 dni, ker je bil še majhen, in je rekla maserka, da večkrat ni priporočljivo. Sedaj, ko se mu je stanje normaliziralo greva enkrat na mesec.Je pa sedaj star že skoraj 7 let, začela sva pa pri štirih.
Poskusi pa še s hipoterapijo. Ker res pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.9.2009 21:25:43   
Anonimen
Hvala za slikce punce.Mo je star devet let.Sicer sva dosegla,da blato ni več trdo ko beton,ker sva hodila nonstop na žganje ritke,ker mu je počila od trdega in debelega blata ampak,da bi sam čutil potrebo po odvajanju pa še vedno ne.S tem se ubadam že od rojstva.Res je na dieti kot svetujejo vednar,še tole bi želela,da ima občutek za odvajanje ne,da ga moram vedno znova silit,da mora it potem pa jok pa kreganje,ker nebi on.S svečkami sva zaključila saj sva bila že na dulkolaxu za odrasle.Zdaj mu pomagam tako vsak dan,da noge dvigne visoko in pritiska,če ne gre mu malce z palčko namazano z mastno kremo pomagam in potem gre...sem pa dobla en izvid od dr.,kjer piše tudi za neki  biofeedback trening pa pojma nimam kaj to je ali kak se tole dela saj nič ne piše.Nekaj sem na netu zasledila vendar ne za medenico...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2009 21:41:26   
BUŠICA
tole sem našla:
http://www.pedijatrija.org/default.asp?ru=175&gl=200605080000001&sid=&jezik=1

, med drugim tudi kaj je biofeedback trening.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 21:51:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.9.2009 22:54:38   
rija
Florina, če se ne motim, si prekmurka....zato poišči ALOJZA RUHITELJA....je super gospod, ki izvaja refleksno masažo stopal in ti bo pomagal naprej...boljše, kot pa delaš sama nekaj narobe.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.9.2009 22:55:28   
rija
http://www.infocity.si/rumene-strani/mistik-alojz-ruhitelj

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.9.2009 11:33:06   
malajka84
js priporočam ognjičevo kremo (tisto k je rumena-taprava)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?