|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšne smučke imajo vaši otroci?
24.2.2005 17:14:23   
Anja
Ja kakšne smuške :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.2.2005 17:25:03   
- Mini -
Mi imamo kar takšne, ki se dajo na čevlje.Je pa naša punca 3,5 let stara. Smo pa razmišljali, da ji bomo naslednje leto kupili ta prave smučke- tiste s pancarji.

Pa veliko užitkov na snegu!

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2005 17:50:09   
puri
Naš bo kmalu star 2,5let in ima tut take, ki se dajo kar na čevlje! Kupili smo jih letos v Šparu!

lp

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
24.2.2005 18:01:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2005 18:23:24   
Pia73
Mi smo kupili pol carving - nove, pa tamal nima interesa, ga je več imel lani,... Star pa je 4 leta,... Bo pa za drugega počakalo,...

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2005 18:40:37   
Anja
Pol carving? Koliko dolge pa? Kok je pa otroček visok? Pa kok ma nogice velike?
Firbec Anja

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2005 18:48:02   
Pia73
Ja, nismo nič pametnega rabljenega najdli, lahko so pa smučke velike največ do ust in take smo kupili za našega dolge 9o cm, smo dali za njih 16.000 SIT pa še fajn vezi so zraven. Tak, da se ne sekiram preveč kajti bodo še za drugo leto pa pol lahko vezi tudi uporabimo še za naprej,... Pa še enga pričakujemo,... Pancarje pa ima štev. 30, čeprav bi lahko po meritvah imel celo 31, so nam zmerili v Giga Sportu pa je bilo med 30-31. Sicer pa ima nogo okoli 28. Saj vem sem neumno napisala ampak Nike teniske štev. 27,5 so full premajhne, Reebok štev. 28 glih prav, zimske ima pa celo štev. 29, kdo bi to vedel,...
Zadovoljna? :)-:)-:)-

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2005 19:15:14   
Anja
Še ne :)-

Kok pa ma cicibanove :)- :)- :)- :)-

Ej, hvala lepa. Res si mi ful pomagala. Bomo šli gledat če dobimo kaj pametnega rabljenega, če ne se pa bomo odločli za nove :)

Aja še nekaj, kak so vam zmerli, da rabi 31??? a se za pancerje posebej meri?

Samo še to pol pa ti dam mir :ups:

anja

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2005 19:22:10   
Pia73
Anja saj ni problema. Se ti mene še spomniš iz tvojih prejšnjih RR-časov? :ups:

Aja, kolk ima Cicibanove ne vem, ker jih trenutno nima, aja cicibanove copate ima štev. 28.

Ja, za merit kako štev, pancarjev rabi pa imajo v Gigi tak meter, daš nogo gor pa ti povedo,... Jaz tudi nisem prej vedela, preden nismo za tamalga kupovali,...

Sicer trenutno ne vem kako in kaj ampak meni je še zdaj malo žal, da nismo šli na bolšji sejem v Maribor. Tam imajo res vse živo,... Mi je koala (RR) prinesla za 1.500 SIT fajne pancarje, samo so bili štev. 33, na njih pa je pisalo 31. Pa je full fino, ker smo takrat že imeli pancarje za letos tako da bodo drugo leto prišle prav. Tak, da se ti splača iti pogledat, če nisi predaleč,...

Aja pa še en pomemben podatek, če kupuješ rabljene pancerje, štev. se ne vidi in redkokdo baje :zmeden2: ve kje pogledat,... Ven daš tisto podlogo - mehek del, ki je v pancerju in nato vidiš štev. običajno piše na notranji strani pancerja pod podlago,.. tudi nisem prej vedela,.... :ups:

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2005 19:29:08   
Anja
HEJ, mačka, pa menda da se te spomnim! A ti misliš, se mi je skisalo čist, al kaj :)- :)- :)-

Na boušjaka pa gremo v nedeljo :) Bomo profija samo vzeli :)
Sem vidla lani enga tipa, ki je mel izbiro kot v trgovini, upam, da ga srečamo tudi letos. Smo lani pr njem kupli čelado za smučanje pa je še zdaj v super stanju ne glede na to, da je dala skoz kr nekaj padcev.

HVALA za informacijo glede številke pancerjev! Naša ma tudi 28 cicibanove :)

Od kramarskega pa sem oddaljena hmm ene 5 km, tak, da ne bo predaleč :)

Ko prečekiram v nedeljo kramarskega poročam :)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2005 19:46:16   
.ču
OJ!
Mi smo lani za našo ta velko kar kupil opremo v Elanu,smuči pol carving.
Rabljene prav namerno nismo kupoval,ker bo tko vse še ta malega počakalo.
Prodajalci so zelo prijazni in svetujejo za vsak kos posebej.Tako za smuči:dolžina,material,kot palice,čelada,pancarje,..
Pa vedno imajo kakšne akcije 20,30 ali 50%,pa možnost plačila na obroke.
Tko,da res ni blo drago,pa še za dve al pa clo za tri sezone bo imela.
Mi smo bli zadovoljni.

Uspešno nabavo,kot tudi uporabo opreme:)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2005 20:00:00   
Pia73
Ja, Anja sem se večkrat spraševala zakaj te ni več mogoče brati,.. :zmeden2::zmeden2::zmeden2: In sem zelo vesela, da si spet med nami.

Fajn nakupuj in potem poročaj tudi o tem kaj imajo tam trneutno aktualno,...

P.S. Kdaj imaš rok?

LP Pia73

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2005 21:23:05   
Anonimen
No, mi smo se tudi nekaj dni nazaj smučarsko opremili. Veliki smo 100 cm, smuče smo pa v Elanu kupili dolge 70 cm in so bile 8.000 SIT - polcarving. Pancarje ima pa kar ene, kaj pa vem, koliko so številka. Odločno prevelike so, bodo še za drugo leto. So od tavelike, pa se nam je zdelo brezveze za letos (3 leta) kupovati manjše, ker itak ne vemo, če bo sploh hotel smučat.
Vendar pa imamo spet novo modo. Tokrat en pancar. Enega smo nesli za okovje namontirat, drugega pa Tibor pridno nosi. Doma v stanovanju, danes pa je imel obutega tudi za na sankanje. En škorenj in en pancar. Pa še tak živo mode je, da se ga je fino videlo. Po moje so vsi gledali, kaj je narobe z mamico... Tibor se pa zelo dobro počuti v tem pancarju.
Dobro, da vemo za drugo leto, sploh ne bomo škornjev kupovali.
No, zdaj sem šla pa gledat številko - Alpinini št. 28 so. Drugače ima pa nogo 25, tam nekje.

(odgovor članu Anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2005 21:35:17   
Pia73
Ja naš nima želje smučat, pa ga je ati že parkrat peljal,... Eh bo že, če bo,...

Smuči pa naj bi bile max. do ust, tako so nam povedali. Samo bo naš te še tudi drugo leto nosil.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2005 21:56:49   
Erdbeere
Pri nas imamo tudi polkarving....pa pancerje pa je Teja ful navdušena bi se skoz sam na vlečnici vozila, mami naj pa crkne zravn ;)

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2005 12:11:43   
Lenny
Lani in letos smo še kar na plastičnih, ki se dajo na čevlje, tako da pancarjev še nima. Drugo zimo, ko bo star 3 leta pa načrtujemo nakup pol carving in ta prave pancarje. Dolžina bo pomoje okoli 70-80 cm, odvisno, koliko bo ta najin dolgin v enem letu zrasel.

(odgovor članu Anja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?