Pia73 -> Kakšne smučke imajo vaši otroci? (24.2.2005 19:22:10)
|
Anja saj ni problema. Se ti mene še spomniš iz tvojih prejšnjih RR-časov? :ups: Aja, kolk ima Cicibanove ne vem, ker jih trenutno nima, aja cicibanove copate ima štev. 28. Ja, za merit kako štev, pancarjev rabi pa imajo v Gigi tak meter, daš nogo gor pa ti povedo,... Jaz tudi nisem prej vedela, preden nismo za tamalga kupovali,... Sicer trenutno ne vem kako in kaj ampak meni je še zdaj malo žal, da nismo šli na bolšji sejem v Maribor. Tam imajo res vse živo,... Mi je koala (RR) prinesla za 1.500 SIT fajne pancarje, samo so bili štev. 33, na njih pa je pisalo 31. Pa je full fino, ker smo takrat že imeli pancarje za letos tako da bodo drugo leto prišle prav. Tak, da se ti splača iti pogledat, če nisi predaleč,... Aja pa še en pomemben podatek, če kupuješ rabljene pancerje, štev. se ne vidi in redkokdo baje :zmeden2: ve kje pogledat,... Ven daš tisto podlogo - mehek del, ki je v pancerju in nato vidiš štev. običajno piše na notranji strani pancerja pod podlago,.. tudi nisem prej vedela,.... :ups:
|
|
|
|