Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Razen pomokanega mesa,in gorčice ali pa smetanove omake,gorgonzole,...Kakšno omako naj naredim zraven mesa? Moja tašča dela z vsem mesom omako s kocko knorr,in meni gre že skozi ušesa.
Čebulno omako narediš tako, kot omako za golaž ali goveje zrezke v omaki.
Popražiš meso, na isto maščobo daš 1 ali dve čebuli, malo pomokaš, daš mal paradižnika, vrneš meso v ponev in dušiš. Vmes soliš, dodaš začimbe, na koncu pa omako še spasiraš.
_____________________________
Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).