Gina
|
Kaj pa potem, če je ena znanka spala z bivšim? A si še zaljubljena vanj, da tega ne preneseš? Svoje življenje ima in z njim lahko dela kar hoče. Pa četudi bi bila to tvoja najboljša prijateljica, zakaj pa ne bi spala z njim, če bi se onadva imela rada? A jima ti ne bi privoščila vse najnaj? Sicer je pa tako, da kadar gresta dva na sveže narazen, je ponavadi posredi zamera, oba vidita samo grde reči en pri drugem. Če sta pa še dva zamerljiva in visita na oslarijah, potem imata pa hud problem. In vidva ga imata. Jaz bi se bolj vprašala, kakšna je tale tvoja prava najprijateljica? A bi ti pravila svoji naj prijateljici, kaj o njej pravi en ****, ki šmira z njenim bivšim, in ki mora že po definiciji, če hoče z njim v posteljo, ne-biti-prijatelj z njegovo bivšo? Jaz zihr ne bi. Kaj bi imela prijateljica od tega? Če bi bila zelo osveščena, bi se smejala, če bi bila bolj občutljiva, bi se pa sekirala tako kot ti. Kaj je zdaj tale tvoja prijateljica naredila? En drek je zmešala, pomagala ti pa ni čisto nič. NIč ni mislila nate, mislila je samo na to, kako bo ona zdaj pomembna, ker nekaj ve. Kako bi jaz ravnala? Moj bivši si je omislil drugo še medtem, ko sva bila skupaj, pa sem kvečjemu ugotovila, da pač nisva za skupi. NIsem nobenega cirkusa delala, odselila sem se. Če bi si omislil drugo medtem, ko bi šla že narazen, pa se nikakor ne bi sploh zato žrla. Še manj bi se žrla zato, kaj si kdo misli o meni. To vendar ne more biti moj problem in nikoli ne morejo kar vse ljudi vsi ljubiti. Pa kaj?? Te pač ne. A je zato kaka katastrofa? Komu zaupat? Kot je že mič napisala, izključno sebi. Ostalim sicer lahko zaupaš in jih imaš rad, vendar si ti sama edina oseba, s katero si bila pri rojstvu, s katero boš ob smrti in ne boš verjela, tudi ves čas vmes.
|