|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen gsm otroku?
2.6.2010 13:34:28   
HHH
Hčerki bi kupila gsm. Do sedaj ga ni imela in tudi nima kaj dosti pojma o tem in o vseh možnih storitvah, funkcijah... Skratka nekaj za začetek.
kaj mi svetujete - katerega ponudnika/paket? Kakor se mi zdi bi bil še najbolj smiselen tušmobil paket za 5 eur, pa še aparat dobim zraven. Ne vem pa kako je s pokritostjo signala...
Prosim za mnenja in ideje. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšen gsm otroku?
2.6.2010 16:45:22   
Lunka
Jaz sem moji punci vzela pri tuš mobilu paket 5 € (50 min na mesec) in pa nokio 222 slide za 1€. Ima enostaven meni, je lepe roza barve in kar je važno ima fotoaparat.
Signal je pa v naših koncih (hribih) pokrit fajn.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2010 7:07:04   
robinzon
Pri tušmobilu so dohodni klici zelo dragi in to ni zanemarljivo pri nakupu, ker te nihče noče klicat.

(odgovor članu Lunka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2010 22:26:54   
zvezdica_1
tuš mobil mene ne prepriča. že to, da mi ga prodajalka vsakokrat ponudi, ko plačujem kruh, me moti...
ne vem, poskusi raje z mobitelom ali simobilom. tudi njej bo šlo manj €, ko bo klicala sošolce, ker ne bodo v drugih omrežjih. imam neko reklamo pred sabo, pa pride telefon na simobilu 29€-LG GB102
pač osnovni model...malo boljše pa imaš od 39e dalje... po moje je biolše vzeti malo dražji telefon, pa imeti cenejše impulze. al pa malo po bolhi poglej, včasi se najde kaj

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2010 16:30:39   
Anonimen

Kakšen gsm otroku?

Nobenega. user posted image

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2010 9:39:30   
arabela*
Jaz imam tušmobilov predplačniški paket....nobenih obveznosti....in sem zadovoljna.polnim pa za 5 eur. mesečno,včasih 10 odvisno od situacije.Pa tudi signal je vredu, ampak je vse odvisno od telefona.Zdaj ko imam nokio nikoli problemov z signalom...pri ostalih telefonih se zna zgodit ja...)

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2010 9:40:23   
arabela*
Tak informativno...kolk pa je hčerka stara?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2010 17:47:52   
natalijab
Predlagam, da kupiš predplačniški paket pri istem operatreju, kot imaš sama telefon. Glede telefona pa kupi najcenejšega s čim manj funkcij, ker več kot bo imela funkcij bolj jo bo medlo :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2010 14:48:41   
kalbo
Neka razumna meja je za moje pojme 12 let. Pred tem nima po mojem otrok kaj delat s telefonom.

(odgovor članu natalijab)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2010 16:34:53   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: natalijab

Predlagam, da kupiš predplačniški paket pri istem operatreju, kot imaš sama telefon. Glede telefona pa kupi najcenejšega s čim manj funkcij, ker več kot bo imela funkcij bolj jo bo medlo :)

Pod tole se podpišem, samo je pa odvisno od tega koliko je otrok star. Ne moreš otroku v 3. in 7. razredu kupit enak telefon. Tavečji imajo telefon še za kaj drugega kot za klice in sms-e.

(odgovor članu natalijab)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2010 11:34:03   
kalbo
Pa zresnite se no. Zakaj za vraga rabi otrok v 3. razredu OŠ telefon?

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.8.2010 11:43:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Mogoče da starše pokliče ali da starši njega? Saj pa pri osmih letih niso starši več zraščeni z otroci, vsaj tako se mi zdi.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.8.2010 11:53:23   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Mogoče da starše pokliče ali da starši njega? Saj pa pri osmih letih niso starši več zraščeni z otroci, vsaj tako se mi zdi.

Točno tako, se podpišem.

Sicer pa ga tudi kasneje ne rabi nujno. Mi smo pa preživeli brez telefonov in vsega ostalega modernega šmorna, pa nam zato čisto nič ni manjkalo.

Danes imajo otroci en kup obveznosti in dejavnosti po šoli, ponavadi jih je treba na vse te stvari peljat in mogoče v takem primeru pride prav tefon, da ne eni ne drugi ne čakajo. user posted image
Lastnih izkušen še nimam, saj je moj premali za mobilca, samo kolikor mi pravijo ostali to, da ima otrok mobitel baje niti ni tako slabo. Ne vem, s tem se bom obremenjevala čez par let.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2010 11:59:43   
kalbo
Mobilni telefon nima samo pozitivnih lastnosti in otrok, ki je mlajši od 12 let (seveda leto gor ali dol) še ni zrel za to, da bi si lastil mobilni telefon. Da ne govorim o tem, da so otroški možgani v fazi razvoja in EMS sigurno ne vpliva prav nič pozitivno na otroške možgane.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2010 12:15:27   
zvezdica_1
pa sem msilila, da sme edina, ki se ji zdi čudno, da imajo osnovnošolci mobije..
no, samo je pa res, da je šola od mojega doma oddaljena manj kot kolimeter... in smo vedno hodili peš

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2010 12:32:48   
Volga

Mobilni telefon nima samo pozitivnih lastnosti in otrok, ki je mlajši od 12 let (seveda leto gor ali dol) še ni zrel za to, da bi si lastil mobilni telefon. Da ne govorim o tem, da so otroški možgani v fazi razvoja in EMS sigurno ne vpliva prav nič pozitivno na otroške možgane.

pa saj se človek lahko tudi v bunker zakoplje pa živi brez TV, računalnika, brez sodobne tehnologije. Ja, se strinjam, nič hudega mu ne bo, edin revmo bi znal dobit,.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.8.2010 12:46:12   
kalbo
Ja, tvoj stil rula, moram rečt. Včasih je potrebno vklopit zdravo pamet.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 19.8.2010 12:47:11 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.8.2010 12:49:21   
Volga

Ja, tvoj stil rula, moram rečt. Včasih je potrebno vklopit zdravo pamet.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.8.2010 13:03:37   
kalbo
user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.8.2010 9:59:34   
HHH
OK, da pojasnim: hčerka je stara 8 let. Seveda ga ne rabi. Za svoje potrebe že ne. Stvar pa je v tem, da so bile pred nami počitnice in ona med počitnicami kdaj pa kdaj sama doma. V hiši nimamo stacionarnega telefona, ker ga ne rabimo. Oba z možem imava službeni gsm, ki naju nič ne stane. Hčerke pa ne morem pustiti same brez telefona. Rabim ga torej jaz, da sva lahko v kontaktu kadar je sama. Pa da ne boste spet skočile v luft da je premajhna za biti sama doma. Dogovorili smo se namreč, da zjutraj spi dokler hoče, midva z možem greva pa seveda v službo. Ko se zbudi, pokliče babico in ta jo pride iskat.
Nesmiselno se mi jzdelo zaradi tega nabavljat stacionarni telefon, če bo pa slej kot prej tako in tako dobila gsm. Vzela sem Tuš paket za 5 evrov in zraven Nokio za 1 euro. Mala še tistega ne porabi kar je že v paketu, jaz pa sem mirna, ker jo lahko kadar koli pokličem in ona mene.

Sicer pa se strinjam, da takile mali škorci res ne rabijo telefona.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.8.2010 19:20:09   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

OK, da pojasnim: hčerka je stara 8 let. Seveda ga ne rabi. Za svoje potrebe že ne. Stvar pa je v tem, da so bile pred nami počitnice in ona med počitnicami kdaj pa kdaj sama doma. V hiši nimamo stacionarnega telefona, ker ga ne rabimo. Oba z možem imava službeni gsm, ki naju nič ne stane. Hčerke pa ne morem pustiti same brez telefona. Rabim ga torej jaz, da sva lahko v kontaktu kadar je sama. Pa da ne boste spet skočile v luft da je premajhna za biti sama doma. Dogovorili smo se namreč, da zjutraj spi dokler hoče, midva z možem greva pa seveda v službo. Ko se zbudi, pokliče babico in ta jo pride iskat.
Nesmiselno se mi jzdelo zaradi tega nabavljat stacionarni telefon, če bo pa slej kot prej tako in tako dobila gsm. Vzela sem Tuš paket za 5 evrov in zraven Nokio za 1 euro. Mala še tistega ne porabi kar je že v paketu, jaz pa sem mirna, ker jo lahko kadar koli pokličem in ona mene.

Sicer pa se strinjam, da takile mali škorci res ne rabijo telefona.

Super, samo da ste nekaj našli, ker v poplavi vseh možnih telefonov in paketov se je kar težko znajti.user posted image user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.